מסלול עד שבוע בקורפו ” 4 ימים בקורפו - יולי 2017“
טיול זוגי 4 ימים בקורפו, יולי 2017:
ביום הראשון - נסענו להר פנתוקרטוס. נוף מקסים. משם אימצנו המלצה מאתר למטייל ונסענו לחוף איוס סטפאנוס (בצד המזרחי) . לקחנו סירת מנוע ב-60 יורו ל-3.5 שעות (הם דרשו 110 יורו והתעקשו על יום שלם. עברנו מאחד לשמי עד שמישהו הסכים לתנאים שלנו) . היה מדהים!
ביום השני - נסענו דרך הכפר Doukades - לדלג. לא משהו. משם נסענו למצודת המלאכים (אנגלוקסטרו) . מאוד יפה. עליה רגלית של 12 דק. שווה. משם המשכנו ללקונס. נוף דומה אבל מגובה בינוני. יפה.
משם לחוף פלאוקסטריצה - נסענו כמעט עד סוף העיר ושם חנינו ולקחנו סירה לסיור מערות ולחוף פרדייז. מחיר לאדם 20 יורו. ניתן לקחת רק את סיור המערות ואז זה 10 יורו לאדם. הסירה בסיור הארוך מורידה אותך בסוף בחוף פרדייז ומשם יש סירה חזרה בכל שעה עגולה. היינו בחוף עד אחר הצהריים. מאוד נהנינו גם מהסיור המערות וגם מהחוף.
ביום השלישי- דרומה. חוף איסוס. לטעמי לא שווה לנסוע כל כך רחוק. אולי אם יש ילדים קטנים זה שווה כי המים מאוד רדודים. משם ל- Pelekas. כסא הקיסר. נוף יפה. שווה בעיקר בשקיעה.
ביום הרביעי- חוף סידרי. התחלנו בערוץ האהבה ואח"כ בחוף. חוף יפה. אנחנו היינו ממש בקצה המזרחי כמה מאות מטרים אחרי ערוץ האהבה. משם נסענו לצד השני המזרחי - טברנה גליפה (Glyfa) ליד חוף Barbati. מדובר ברצועת חוף קטנה עם כסאות ושימשיות ששיכת לטברנה. אין צורך לשלם. קונים שתיה בטברנה. מקום נפלא.
כל ערב עשינו סיבוב קצר בעיר קורפו. המצודה הישנה פתוחה עד שעה מאוד מאוחרת. אולי 10 בלילה ואולי יותר.
טיול מקסים. חופש אמיתי.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל