”תהליך הכנת יין נתזים“
הידעתם כי משקאות אלכוהוליים עם גזים משכרים יותר ממשקאות נטולי גזים? ידעתם שאת יין הנתזים (שמפניה זה בכלל מותג צרפתי) עושים עם סוג מיוחד של שמרים שמכניסים לבקבוק היין? את הבקבוק יש למקם בזוית מסויימת ומדי פעם לסובב. יש אדם שזה הלכה למעשה תפקידו, לסובב את בקבוקי היין. ואיך מוציאים את שארית השמרים מהבקבוק בסוף התהליך?
לכו לסיור (באנגלית) ותקבלו את כל התשובות בעצמכם. אנחנו הגענו בתאום מראש כקבוצה של חברים. בררו אם ניתן להצטרף להדרכה קיימת.