מקומות שחייבים לבקר בניו יורק

אני (16), אבא (46), ואחי הקטן (8) החלטנו לטוס לניו יורק. ניו יורק תמיד הייתה עיר החלומות שלי.

טסנו לשם באמצע אוגוסט, היה דיי קר אז שווה לקחת איתך בגדים חמים.

המקומות שאני באמת ממליצה הם:

• להגיע לשדירה החמישית ולבקר בחנות APPLE. חנות ענקית שילדים מאוד יהנו בה. מגוון אייפדים, אייפונים מלאים במשחקים.

אחריי השדירה החמישית ללכת לחנות FAO SCHWARTZ, את החנות הזאת אני ממליצה לילדים עד גיל 7 בערך.. זאת חנות צעצועים גדולה אבל למי שאין ילדים בגילאים האלו עדיף לדלג, כי לא הכי מעניין וסתם מבזבז זמן.

• הטיים סקוור

חנות דיסני- בתור אחת שמתה על דיסני וכל מה שקשור לזה, התבאסתי מהחנות. חנות יחסית קטנה, אין הרבה מה לעשות, הרוב תחפושות. אם אתם מחפשיםן תחפושת לקראת פורים שם זה המקום (לילדים עד גיל 6), ככה חנות יחסית משעממת.

חנות M&M- וואו! פשוט וואו! חובה! חובה! חובה! אפילו אם אין לכם ילדים אתם חייבים לבקר בה! כמעט כל אחד אוהב את השוקולד הזה! עיצוב מדהים, עדשים בכל מניי צבעים, טעמים וסוגים! חולצות עם הלוגו בכל המידות! חנות שבאמת חבל לפספס.

• פסל החירות- מגיעים לפארק (BATTERY PARK) ומשם לוקחים ספינה/ סירה (לא סגורה על זה) שלוקחת אותך לאי איפה שנצא פסל החירות. אי קטן שממנו יש נוף נהדר על מנהטן היפייפיה, רואים את פסל החירות הענקי, תחושה מדהימה. אם אתם רוצים לעלות על הפסל אתם צריכים להזמין שבועיים מראש כרטיסים באינטרנט, אנחנו לא ידענו על כך ולכן לא הזמנו. אחריי האי של הפסל, לוקחת אותך הספינה/ הסירה לאי שבו נמצא מוזיאון של אמריקה (תחילת אמריקה, הקמתה), אם אתם עם ילדים דלגו על החלק הזה ופשוט תישארו בספינה/ סירה זה ישעמם אותם. אבל אם אתם חובבי היסטוריה כמו אבא שלי אז כדאי לכם ללכת, המון תמונות,ופירוטים על תמונות.

​ * גשר ברוקלין- אחריי הפסל חירות, ללכת לרחוב הראשי שם של הבורסה עד לעגל הזהב. אתם אוליי תרצו להצטלם איתו, רק שאתם חייבים לדעתם, שאם לא תתנהגו כמו ישראלים אמיתיים ולא תדחפו לשם לא תוכלו להצטלם איתו. ממש צפוף, המון תיירים מצטלמים.. אני אישית לא ידעתי בכלל על העגל הזה עד שאבא שלי לא הראה לי.. עד עכשיו לא מבינה מה מיוחד בו. אחריי זה יש ללכת לגשר ברוקלין שבאמת יש נוף מדהים על מהנטן. גשר ענקי ששווה ללכת עליו (לפחות קצת)

• הסנטרל פארק (CENTRAL PARK)- וואו פארק מדהים! ענקי, יפייפה, פשוט גורם לך להתאהב בניו יורק איכשהו שונה. פארק שמלב טבע ואת הנוף של העיר. שטחים עצומים של דשא. פרחים, אגמים, מצחים, עצים גבוהיים. אני אישית התאהבתי בפארק הזה.
  • הרובע הסיני (CHINA TOWN)- נחמד להגיע לשם רק בשביל לראות איך זה צ'יינה טאון באמת. אין מה לעשות שם יותר רבע שעה, גג עשרים דקות. המון אנשים, צפוף, מוכרים כל מניי שטויות, ואוכל..
  • הרובע האיטלקי (LITTLE ITALY)- מקום יותר קטן מהרובע הסיני, הרבה יותר נחמד, בסגנון איטלקי. מלא מסעדות איטלקיות נחמדות. שווה להיכנס למסעדה אחת ולאכול ארות צהריים איטלקית נחמדה.
  • חנות הK MART- לבניי נוער המעריצים כל מניי כוכביי פופ, זאת החנות בשבילהם! חנות בגדים עם עיצובים של כוכביי פופ (כמו סלינה גומז, ונסה הדג'נס, ניקי מינאז' ואדם לוין), נות ממש נחמדה.
  • קניון MACY'S- קניון גדול אך יקר מאוד. אין הרבה בגדים לנוער, אבל יש לנשים. המון נעליים, בשמים ובגדים.
  • שווה לצאת ממנהטן וללכת לQUEENS ושם לערוך את מסע הקניות שלכם. יש המון קניונים אחד ליד השני, המון חנויות ולא רק יקרות. בגלל שאנחנו באנו בתקופה שלפניי הלימודים היו הרבה מבצעים של BACK TO SCHOOL אז זה יתרון.
  • מוזיאון המדע- באמת מקום מאוד מעניין, עם ילדים ובלי. דינוזאורים, דגמים של חיות מכל העולם, סיפורים על תרבויות שונות בכל העולם. אנשים בכל העולם. אסיה, אמריקה, דרום אמריקה וכו'..

בעיקרון זהו, ויש עוד המון אטרקציות שכתובות במקומות אחרים.. זה בעיקר איפה שאנחנו ביקרנו והיינו ומאוד נהננו. מקווה שעזרתי ותהנו !

תמונת הפרופיל של Tania_3461567
צפייה בפרופיל שליחת הודעה הבלוג של Tania_3461567