תקציר היום הקודם עזבנו אתמול את בוסטון עם המון טעם של עוד… לא הספקנו ככ לבלות בעיר בערב, או להנות מיופייה לאחר הסיור בים שבו צפינו בלויתנים.
המשכנו לכיוון מפלי הניאגרה ובדרכנו עברנו דרך New Hampshire הפטורה ממע״מ ועשינו שופינג בפרימיום אוטלט
הקניות התארכו מעל למתוכנן- מתנצלים אם פספסנו איזה שהוא מותג 🙃😉 המשכנו בדרך כשלפננו כמעט 6 שעות נסיעה ללא עצירות . העייפות של הנהג שלנו ( בעלי😍) לא אפשרה להמשיך ועצרנו בתחנת רענון. שם הזמנו מקום לישון במלון הכי קרוב , אלבני זכתה . אני קניתי ☕️ ונישנושים בנתיים . להכין את הקפה היה כמו לכתוב דוקטורט בטעם משעמם ודלוח, לא עזרו 5 שקיות סוכר וקצת חלב . המוכר נאלץ לעזוב את הדלפק כדי לעזור לי אחרי שבהיתי במכונה ביאוש וציינתי בפניו שאין לי מושג מה לעשות. משפת הגוף שלי התעלם לחלוטין מקולי כבר לא יכל להתעלם😉
גם בקפה. של דניס לא מצאנו ישועה
בבוקר קמנו רעננים ארזנו ונפרדנו מ holiday inn שהיה ממש נחמד אלינו.. כעבור שעה החלטנו להתפנק בארוחת בוקר אמריקאית
הכמויות הנדיבות של האמריקאים …אין מתחרים
הגענו
מוזיאון נחמד לדעתינו לא שווה להגיע במיוחד, אלא אם כן נמצא על הדרך. אנחנו עשינו בשבילו עיקוף קטן ( ערד-ב״ש.. המבין יבין😜) הילדים התלהבו מהסדנאות החיות שבאמת היו מרשימות ומופקות היטיב כמו שהאמריקאים יודעים . שאר האייטמים במוזיאון היו יפיפיים … שרק אני התלהבתי מהם המעריצים הצעירים משכו לכיוון היציאה..
היעד האחרון שלנו להיום היה מפלי הניאגרה - נסיעה של שעתיים .הוויז לקח אותנו דרך עיירות אמריקאיות טיפוסיות ממש כמו בסרטים . ( לא היתה נפש אדם בחוץ..) הגענו למפלים המרשימים שנופלים ברעש גדול 51 מטר. הרעיון המקורי היה לקחת אונייה אבל שוב השילוט האמריקאי היה במיטבו והגענו לצד שבו ניתן היה לראות את המפלים המרשימים מלמעלה או לרדת לאיזו מערה ולהרטב לגמרי
האונייה היתה מעברו השני של הגשר וכבר החלטנו לוותר. אגב עלות הכרטיס 19 דולר .
מכאן אנחנו ממשיכים Cedar Point לונה פארק ענק הכולל גם פארק מיים. נסיעה שתיקח לנו 4 שעות. עצרנו בדרך ב Walmart והצטיידנו באוכל, הפסקה נוספת בה הכנתי קפה לבדי ( טוב , עם עזרה קצת) ויאללה עוד מעט שם.. כבר לילה השעה 21:21 ולכולנו יש צורה של כיסא 🤪