”חווית אירוח בפיליון“
הווילה מדהימה במיקום. מאוד נוחה. ההסברים והעזרה של רני ואורלי. מעולים. היכולת לחוות את פיליון מכל הזויות מתאפשרות בזכותם. ממליץ מאוד להגיע לפיליון ולוילות של רני ואורלי בפרט.
קרא עודהווילה מדהימה במיקום. מאוד נוחה. ההסברים והעזרה של רני ואורלי. מעולים. היכולת לחוות את פיליון מכל הזויות מתאפשרות בזכותם. ממליץ מאוד להגיע לפיליון ולוילות של רני ואורלי בפרט.
קרא עודלאחר שקראנו את ההמלצות באתר, פנינו במייל לרן וסגרנו את האירוח ישירות מולו ובעברית כמובן. יום לפני ההגעה קיבלנו מייל הסבר בעברית עם תמונות של השילוט ביוונית איך בדיוק להגיע. לא כדאי להסתמך בכפרים על המפות בוייז. זה כבר היה שיחוק רציני וכך הגענו בבטחה לוילה המקסימה של אורלי ורן. אנחנו זוג עם 3 ילדים, 4-12, נהנינו מאוד. רן בכל יום הציע לאן לטייל ומה לעשות עד שנכנסנו להלך רוח היווני ובילינו בים בתזוזה מחוף לחוף.יש ירידה בשביל מהוילה לים של דק' בודדות. יש מטבחון קטן, חדר הורים וחדר ילדים. יש מארח נהדר ודואג להכל מהכל. ממליצה מאוד.
קרא עודחזרנו לפני שבוע מ-5 לילות בסאן רייז וויו. המקום נמצא ליד הכפר זגורה. הדירות כייפיות, מתוחזקות ברמה גבוהה מאוד ומאובזרות כהלכה. המקום שקט ומיוחד, אך יחד עם זאת מאפשר הגעה נוחה לאתרים היפים של פיליון וכן לטברנות . בנוסף זכינו לארוח והדרכה מצוינת מרני (בעברית כמובן) ולהמלצות על מקומות ומסלולים, שלא תמיד מגיעים אליהם. נהנינו ביותר ומקווים לשוב.
קרא עודחזרנו מחופשה בפילון מתוכם שהינו כ-10 לילות אצל רני ואורלי והיה ממש נפלא!
הדירה נעימה מאוד עם חשיבה על כל פרט ופרט. בדירה יצירות אומנות של אורלי. הדירה עם נוף מדהים, נקיה מאוד ונותנת לך תחושת בית! רני ואורלי מארחים בדירות שלהם עם כל הנשמה. מדריכים על האזור, נותנים טיפים מעולים והכי חשוב אנשים שמנסים להנעים לך את החופשה בצניעות ובלי יומרה.
ממליצה מאוד להתאכסן אצל רני ואורלי בחופשה בפילון, ולהקשיב לרני!
קרא עודחזרנו לחופשה בחצי האי פליון אצל אורלי'ס, פעם שניה ביולי 2016 ונהנינו מכל רגע. הווילות ממוקמות בלב מטע זיתים בשולי הכפר באוירה שקטה ופסטורלית. המקום מטופח, לכל חדר יש קסם משלו והנוף לכיוון הים מהמם. חוף הים מרוחק עשר דקות הליכה ברגל ובדרך אל הים יש בר חוף קטן וביתי שניתן לאכול בו ארוחות קלות.
האירוח של רני ואורלי הוא מכל הלב, הם דואגים לכל פרט ומחסור, נהנים לתת טיפים לגבי טיולים, אטרקציות ומסעדות. ברור שנחזור לשם פעמים נוספות.
קרא עודבהסתמך על המלצות שונות כולל מאתר זה החלטנו לטייל בחצי האי פיליון אשר בצפון מזרח יוון. הופתענו מיופיו של המקום, מהפשטות והאותנטיות בכל כפר, מסעדה, סמטאות בכפרים ואופיים החביב של התושבים. החלטנו ללון בצד המזרחי וטוב שכך, כי הוא מרתק! הדרך אמנם פתלתלה, הררית, כבישים צרים, אך מדהים, שפע הצמחייה והמים, בצד אחד נוף לכיוון המפרץ של וולוס ומיד אחרי הפסגה הנוף פונה לים האגאי. ההגעה לאזור המזרחי שווה את הדרך. האזור הוא בפרוש גן עדן לאוהבי טבע פראי ,ים מהמם חופים ומפרצים מיוחדים. מראש קבענו את מקום הלינה לפי הרבה המלצות שקראנו כאן, אצל הזוג הישראלי שחי במקום – אורלי ורני וחלקנו את 10 הימים בין שתי מקומות הלינה.
האחד – Sunriseview והשני – Orly's. בהמלצתם המוצלחת כל כך שהינו כל עשרת הימים באזור אחד, כי רק כך, לפי דברי רני, אפשר למצות ולהבין את היופי הטמון באזור. מקומות הלינה נותנים מענה מצויין לחופשה משפחתית. העזרה וההמלצות בעברית מסייעת להכרת האזור, ההמלצות הן “הטיפ” הטוב ביותר למיצוי ולהנאה מהמקומות שרק מקומיים מכירים ויודעים עליהם. נהננו מכל רגע – מהבתים , מהארוח ,ומצדו הצפון מזרחי של חצי האי בין הכפרים זאגורה לחורפטו. אין לנו ספק שנחזור לשם שוב!
קרא עודהיינו ביולי 2015 ביוון בבתים של רני ואורלי עשרה ימים. הצימרים מקסימים ונעימים מאוד צופים אל הים, טבולים בעצי פרי ובירקות גינה, מרחק הליכה מחופים נהדרים, ונסיעה קצרה לחופים הכי יפים בפיליון.
רני מארח מדהים, ישר כשהגענו הוא צייד אותנו במפות ובהמלצות לגבי טיולים, מסעדות, חופים ואף לקח אותנו מיוזמתו לחוף נסתר ומיוחד במרחק של חצי שעה הליכה. האמנות של אורלי פזורה בכל קיר ורצפה בבית, ישבנו איתם אחר צהריים לעוגת שזיפים מהממת שאורלי אפתה ולסיפורים אישיים. ככל שתהיו שם יותר ימים, כך המקום יכול להפוך לבית, וכך תגלו עוד מקומות יפים.
קרא עוד
בתחילת יולי טסנו בהרכב של חמישה (הורים ושלושה מתבגרים), לחופשה חלומית בחצי האי פיליון אצל רני ואורלי בכפר זגורה. ההגעה הינה מפותלת בתוך כפרים ויערות וכבישים צרים שמתעקלים מעלה מעלה וכשמגיעים ליחידות נופש מקבלים “וואהו”! הנוף שנשקף של הים הכחול, והחופים המדהימים, עוצרי נשימה!
יחידות הנופש ממוקמות ביער, מטופחות ובכל יחידה יש כל מה שצריך. הגינה המטופחת והמרפסת שמשקיפה לים, היוו נקודה מדהימה לקפה של הבוקר. רני ואורלי עשו מעל ומעבר שנרגיש נוח, ונתנו לנו המלצות לטיולים (שחלקם עשינו עם רני), טיפים למקומות שנבקר והמלצות לטברנות ולחופי הרחצה. נהננו מכל רגע מהשלווה, היופי, ומההאפשרויות הרבות לבילוי (ים, קייאיקים, טיולים בטבע, טברנות ובתי קפה) וסתם רגיעה!
חוף הים המקסים בחורפטו, (חלקו נקרא בפי הישראלים החוף התאילנדי ובצדק), איפשר לנו להינות מכל דקה, מהשקט, ומהמים הנקיים והצוננים. בדאמחורי, נהנינו לא רק מהטברנות ומהחנויות היפות, אלא גם משייט קיאקים במפרצים הקרובים בהדרכתו של מדריך מקומי (שרני סידר לנו). חופשה חלומית בחבל ארץ יפהפה, עם אנשים מסבירי פנים!
קרא עודהגענו לצימר ביוון דרך המלצה של אתר למטייל. כבר מההתחלה הייתה נגישות ודיבור ישיר עם רני המארח שהוא ישראלי, אז התקשורת מאוד הקלה עלינו. קיבלנו דפי הנחיות איך להגיע ליעד בלי להסתבך.
רני קיבל את פנינו ולאורך כל הטיול המליץ לנו לאן ללכת מה לעשות ומה הכי כדאי לראות (ולא רק בפיליון עצמה), והכל עם סבלנות והמון רצון טוב. כשמילמלתי ששכחתי את הסוודר בשדה תעופה, חיכה לי על הבוקר סוודר של אורלי.
המקום עצמו יפהפה עם נוף מקסים לים, מטבח מאובזר ומרפסות מתוקות.
בקיצור ממש מומלץ!
קרא עודבהמלצת חברים, יצרנו קשר עם רן דולדנר, ישראלי שמתגורר ביוון ומשכיר יחידות אירוח בכפר. שכרנו בית עבור שש נפשות, בקצה הכפר זגורה.
הבית מרווח, מאובזר ונעים מאוד לשהייה של משפחה. הבית ממוקם על צלע ההר וממנו נשקף נוף הים והטבע. ניתן לראות תמונות באתר של המקום. ארוחת הבוקר מול הנוף היתה פתיחה מדהימה לימי הטיול הקסומים. מעבר ליחידות האירוח, עליי לציין את הליווי הצמוד, המסור והאכפתי שמעניקים רן ואורלי לאורחיהם במקום. חוויה מומלצת בחום.
קרא עודשתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל
כתבו בלוג