יום רביעי- Cedar Point

תמונה ראשית עבור: יום רביעי- Cedar Point

זהו פוסט לבעלי לב חזק בלבד…

הגענו בלילה שפוכים לגמרי, בעוד שאנחנו נכנסים בשעה 23:00 לאתר הלונה פארק ליד העיר קליבלנד שבאוהיו . יש תור ארוך של מכוניות שיוצא. מסתבר שיש אפשרות להשכיר ביקתה ממש בתוך האתר ליד קו המיים. איתן הלך לעשות צ’ק אין …יצאנו להפסקת פרסומות כי לקח לו מלא זמן . ההזמנה התקבלה והפקיד חייב אותנו בשאר התשלום ואז מוציא את מפת האתר ומסביר לאיזו חלקה אנחנו מגיעים. חלקה? כלומר חנייה? איתן מנסה להבין והפקיד אומר לא, חלקה שאליה אתה מגיע עם הקראוון . איתן מסתכל אליו ואמר איזה קראון , יש לי אוטו פרטי. ושניהם מתחילים לצחוק …אפשר להזמין ביקתה ואפשר להזמין חלקה לקרוון. נכנסים שוב לאתר ועדיין לא ברור איפה נעשתה טעות בהזמנה לחצנו בדיוק על התמונה של הביקתה , אז שימו לב שאתם מזמינים צריך לוודא. הביקתות היו מלאות ואיך שהוא הסתדר להעביר אותנו למלון שלהם שנמצא מחוץ לאתר אבל מאוד קרוב . עלות המלון 350 דולר שווה ערך לביקתה , חלקה לקרוון עלתה 124 דולר ללילה . זה מה שקורה שמנסים לחשוב מחוץ לקופסא חוזרים לקופסא.

הבוקר התחיל מוקדם כי לאורחי המלון והבקתות והקארוונים פותחים את השערים שעה לפני כולם 💪 יש!!!

האתר ע נ ק י עם המון אפשרויות גם לקטנים וגם לגדולים המון רכבות הרים במהירויות שונות, עם לופים, עם נפילות מגבהים מיורטות- לא להאמין יש אפילו איזור שיש בו חיות, ורכבות הרים בסגנון כפרי רצות על מסלולים מעץ .. וגם לקטנים כל מיני מתקנים של לונה פארק רגיל . תתפלאו גם זקנים עולים עליהם ללא ליווי של ילד 🙃

אזור חיות שניתן להאכיל
לונה פארק לקטנטנים וגדולים

הקטנה שלי הצטרפה כמעט לכל נסיעה שאפשרו לה לרוב הנסיעות מספיק גובה של 121 ס״מ. אנחנו מעריכים שזה יותר תלוי בסוג המושב ולא תלוי בכמה מפחידה או מהירה הנסיעה. אני דווקא ויתרתי על הנסיעות שיש בהן free fall מגובה רב מידי… מתוך מחשבה שהלב שלי יאבד את מיקומו הטבעי וינדוד לאיזור אחר בגוף. ממש חשוב להגיע עם פאוץ קטן ולא עם תיקים . רוב המתקנים אינם מאפשרים להשאיר את התיק בצד אלא מחייבים להשאירו בלוקרים.

המתקן הראשון שכולם עלו כולל הקטנה…
נועה וטל עלו המתנה מורטת עצבים אפילו אלוהים ניסה לעזור

נועה וטל חיכו למתקן הזה כמעט שעה בתור ואני חיכיתי לצידו כדי לצלם אותם.. פחד אלוהים . לפתע היה עיכוב המחשב שלהם קיבל התראה על רוח חזקה, הנה אלוהים מנסה לעזור לי להוריד אותם מהמתקן , אפילו הוא לא הצליח כעבור 15 דקות חזרו לפעולה והאמיצים שלי עלו וירדו בשלום .. עם חיוכים כאילו זכו בלוטו.

כולם עלו על המתקן הזה - ניעור רציני

באחת ההמתנות נכנסתי לסטארבקס ( מישהו חשב גם עליי) הולכת לקופה ומבקשת Tall Carmel macchiato ומוסיפה hot המוכרת האמריקאית שואלת cold ואני שוב hot

Cold ? ואני שוב hot . אין מצב שאני נשברת פה, אין לך מושג גברת צעירה ומעצבנת כמה אני רוצה את הקפה הזה חם , אפילו שחם בחוץ. בסוף המוכרת השלימה עם העובדה שאני אקבל פה קפה חם. ואז עברנו למכשול הבא- איך קוראים לך? חשבתי מהר .. יפעת יהיה פה בלתי אפשרי אני אבחר נועה. קוראים לי נועה. אה.. קוראים לך נואל . נמכר!!! רק תביאי כבר את הקפה המחור….😳😉🙃

חזרנו בסביבות 18:00 לחדר אחרי ארוחת ערב , עם איזה שהוא תכנון לנוח ולחזור בערב ללונה פארק שפתוח עד 23:0. מיותר לציין שהתעלפנו .. 🤪

לא הספקנו נסיעות רבות הפארק ממש ענק. ויש עוד המון אטרקציות בסמוך לו כמו פארק מיים. אם יש זמן אפשר להשקיע בפארק יומיים מלאים כאלה אם אתם ממש פריקים של רכבות הרים. שווה לבדוק באתר שלהם יש כל מיני סוגי כרטיסים.

דירוג 1-5 כל הילדים פה אחד -5

סופ"ש עמוס בנתב"ג: רשות שדות התעופה מפרסמת המלצות למגיעים עם רכב לאייטם המלא
סופ"ש עמוס בנתב"ג: רשות שדות התעופה מפרסמת המלצות למגיעים עם רכב
עד 10 שנות מאסר: תאילנד מחמירה את הענישה על קנאביס לאייטם המלא
עד 10 שנות מאסר: תאילנד מחמירה את הענישה על קנאביס
החל מ-174 אירו לכיוון: בלו בירד מתגברת טיסות לאחד היעדים המרכזיים באירופה לאייטם המלא
החל מ-174 אירו לכיוון: בלו בירד מתגברת טיסות לאחד היעדים המרכזיים באירופה
העוקץ החדש בחופי איטליה: אסור להביא סנדביצ'ים מהבית והנופשים זועמים לאייטם המלא
העוקץ החדש בחופי איטליה: אסור להביא סנדביצ'ים מהבית והנופשים זועמים
לא היינו חוזרים: המטיילים הכריעו – זה היעד הכי אוברייטד בעולם לאייטם המלא
לא היינו חוזרים: המטיילים הכריעו – זה היעד הכי אוברייטד בעולם
חבל שלא בישראל: וויז אייר פתחה בסיס במונטנגרו והזניקה את מספר הנוסעים לשיא של כל הזמנים לאייטם המלא
טיסות החל מ-49 דולר: חברת התעופה יצאה במבצע קיץ משתלם במיוחד ליעדים באירופה לאייטם המלא
טיסות החל מ-49 דולר: חברת התעופה יצאה במבצע קיץ משתלם במיוחד ליעדים באירופה
מהשחקים אל מאחורי הסורגים: טייס יפני נכנס לכלא לאחר שתקף מינית דיילת לאייטם המלא
מהשחקים אל מאחורי הסורגים: טייס יפני נכנס לכלא לאחר שתקף מינית דיילת
5 טיסות ביום ו-99 שקל לכיוון: הקו החדש והמסובסד של ישראייר לאילת לאייטם המלא