אטרקציות מרכזיות בקרנאטקה
קרנאטקה היא אחת המדינות המסקרנות בהודו, תוכלו למצוא בה ערים קטנות עם שווקים צבעוניים, נופים מוזרים ומגוון קהילות ומיעוטים (כולל הקהילה הטיבטית הגדולה ביותר בדרום הודו). בואו ללכת לאיבוד בין מטעי הקפה ולטפס על הרים ומקדשים.
קרנאטקה היא אחת המדינות המסקרנות בהודו, תוכלו למצוא בה ערים קטנות עם שווקים צבעוניים, נופים מוזרים ומגוון קהילות ומיעוטים (כולל הקהילה הטיבטית הגדולה ביותר בדרום הודו). בואו ללכת לאיבוד בין מטעי הקפה ולטפס על הרים ומקדשים.
טיול בדרום הודו יספק לכם חוויה יוצאת דופן לכל החושים: מלבד התנסות באוכל המיוחד ומפגש עם המקומיים הנחמדים, תוכלו לצאת לשייט בבק ווטרס של קרלה, לרבוץ על החופים הזהובים בגואה, לשוטט בין המקדשים המרשימים בטאמיל נאדו וכמובן - לצאת לקניות במומבאי! כל מה שצריך לתכנון טיול בדרום הודו - בכתבה הבאה
בהודו, מתקיימים זה לצד זה עולמות ומלואם. מגוון המנהגים השזורים במארג החיים ההודי, הפסטיבלים הצבעוניים, הטעמים העזים והחוויות הסוחפות שהודו מציעה למבקרים בה הוא אינסופי. קבלו את המקומות המרתקים והפחות מוכרים ביבשת המדהימה
מייסור היא העיר השנייה בגודלה במדינת קרנטקה שבדרום הודו. בפי ההודים היא מכונה "עיר המלכים" ובהתאם, אחד מאתרי החובה הבולטים בעיר הוא ארמון מייסור המפואר. היא מהווה מרכז תרבותי ותעשייתי ומפורסמת בייצור משי, מוצרי עץ האלגום, סגנון ציור מיוחד משלה וכן האשטנגה יוגה, זרם היוגה שהתפתח בה. מדובר בעיר רגועה ונעימה ואפשר למצוא בה מקדשים, שווקים, ארמונות, ארכיטקטורה מרשימה, גנים, פסלים עצומים ועוד
פסטיבל דוסרה מציין את נצחון הטוב על הרע ונחשב אצל הינדים רבים כראש השנה האמיתי. הם חוגגים את הארוע במשך שבוע. בכל ערב מואר ארמון המהרג`ה הניצב במרכז העיר ב-97,000 נורות ובבקרים מנקים ומסדרים את בתי העסק ואת הבתים הפרטיים, מעטרים את ספי הבתים בראנגולי - עיטורי גיר מורכבים ויפים
תיירים רבים עוברים בבנגלור, אבל מעטים מאוד נשארים בה, ובעצם, אין שום סיבה להישאר בעיר הזו. בנגלור היא אחת הערים המערביות ביותר בהודו, התפתחה במהירות עצומה בשנים האחרונות, בעקבות צמיחתה של תעשיית ההייטק והפכה למעשה לבירת עמק הסיליקון ההודי.
קוראים לי רותי כחלון, אני בת 25 וחזרתי לא מזמן מטיול ארוך של שנה בחצי יבשת המדהימה, איפשהו במזרח אסיה שנקראת הודו. התכנון המקורי היה לחצי שנה כדי להירגע קצת מכל הלחץ- הלימודים, העבודה, החברים, פשוט הכול.
יצאנו למקום אחד, והגענו לאחר. עם חשיבה חיובית ושוק מקסים אפשר להתגבר על כל המהמורות בדרך... כך הגענו בקושי רב למי סור ולאחר מכן גם התגלגלנו לגואה.
תמר ושמעון יוצאים לטיול בן שלושה וחצי שבועות בדרום הודו - עם הנהג המסור מוני. טיול שאפשר לסכמו במלים: ``היה טיול חוויתי ומרגש - מ ש ג ע - כזה עוד לא היה לנו``! לפניכם חלקו השני של המסע.
גם כשמדובר בטיול רביעי בה, הודו לא חדלה מלהפתיע. גליה עמיר ממשיכה את מסעה בדרום הודו ומוצאת במדינות השונות, מלבד ערים גדולות ומתויירות, גם נקודות חן, מטעי קפה, נופים וחופים בתוליים, שנדמה שרגל תיירים לא נגעה בם. יומן מסע - חלק ב`.
בכתבה שלפניכם, תיאור יוצא דופן של מסע בדרום הודו, שעובר בקניאקומארי, השפיץ של הודו ומגיע גם למייסור ולמדוריי.
דוד מספר על המסע המרתק שעבר בהודו וסרי לנקה. בחלק הראשון הוא משתף בחוויות מהערים המרתקות של דרום הודו.