קלאב מד - היום השני
הגענו 5 אנשים ילדים בגלאים 14-9-4. טיסה מהארץ לז'נבה דרך ציריך. בהגיענו לזנבה מצאנו בקלות את דוכן הקלאב מד, והם תקתקו אותנו לאוטובוס שהביא אותנו תוך שעה וארבעים לאתר הסקי אבוריאז.
שם חיכה לנו חתול שלג שהעמיס אותנו ואת המזוודות והופ עלינו את ההר היישר למלון. הובילו אותנו היישר לארוחת צהריים, בופה ענק ועשיר שכל אחד מאיתנו מצא את מבוקשו. לאחר מכן מדידות..במקצוענות ויעילות ... ואנחנו מוכנים למחר ליום הסקי הראשון שלנו.
במלון אפשר להסתובב בבגדי ספורט או בלבוש מהודר יותר… לבחירתכם. מדובר בזמנים ששבים מהסקי.
לכל אחד מאיתנו היתה קבוצה ייעודית מתאימה לגילו ולרמתו. רצוי לוודא עם הקטקנטנים שאכן שלג מדבר אליהם. הקטנה שלנו בת 4 קצת סבלה בגן הייעודי שלה..וסירבה לצאת לפעילות שלג.
הגדולים יותר נהנו בקבוצות שלהם וגם אנחנו.
למרות שיש כאן עוד נקודה למחשבה והיא שכל עניין הגלישה הוא די בקטע אישי ולא משפחתי . המשפחתיות מגיעה אחרי שחוזרים מהסקי.
המדריכים נותנים קצת טיפים, אך בעיקר משמשים מעין מדריכי טיולים בין המעליות השונות. הגלישה מחולקת לשניים- בוקר 9:30-12:00 הפסקת צהריים מ 14:00-16:00 בסך הכל עובד די מהר אם אתם לא גלשני שלג מושבעים.
כמובן כיאה לקלאב יש כל הזמן הפתעות והופעות עכשיו ממתינה להופעה למבוגרים שאמורה להתחיל עוד מעט .. ( אחרי כמובן הופעה עבור הילדים )