”רשת סושי מצויינת פתוחה מסביב לשעון“
רשת מצוינת לסושי טרי נקי וטעים בטירוף. נמצאת כמעט בכל פינה.
קומבינצית טונה מטורפת. נסו לשבת ליד הבר לראות איך מכינים לכם את האוכל.
חובה בכל ביקור בטוקיו.
רשת מצוינת לסושי טרי נקי וטעים בטירוף. נמצאת כמעט בכל פינה.
קומבינצית טונה מטורפת. נסו לשבת ליד הבר לראות איך מכינים לכם את האוכל.
חובה בכל ביקור בטוקיו.
בטוקיו פזורות לא מעט סושיות מרשת “סושי זנמאי”. מדובר על רשת שהתפרסמה בכך שהבוס והבעלים, מר קיושי קימורה, שילם את הסכום הגבוה ביותר שיפני אי פעם שילם על טונה (בעבר שולם יותר על ידי מסעדה הונג קונגית אך ביפן הוא שובר השיא)= 114,000$ לדג אחד.
על כן מאוד קל לדעת שהגעת לסניף של זנמאי – אתם תראו בכניסה לכל סניף את מר קימורה (השמן להפליא) בתמונתו המפורסמת חותך את הדג היקר. כפי שניתן להבין, הסושי המוגש ברשת הוא מאיכות טובה מאוד. מכיוון שמדובר על רשת, המחירים במקום יחסית סבירים. הסניפים הזולים ביותר של ברשת ככל הנראה ממוקמים בשוק צקיג'י (החיצוני), כאשר חתיכה של Otoro (הנתח המובחר ביותר בטונה) עולה כ-100 יין פחות מהסניף שלהם באסאקסה לדוגמא.
שימו לב שסושי בטוקיו זה ממש לא עסק זול, זה לא “הפלאפל שלהם” כמו שנהוג לחשוב. אם אתם רוצים לשבוע בסושי זנמאי תתכוננו להוציא כ-2,000 יין לאדם כולל שתיה, שהם כ-20$. יש סושיות פרטיות במחיר פחות או יותר זהה ובאיכות גבוהה יותר, אך זנמאי מוכרים סושי מצויין ובאמת שיותר מזה לא צריך. בתאבון
שתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל
כתבו בלוג