לרוב מציינים כולם איך חם בטנריף גם בחורף. אז בחרנו להגיע לטנריף בפברואר וישנו במלון בחלק הדרומי של האי (לאס אמריקאס) על שפת הים. תיכננו חופשת קרנבל ורביצה על חוף הים (וגם קצת גלישת גלים). שהות בבגד ים בחוף לא באה בחשבון – קר.
לאירופאים שהיו אמנם איתנו בחוף, לא היה קר והם נהנו מאוד, אך לישראלים כמונו שזקוקים לטמפרטורות גבוהות בכדי ללכת לים היה קר מאוד. הטמפ' לא עולות מעבר ל-20 מעלות. בנוסף, אנחנו זוג בני 38 והיינו הכי צעירים בערך באיזור. קחו בחשבון.
קרא עודביקרנו במקום המדהים הזה במהלך חודש יוני, כך שהטיפ הזה מתייחס לעונה ה״חמה״ באי טנריף. הופתענו עד מאד לגלות עד כמה קריר בערבים, מכנס ארוך וסריג היו נחוצים כדי לא לקפוא. גם בבקרים היה קריר (אבל פחות) עד השעה 10:30 לערך. במהלך היום ממש חם! והשמש מטעה, ממש נשרפים גם כשהיא בעננים. הטיפ הזה מתבסס על שהייה בת 5 ימים בתחילת חודש יוני.
קרא עודמזג אוויר: הדיבורים על ``קיץ אינסופי`` אינם נכונים, ובמשך שבוע שהייתי שם, ירד כל הזמן גשם! אומנם הטמפרטורות היו נוחות (אין צורך ביותר מטי-שירט באזורי החוף) אך היה גשום (מסקנה - אפריל, עדיין לא מספיק קיץ...). שימו לב כי באיזור האי יש יחסית הרבה רוחות, ובעיקר באזור ההרים, לכן חשוב!!! להצטייד בביגוד חם לאיזורים אלו, אל תגידו שלא אמרתי... מומלץ לבדוק מראש את מזג האוויר באי, בכדי לא ליפול על שבוע מעונן שמלבד גשם, רוחות וכו, מפריע מאוד לנוף ולנסיעה בהרים. כמו כן, האוקיינוס - ים, בתקופה זו עדיין קר (אולי מספר שעות בצהריים הוא בטמפרטורה סבירה), עוד סיבה להמתין עם הטיול.
קרא עודשתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל
כתבו בלוג