טוב אז הבטחתי מסלול ומקומות לינה מומלצים בסלובניה ואני מפרטת :
נחתנו בלובליאנה ביום חמישי שמונה וחצי בבוקר , הגענו לצימר המדהים הממוקם 20 דקות נסיעה מבלד Apartments Štorman
כתובת: Lom pod Storžičem 10, 4290 Tržič, סלובניה
טלפון: +386 41 786 269 איגור ומרטינה מקסימים . המשכנו לשכשוך בנהר הסאווה בפינת חמד שהמליצו לנו בעלי הצימר - חזרנו לישון ואחה"צ נסענו לטיול רגלי סביב אגם בלד המקסים .
למחרת -שישי: קרינסקה גורה ומגלשות ההרים ומשם בשל גשם חזק בלתי פוסק נסענו למערת פוסטוינה המדהימה והגענו לסיור האחרון בשש בערב אז לא היה מפוצץ באנשים .
בשבת עשינו את המסלול הארוך והלא פשוט להליכה בקניון מוסטניצה - המפל מאכזב - ראינו יפים ממנו .
יום ראשון מסלול קליל ומקסים בקניון טולמין ומפל קוזיאק ובוהיני המקסימה מעבר הרים וורשיץ.
יום שני - פארק חבלים בבלד וראפטינג על הסאווה עם חברת FUN RAFTING המצויינת .
בשלישי עברנו לקרואטיה - בדרך היינו בפארק המיים טרמה צ'טאז המאכזב לילדים בוגרים ומאד עמוס .צימר מדהים של ישראלי מקסים בשם חיים גביש
appartments Rakovica Forest Resort
יום רביעי - קרואטיה - שמורת פליטוויצה המדהימה בגשם שוטף חצי מהדרך - עשינו את מסלול H הארוך הלא קשה והיפיפה .
יום חמישי - קרואטיה - הכפר המקסים רסטוקה ושלון יום באיזי
יום שישי - חזרה לסלובניה - סיור בלובליאנה בדרך - במקום ליסוע למערת שקוצ'יאן כי טעינו בשם שהכנסנו לGPS ובמקום להכניס מערת שקוצ'יאן הכנסנו רק שקוצ'יאן והגענו לכפר שרחוק שעתיים וחצי נסיעה מהמערה .
לינה במקום לא מומלץ בכלל - אכזבה מבוקינג Chalet Brložnica pod Veliko planino- מרוחק מהאטרקציות א,ללא WIFI למרות שהובטח ובעלי הצימר לא זמינים.
החלטנו להעביר את היומיים הנותרים באזור הצימר וטיילנו בדרך הפנורמית המדהימה של לוגרסקה דולינה - עמק רובנוב והאזור .אין ספק שהנוף שם מדהים והאזור הכי מתאים בעולם לחובבי טבע וטיולים רגליים .
תם ונשלם - נשתמע בטיול הבא .
קחו בחשבון שכל אטרקציה- רכבלים , חניות , ראפטינג,פארק חבלים וכמעט עד כל נשימה עולה הרבה כסף בסלובניה - בעיקר אם אתם עם ילדים מעל גיל 14
תהנו