מסלול טיול משפחתי בקליפורניה

שלום לכולם,
שמי איריס וזו הפעם השניה שאני ומשפחתי היקרה(זוג+2) נוסעים לארה׳ב, ונעזרים הרבה באתר הזה כדי לתכנן את הטיול שלנו.

הפעם החלטתי לכתוב קצת על הטיול שלנו, לתת כל מיני טיפים למקומות לינה, מקומות שראינו כדי לעזור למשפחות אחרות לעבור את החוויה המדהימה שעברנו בהנאה רבה.
חשוב לי לספר שלא תכננו את הטיול חצי שנה מראש, הכל היה די ספונטני, כשבועיים לפני מועד הטיסה קנינו כרטיסים באלעל, הזמנו מלון למועד הנחיתה בלוס אנג׳לס , קראתי באתר קצת על המסלול נעזרתי כאן בכל מיני אנשים טובים והמלצות שרובם הוכיחו את עצמם לטובה, וזהו אורזים מזוודות וקדימה הפועל..

כדי להוזיל מעט את עלות הכרטיסים הזמנו טיסה מתל אביב, עצירה כשעתיים בניו יורק, והמשך ללוס אנג׳לס.
היום לא הייתי חוזרת על כך שנית. שעתיים המתנה בניויורק נשמע אטרקטיבי, רק שלא צויין בפנינו שאנו צריכים לחכות למזוודות, ולעשות כרטוס מחדש באמריקה איירליין.
מה שקרה בפועל שהמזוודות שלנו היו בין האחרונות לצאת, רצנו ריצת אמוק... כדי להספיק לטיסה שאמריקה אייר ליין.
הםהיו מאוד אדיבים איתנו, אך אמרו לנו שלא בטוח שיהיה לנו כבר מקומות, והמזוודות יגיעו כבר בטיסה הבאה, שעתיים אחרינו.
מלחיץ, אבל סוף טוב הכול טוב כולנו הגענו יחדיו..בקיצור על תעשו זאת בעצמכם. אם אתם עושים טיסת קונקשיין קחו את הזמן קצת להתאוששות, צריך את הזמן הזה
אחרי טיסה של 12שעות

בשעה טובה, אחרי כמעט 22שעות מרגע היציאה מהארץ הגענו בשעה טובה ללוס אנג׳לס.
לגבי ג׳י.פי.אס החלטנו לקנות שם, אחרי בדיקה זה יצא זול יותר מהארץ והמכשיר נשאר אצלנו עם אופציה להכניס מיפוי לכל מדינה שתרצו בעתיד לנסוע.

המלון שישנו בו בלוס אנג׳לס היה:Howard Jonson inn and suites

כתובת:reseda blvd 743

טלפון: 1-818-344-0324

מיקום המלון די קרוב ליוניברסל סטודיו,כ 25,דקות נסיעה. המלון כלל ארוחת בוקר בסיסית, רמת המלון בינונית, חדרים די גדולים אך מעט חשוכים. יש בריכה קטנה במלון.
בקירבת המלון יש מסעדה כשרה יחד עם סופר קטן עם מוצרים מהארץ. יש מכבסה קרובה. רצינו לשהות יום נוסף כדי לנוח ולהתאושש והצוות היה אדיב ודאג לנו לחדר חלופי במהרה.
בלוס אנג׳לס ביקרנו: בשדרת הכוכבים, ײַוניברסל סטודיו- יום שלם, יום אחד בחוף סנטה מוניקה, יום אחד בחוף וניס , בברלי הילס, .סה׳כ 5 ימים, עם יום אחד התאוששות מהטיסות שבו רק נחנו

ביום החמישי המשכנו לסן דייגו, נסיעה של כ-3.5 שעות.
לינה מצאנו דרך האינטרנט: מוטל 6, פשוט מידיי, זול, היתרון היחיד שלו, שהיה קרוב למרכז אאוטלט.נמצא במרחק של כ25 דק׳ מהמרכז של דן דייגו.
כתובת: 160e calle primera I-5 at via de San yesidro
טלפון:(619)690-6663
בסן דייגו היינו 3 ימים: יום ראשון- נסיעות+שופינג. יום שני- גן חיות ,תפס לנו את רוב היום,אח׳כ טיילנו בטיילת , seaport village ,ראינו את נושאת המטוסים שעוגנת שם, ארוחת ערב בטיילת.
יום שלישי- לגו לנד, הילדים התלהבו מאוד מהמקום, האמת גם אנחנו. גם פה בילינו את רוב היום. אח׳כ נסענו ל-old city, סגנון מקסיקני, נחמד ואותנטי,,משם המשכנו לקורנדו .אי שמגיעים אליו בנסיעה על גשר הבנוי מעל המים. מדהים.
האי קטן ומקסים. אם היה לנו עוד זמן הייתי נשארת שם עוד קצת. יש חנויות מעניינות, חוף מדהים, מלון עתיק ומיוחד שווה ביקור,בקיצור אהבנו מאוד!!
מסן דייגו המשכנו ללאס וגס, אחת ,מתוך שתיים,הנסיעות הארוכות שהיו לנו בטיול כולו.הנסיעה ארכה כ6 שעות, נסיעה לא פשוטה עם שני ילדים מאחורה...
לינה: west western mccarran inn
טלפון: 888-285-6339
כתובת: 4970 paradise rd

המלון נחמד מאוד, עלה בסביבות 80דולר ללילה כולל ארוחת בוקר נחמדה מאוד.אנחנו שידרגנו אותה עם ירקות שקנינו בסופר.
חדרים מרווחים, יש בריכה קטנה במלון,נמצא במרחק כ-5דקות נסיעה מהסטריפ. יש להם גם הסעות בשעות מסוימות לאורך היום. נוח למי שמגיע ללא רכב.
אנחנו לא אוהבים את הרעש והבלגן של כל הקזינו שיש בכניסה של כל מלון, כך שהמלון הזה התאים לנו מאוד לצורכינו.
בלאס וגס עברנו לאורך המלונות: ונציה, סיזרס,נכנסנו לבריכה של המלון, מדהימה בגודלה. ראינו את מופע האורות ברח׳ פרימונט, המזרקות של מלון bellagio בחזית המלון מרהיב.
מופע הפירטים בחזית המלון טרז׳ור אייל ד׳, בידקו את השעות הופעות שווה מאוד לראות.
מופע התפרצות הר געש של מלון מיראז׳..מומלץ גם כן.
קחו בחשבון את החום הכבד השורר לאורך היום בלאס וגס... עיקר הטיולים נעשו לקראת ערב.. האמת הסיבה שהגענו לעיר היא עבור בעלי, הילדים פחות התלהבו, היה קשה להם ללכת כל כך הרבה.
המלצה חמה לכל אלה האוכלים כשר, מסעדה כשרה ,טעימה מאוד .השירות והבעלים אדיבים במיוחד.
שם המסעדה: Jerusalem gril
כתובת: flamingo rd 4825w
טלפון: 702-341-5555

מלאס וגס המשכנו לפארק ציון.שבמדינת יוטה.

פארק מדהים ביופיו,היינו בו יום אחד מלא,זה מספיק לטעמנו.
לינה בעיירה קרובה ,עיירה קטנה וצײַורית,מדהימה בשם ספריגדייל. לנו במוטל קטן, הבעלים הודי נחמד. החדר היה קטן ל ארבע נפשות.ארוחת בוקר בסיסית מאוד.
יש סופרמרקט ממול המוטל.
לינה:terraform brook lodge
כתובת: 990 Zion park bl.,
springdale.
טלפון: 435-772-3932
מחיר כ- 320 ש״ח ללילה לחדר

התחילו את הביקור בפארק במרכז המבקרים שם תקבלו מפה והסברים על המסלולים האפשריים.
מהמרכז מבקרים ײַוצא שאטל כל 15 דק׳ לערך ועולה עד לנקודה הגבוהה ביותר עם אופציה לרדת בכל נקודה שתרצו לטייל.
המסלולים שעשינו ומומלצים:
1. Lower emerald pool -כ2 ק״מ, כשעה הליכה. בריכה טבעית, מפלונים קטנים.
2. Weeping rock - מסלול קצר מאוד כ- 0.8 קמ״.. קיר סלעי שנוטפים ממנו מים. מדהים.
3. מסלול שלישי שעוד מומלץ ולא עשינו - riverside walk - נהר הבתולה. כשעה וחצי הליכה.
4. קיימת גם אופציה לראות סרט על התהוות הפארק. סרט המוקרן במסך ענק!!! מומלץ מאוד לצפייה כולנו היינו מרותקים!!!

יום למחרת נסענו לברייס פארק- גם כן מדהים ביופיו, הטבע בתפארתו!!
גם שם התחילו במרכז המבקרים לקבלת מידע, ומפות.סעו בדרך! עד סופה,לנקודה הגבוהה ביותר ובדרך חזרה עיצור בנקודות התצפית השונות.
מסלול הליכה מומלץ במײַוחד הוא מסלול ״הנאבחרו״. מסלול מעגלי של כשעה הליכה.אמנם ישנן עליות חדות ,אבל לא כדאי לפספס.!!! הבנים שלי עשו אותו בהנאה רבה!!
לינה: לא הצלחנו למצוא לינה סמוכה לפארק, מצאנו לינה בעיירה hatch. זו עיירה קטנה במיוחד שנמצאת כ-חצי שעה מהכניסה של פארק ברייס.
קיבלנו חדר יחסית גדול, פשוט נקי, וזול. עלות החדר כ- 63 דולר ,לא כולל ארוחת בוקר. הם נותנים שם שובר למסעדה סמוכה. מסביב לחדר יש מרעה ענק, ירוק,פסטורלי.
כאילו הזמן עמד שם מלכת..אהבנו מאוד.ישנו בו לילה אחד בלבד.
כתובת: south main st. 177 hatch .ut. 84735.
טלפון: 435-735-4015. חפשו את השלט, hutch station. שם גם ממוקמת מכולת קטנה

יום למחרת נסענו חזרה ללאס וגס ללילה אחד, לפני העליה מעלה לפארקים הבאים, להפחית שעות נסיעה.כמובן של חזרנו לאכול שנית במסעדה הכשרה ג׳רוזלם גריל.
העם ראינו גם את מלון פריז, שלא הספקנו פעם שעברה.

למחרת, עולים מעלה לכוון סוקויה פארק. המקום הכי קרוב שהצלחנו למצוא ללון בו,היא העיירה Tulare.
הנמצאת כשעה נסיעה לפארק. הגענו לשם בסוף שבוע ולכן החלטנו להוריד מעט הילוך ופשוט לנוח קצת.
המלון ממוקם מאחורי אאוטלט, שיש בו כמעט את כל המותגים לאלה המחפשים שופינג.
חדרים גדולים ומרווחים, מוגשת ארוחת בוקר חמה, יש בריכה קטנה, מסילת ריצה, מכונת כביסה.
בקרבת המלון יש סופרמרקט גדול, מספרה.( שם הבנים שלי הסתפרו ונהנו מכל רגע...)
בקיצור כל מה שביקשנו כדי להעביר את סוף השבוע בצורה רגועה, מנוחה, ללא נסיעות.
היינו במלון 5 ימים ,עלות לכל התקופה 326 דולר.

מידע על פארק סוקויה. הפארק ענק בגודלו, אנחנו ביקרנו בו יום אחד והספיק לנו..
להל׳ן הנקודות העיקריות שעשינו בפארק:
1. איזור היער הענק- giant forest.

עץ ״ גנרל שרמן״ -general Sherman - שביל קצר מוביל לעץ הגדול ביותר.
שביל הקונגרס , congress trail - זהו מסלול טבעתי בלב חורשת עצי הסקויה, מתחיל ליד גנרל שרמן, מומלץ מאוד למי שמבקר בפעם ראשונה.
 2. לא להחמיץ את הדרך לסלע ״מורו״ ולמישור ״קרסנט״- Moro rock/ crescent meadow road לאורכו יש מספר אטרקצײַות: גזע המכונית,
סלע מורו- 400 מדרגות ,מסלול צר וגבוה, לא מתאים כל כך לילדים קטנים. זה סלע גרניט כיפתי ומרשים. הנוף שם מרהיב אל תפספסו!!!!

מפארק סוקויה, אחרי מנוחה, ממשיכים לפארק האחרון, פארק יוסמיטי.
הפעם לא הצלחנו למצוא מקום לינה קרוב כל כך. לנו בעיירה מריפוסה.עיירה קטנה. החדרה היה גדול ומרווח, ללא ארוחת בו.ר, די יקר. לנו שם יומיים אך זה היה מיותר עבורנו,
לא ניתן היה לבטל יום לינה אחד בהתראה של פחות מ- 24 שעות.. לא כל כך נורא, טיילנו באיזור.
לינה : mariposa lodge
כתובת: highway 140
טלפון:1-209-966-3607, להזמנות: 1-800-966-88. ליומיים לינה עלה לנו 240 דולר.

האמת שאת הפארק הזה עשינו בצורה מצומצמת .אולי הרגשנו כבר קצת שובע מפארקים. המפלים שם היו עם מעט מאוד מים.
יש שם לא מעט שבילי אופניים, ניתן לשכור במקום. גם כאן יש מרכז מבקרים שניתן לקבל מידע ומפות.
אל תשכחו שבכל הפארקים מותרת מהירות נסיעה של כ- 25 קמ״ש ,ורוב הנסיעה היא מפותלת.. לא קל,לכאלה עם קיבה רגישה ..(כמוני...)

ממשיכים לסן פרנסיסקו כארבע שעות נסיעה.
הדבר הראשון שיש לי לאמר על העיר הזו. היא מדהימה!!!
הדבר השני, קחו איתכם בגדים חמים,קר מאוד בסן פרנסיסקו. עננים מכסים אותה ברוב הימים , וקר שם.
דבר שלישי היינו עם רכב בעיר וזה ממש נוח להסתדר אך, שימו לב היכן אתם חונים. אנחנו קיבלנו דוח בגלל שאחרנו ברבע שעה...!! שימו לב!!
זהו, אחרי הקדמה זו אפשר להמשיך...
לינה במרכז העיר על יד union squre,מרחק הליכה מצ׳יינה טאון, ו- civic city .יחד עם זאת נתקלנו בלא מעט הומלסים בסביבה הזו. לא היה כל כך נעים לטייל עם הילדים, מצד שני
הם ראו צדדים אחרים של העולם.. לא הכל ורוד בחיים....
לינה: the regency inn San Francisco
כתובת: eddy st. 587
טלפון: 1-415-776-7440
עלות ל- 5 ימים, 574 דולר כולל ארוחת בוקר פשוטה. החדרים קטנים, אינם מרווחים. נקיים ומסודרים.
מקומות שהיינו בהם ואנחנו ממליצים בחום: גולדן פארק, כנסו לגן היפני שווה במיוחד,גולדן גייט,
פייר 39, שם יש גם את כיכר ג׳ראלדי,חנוײַות שוקולד מדהימות,כלבי ים, מופעי רחוב, חנויות, מסעדות...בקיצור כיף.
צ׳יינה טאון, שם יש גם מסעדה כשרה טעימה.
רחוב לומברד, ועל ידו איטליה הקטנה.
מומלץ להגיע לפסגות התאומים, תצפית נהדרת על העיר אבל רוב הזמן יש עננות גבוהה שלא מאפשרת ראות חלקה.

אל תפספסו את העיירה הקסומה saunsalito,הנמצאת מצפון לגולדן גייט. עיירה שיש בה שמש.. הידד, ולא קר בה...!!
כיף לטייל בין חנוית,גלידריות, מסעדות, טיילת קטנה. אפשרי להגיע אליה גם במעבורת. רבים באים עם אופניים.
בכלל רבים מסתובבים בעיר עם אופניים, מתאים לבעלי כושר ,עקב העליות החדות.
בקיצור אהבנו , נהנו, מאוד מהעיר הזו. ממליצה בחום. מתאים מאוד לילדים.

ממשיכים ללוס אנג׳לס על כביש אחד. נותר לנו שבוע ימים לעשות את המסלול בניחותא. ולעשות עצירות בכל מקום שנחוץ בו ואכן זו היתה החלטה נבונה.
כביש אחד הינו אחד הכבישים המרתקים,שנסעתי בהם.(ונסעתי וראיתי לא מעט מקומות בעולם....😃)
יום ראשון- יציאה מסן פרנסיסקו דרומה,.
עצירה ראשונה ,אחרי שעוברים את מוניקה,Montana , מגיעים למוס ביץ׳.מטיילים לאורך הצוק.
ממשיכים דרומה,עצירה שניה, נמל פרינסטין,אחד מנמלי הדייג המסחריים האחרונים בקליפורניה. מעבירים מבט חטוף וממשיכים.
מגיעים לעיירה קטנה, half moon bay ,עיירה קטנה ונחמדה, מעט חנויות, מסעדות, גלריות. עצרנו שתינו קפה ומאפה והמשכנו.
ממשיכים על כביש אחד עד למגדלור פי ג׳ין פוינט, pigon point lighthouse ,אחד המגדלורים הגבוהים בחוף המערבי. יש במקום הסברים כיצד נבנה, שימושים שלו בעבר וכו׳.
ממשיכים דרומה, לשמורה ano nuevo,בית פילי ים. הגענו אמנם באמצע היום, שמש קצת חזקה, יש להצטייד בנעלי הליכה ,כובעים,קרם הגנה,ושתיה.
המסלול אורך כשעה לכל כוון, להגיע למקום בו רובצים פילי הים. מראה מרהיב. יש מדריך במקום שנותן הסברים. מרתק!!
הילדים שלי נהנו מאוד, במיוחד הבכור שלי....
העצירה הבאה מתבצעת בעיירה סנטה קרוז, יש בה בתי קפה, חנויות ,גלריות, מופעי רחוב, נחמד מאוד.
לקראת ערב מגיעים לעיירה מונטריי, המקום הקרוב ביותר שהצלחנו למצוא מקום לינה היה בעיירה סמוכה , כ 10 דק׳ ממנו טריי,היא seaside.
חזר פשוט מאוד, קטן,,זול,90 דולר ללילה. אוחת בוקר ממול, במסעדה המגישה ארוחות בוקר מדהימות בגודלן....
לינה: economy inn
כתובת: Fremont blv. 1131
seaside
טלפון: (831) 899-2700
לקראת ערב מטיילים ב׳ מונטריי, בטיילת, בנמל, מעט בעיר העתיקה.

יום שני - מתחיל באקווריום הגדול של מונטריי,מדהים ביופיו.הילדים באקסטזה. לאחר כשלוש שעות, יוצאים לתפוס קצת שמש. יש פארק משחקים קטן על יד אגם במו טריי. הילדים מוציאים שם אנרגיה
שמאפשרת לנו להמשיך לנסוע דרומה.
כשממשיכים בכביש של האקווריום עוברים דרך עיירה קטנה,פסיפיק גרוב עם בתים ויקטוריאניים מדליקים. יש שם רצועת חוף קטנה וקסומה. שווה עצירה!!!
בין מונטריי לעיירה כרמל יש את הכביש 17 מייל, הכרוך בתשלום. שווה כל דולר. מלבד הנסיעה הקרובה לקו המים, ניתן לראות לאורך הדרך אחוזות פאר מרהיבות בגודלן ועושרן:
מגיעים לעיירה כרמל. שבה החלטנו לשהות יומיים,ובצדק!!!לנוח, קצת להירגע. ולדמוע מעט מהעיירה העשירה הזו. שיש בה חנויות יוקרתיות, ביגוד,הנעלה, אקסוריז יוקרתיים ומעניינים,מסעדות,
גלריות מדהימות. בקיצור נהנו מאוד ,אני ובעלי ,מהאסתטיקה והיוקרה.

לינה בעיירה כרמל:Carmel river inn
כתובת: Oliver rd. 26600
טלפון להזמנות: 800-966-6490, נוסף: 831-624-1575
עלות:104 דולר ללילה. חדר גדול ומרווח, בחרנו עם מרפסת גן קטנה,נקי ומסודר, ללא ארוחת בוקר. סמוך למלון יש סופר גדול, חנײַות, מכבסה.

יום שלישי- נוסעים נסיעה קצרה דרומה לשמורה: point lobos. שמורה מדהימה,שבילי הליכה, מפרצופים, כלבי ים, לוטרות, אופציה לפיקניק. אין אפשרות לקנות כלום בבשמורה התכוננו בהתאם!!
ממליצים בחום רב..
חוזרים אל העיירה, לטייל באור יום שנית בין החניות, קצת שופינג, הולכים לראות את חוף הריצה של העיירה. בלתי אפשרי להיכנס ,די קר במקום, אני הסתובבתי עם ג׳קי פפליז וחולצה קצרה מתחת..
מדהים לשמוע זאת בחודשי יולי-אוגוסט כשבארץ סבלו מחום כבד במיוחד....

יום רביעי- ממשיכים דרומה. אנחנו וויתרנו על כניסה לשמורת ביג סר, ועל פי המלצה של משפחה ישראלית שפגשנו במונטריי, המשכנו דרומה ועצרנו בשמורה קטנה ואיכותית בשם:
Limekiln , מייד אחרי שעוברים את העיירה Lucia.
זו שמורה קטנה, שמסלול ההליכה בה מוביל למפלים קטנים ויפים. כל ההליכה מתבצעת באיזור ירוק ומוצל. המסלול נוח ,קל,ומאוד מהנה להליכה.
אח׳כ ירדנו לכוון חוף הים, נקודה קסומה:)מומלץ בחום!!!
ממשיכים הלאה, כי לא להגיע בחושך,ללינה בעיירה סאן סימון.
ממש לפני הגעה למלון יש נקודת תצפית על פילי ים. ממש נשיונל גאוגרפיק.. פשוט מקסים.. עומדים ממש קרוב אליהם.. ניתן לראותם מתקרבים אחד בשני, וכן אל תשכחו לקחת איתכם את הפליז לפני היציאה מהאוטו....
לינה: San Simon lodge
כתובת: castillo dr. 9520 San Simeon
טלפון: 1-805-927-4601
עלות: 100 דולר ללילה.
המלון ממוקם קרוב מאוד לאוקיינוס, ניתן לראותו מהחדר.חדרים גדולים במיוחד, ללא ארוחת בוקר.

יום חמישי- הלכנו לטירת הרסט ,אך כשראינו את מרכז המבקרים הממוסחר,ואת התורים,וויתרנו עליו והמשכנו דרומה.
עצירה בעיירה Cambrian , גלריות, חנויות חמודות , מסעדות.
עצירה במורו ביי,Moro bay,
לינה בעיירה סאן לואיס אוביסיפו.
לינה: vaga Luis obisipo
כתובת: Madonna rd. 210
טלפון: 1-8055444710
עלות: 350 ש״ח ללילה.
מיקום, קרוב למלון מדונה, שווה לבקר לראות את המלון המצועצע הזה..
על יד המלון יש מרכז קניות,עשינו שם קניות של בגדי ספורט ונעלי ספורט מדהימות!!
קרוב מאוד לדאון טאון. בימי חמישי מתקיים בעיירה farmer market שנראה כמו יום העצמאות אצלנו.. מלא דוכני אוכל, הופעות רחוב, מגניב ביותר...

יום שישי- יוצאים דרומה, עוצרים לראות את החוף בעיר Piemonte beach, אוכלים גלידה וממשיכים לעיירה הדנית solving, מטיילים קצת ברחובות, חניות גלידריות, מאפיות.אוכלים צהרים ווממשיכים עיירה זו כבר הרגשנו היטב את החום.

לינה שישי+שבת בסנטה מוניקה.
כתובת: comfort inn near Santa Monica pier
כתובת: Santa Monica blv.
טלפון: 310-828-55-17

בסנטה מוניקה יש חוף מדהים, ומהרחוב מלא בחניות מותגים, ואומני רחוב, מסעדות.
כיף אמיתי לסיים מסלול טיול מדהים שכזה..
 מקווה שהבלוק הנוכחי יהיה לעזר למשפחות הרוצות לטייל בקליפורניה. מומלץ בחום:)

תמונת הפרופיל של bolina10
צפייה בפרופיל שליחת הודעה הבלוג של bolina10

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לקליפורניה

לפני שעתיים
נותנת פייט לגדולות: אייר חיפה נכנסת לתחרות על הקו הפופולרי מנתב"ג לאייטם המלא
נותנת פייט לגדולות: אייר חיפה נכנסת לתחרות על הקו הפופולרי מנתב"ג
לא פריז ולא לונדון: זו העיר עם איכות החיים הכי גבוהה בעולם לשנת 2026 לאייטם המלא
לא פריז ולא לונדון: זו העיר עם איכות החיים הכי גבוהה בעולם לשנת 2026
החופשה החלומית הפכה לאסון: תייר נהרג באחת האטרקציות היפות באירופה לאייטם המלא
החופשה החלומית הפכה לאסון: תייר נהרג באחת האטרקציות היפות באירופה
אירופה בוערת: שיבושים בתנועת הרכבות בעקבות שריפת ענק בהולנד לאייטם המלא
אירופה בוערת: שיבושים בתנועת הרכבות בעקבות שריפת ענק בהולנד
חופשה של פעם בחיים: זה יעד התיירות הכי יקר בעולם לשנת 2026 לאייטם המלא
חופשה של פעם בחיים: זה יעד התיירות הכי יקר בעולם לשנת 2026
למשך ארבעה ימים בלבד: ארקיע תציע 50% הנחה בכל יום על יעד אחר– זה היעד הראשון שנבחר לאייטם המלא
טסים ליוון? אל תנעלו את הנעליים האלה, הקנס יכול להגיע ל-900 אירו! לאייטם המלא
טסים ליוון? אל תנעלו את הנעליים האלה, הקנס יכול להגיע ל-900 אירו!
חברת תעופה נוספת בדרך לישראל: זה הקו החדש לאירופה שייפתח בקיץ לאייטם המלא
חברת תעופה נוספת בדרך לישראל: זה הקו החדש לאירופה שייפתח בקיץ
ישיר לגן עדן: אייר סיישל תחזור לישראל במהלך הקיץ, זה התאריך לאייטם המלא
ישיר לגן עדן: אייר סיישל תחזור לישראל במהלך הקיץ, זה התאריך
לא רק ונציה: היעד האירופי הפופולרי שוקל להקפיץ את מס התיירים פי שלושה לאייטם המלא
לא רק ונציה: היעד האירופי הפופולרי שוקל להקפיץ את מס התיירים פי שלושה
בלי מדוזות ועם מים צלולים: 10 האגמים הכי טובים באירופה לשחות בהם הקיץ לאייטם המלא
בלי מדוזות ועם מים צלולים: 10 האגמים הכי טובים באירופה לשחות בהם הקיץ
המקומיים בחרו: אלה הערים היפות בעולם בשנת 2026 – האם תל אביב בפנים? לאייטם המלא
המקומיים בחרו: אלה הערים היפות בעולם בשנת 2026 – האם תל אביב בפנים?