טיולים עם מדריך דובר עברית מלוס אנג'לס ללאס וגאס: מוטי טורס. הצטרפנו לטיול, אך לא חזרנו איתם ללוס אנגלס, אלא נשארנו בלאס וגאס לעוד מספר ימים.
מלון בלאס וגאס: אני התאכסנתי באי המטמון , אבל אני בטוחה שתהיו מרוצים מכל בית מלון שנמצא על הסטריפ...
הופעות בלאס וגאס:
מופע פיראטים באי המטמון
בתוך בתי המלון:
בלאג'יו - גן בוטניי מהמם. תקרת זכוכיות של צ׳יהולי
ונציה- שייט בגונדולות בתוך המלון
קיסר – מלון מקסים, פסלים מהממים. שווה לראות. לאכול בתוך המלון בcheesecake factory. הכל טעים ויחסית לא יקר . ליד המסעדה יש במה שבכל שעה יש הצגה של הפסלים שלה, כל התחתית שלה הוא אקווריום ענק.
לוקסור – מלון שבנוי בצורת פירמידה-שווה ללכת לראות את מקום.
מיראז – תפאורה בלובי בסגנון יערות הגשם, כולל אקווריום ענק שמוצב כשער כניסה למסעדה
חנות M&M מול מלון ניו יורק – בחנות ניתן לצפות בסרט תלת מימד בכיכוב דמויות M&M (חינם).
רחוב פרימונט נמצא במרכז לאס וגאס ולאורך הרחוב, בתי הקזינו הרבים הופכים בלילה למופע מטריף של אורות וצבעים. בנוסף, הרחוב מקורה ובגג אלפי נורות צבעוניות, הפועלות עלידי מערכת אוטומטית. בכל יום, כשמחשיך, מופעלות אלפי הנורות הצבעוניות כמעין מופע אור קולי מדהים, המתקיים אחת לשעה.
סיור במסוק מלאס וגאס לגראנד קניון - איסוף ממספר בתי מלון, כ- 70 ד׳ טיסה. סה״כ 3.5-4 שעות לכל הטיול. חברת maverick . הטיול נקרא: Wind Dancer Sunset. יש את אותו טיול בשעות הבוקר. זה עדיף בגלל מזג האוויר ובגלל שיוצאים ביום וחוזרים בשקיעה
זה מה שאני ראיתי ועשיתי – בטוחה שיש עוד הרבה מה לראות...
*בצד של מלון קיסר והלוקסור יש שרות של רכבות פנימיות (TRAM) העוברות בין 2 בתי מלון – ללא עלות (לדוגמא בין אי המטמון למיראז' וחזרה)
*יש אוטובוס שמגיע כל 12 ד' בערך ועוצר ליד כל בית מלון או צמד בתי מלון. עולה 8 $ ליום או 20$ לשלושה ימים, ואפשר לנסוע ללא הגבלה. האוטובוס גם מגיע לרחוב פרימונט וגם לאאוטלטים שנמצאים ב-2 קצוות הסטריפ. עדיף ללכת לאאוטלט הדרומי מכיוון שהוא מקורה וממוזג, הצפוני פתוח.