”השכרת גיפ מתמר ו-Waze“
אני מצטרף להמלצות החמות על תמר בטביליסי. האמינות,ההגינות והשרות יוצא הדופן שלה. לנו פגעה אבן בשמשה הקדמית ויצרה סדק בשמשה. למרות זאת, לא בקשה כל תשלום על כך.
כמו כן, לתשומת לב הנוהגים – Waze עובד בגיאורגיה!
קרא עוד
אני מצטרף להמלצות החמות על תמר בטביליסי. האמינות,ההגינות והשרות יוצא הדופן שלה. לנו פגעה אבן בשמשה הקדמית ויצרה סדק בשמשה. למרות זאת, לא בקשה כל תשלום על כך.
כמו כן, לתשומת לב הנוהגים – Waze עובד בגיאורגיה!
קרא עוד
הגענו לשדה תעופה בגיאורגיה בבוקר ,ונפגשנו עם תמר ב-07:00. תמר היא אישה מסודרת ומאורגנת, ציינה כל פרט בעת ההשכרה וחתימה על הטפסים, הראתה לנו את הדפקטים הידועים לה ברכב וסימנה הכל בדף. השכרנו את הרכב (Ford Escape) ב-60 דולר ליום, יצא משתלם ביותר – הרכב היה חסכוני מאוד ובקושי מילאנו דלק. גם כשמילאנו המחיר של הדלק בגיאורגיה נורא זול לעומת הארץ. נתנו לה פיקדון של 300 דולר ואת הכסף עבור ההשכרה מראש. הה”כ היא הייתה נחמדה מאוד וזמינה במיילים לכל דבר ובעיה.
החזרת הרכב היתה בכל מקום שבחרנו להפגש איתה. מומלץ מאוד!
קרא עודאנחנו ממליצים בחום על תמר (Tamar Sopromadze), מחברת ההשכרה Car Hire in Georgia.
נסענו זוג ביולי 2015 לגיאורגיה והזמנו דרכה רכב 4*4 מסוג סובארו פורסטר (היחידי שהיה פנוי).
תמר הייתה סופר מקצועית וגם מאוד נחמדה. היא הגיעה אלינו למלון בדיוק בזמן שתיאמנו איתה, העברת הרכב וכל הטופסולוגיה נעשתה ביעילות ובאדיבות. הרכב היה נקי, מתוחזק כראוי ועמד בציפיות שלנו. ליתר ביטחון צילמנו כמובן את הרכב במקביל לסימון השריטות בדף.
מכיוון שהרכב הספציפי הזה אינו מאוד גבוה, תמר הורתה לנו מפורשות שלא לעלות איתו את העליה התלולה מקזבגי לכנסיית השילוש, אלא לקחת נהג בקטע הקצר הזה, אבל לגבי כל השאר לא הייתה בעיה.
תמר הזהירה אותנו מראש שלא לחרוג ממהירות 80 קמ”ש בדרכים הבינעירוניות, תוך שהיא מציינת שיש לרכב GPS מובנה כך שיש להם יכולת לעקוב אחרי המהירות שלנו. צייתנו להוראותיה ברצון ולא הייתה לנו שום בעיה עם זה. מעבר למחיר (50 דולר) ליום, היא גבתה מאיתנו 300 דולר במזומן כעירבון שאותם החזירה לנו במלואם בעת החזרת הרכב בשדה התעופה.
מעבר למקצועיות, היא יצאה מגדרה לעזור לנו. כך למשל, באמצע הטיול וללא שהודענו לה מראש, החלטנו לחצות עם הרכב את הגבול לביקור בן יומיים בארמניה. לשם כך יש להסדיר מראש אישור נוטריוני שמאשר לצאת עם הרכב. תמורת עלות סמלית של 50 לארי (כ-85 ש”ח), תמר פעלה על חשבון זמנה להסדיר במהירות (תוך יום מרגע שהודענו לה) את האישור מול עוה”ד ואף הקפיצה לנו את הניירת בשעה מאוחרת בלילה למקום שקבענו איתה. הכל בחיוך ללא תוספת, למרות שהטרחנו אותה בהתקלה קצרה.
גם החזרת הרכב נעשתה באופן חלק וללא בעיות בשדה התעופה (אגב, ללא תוספת תשלום בניגוד לחלק מחברות ההשכרה האחרות).
בקיצור, תמר הייתה עשר. מקצועית, ישרה, נחמדה והגונה!
קרא עודשתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל
כתבו בלוג