היי, שמי ג׳וליאנה, אני יוצאת ברה״מ לשעבר וגרתי בארץ כ-17 שנה לפני שעברנו לגור לעיר ונקובר שבקנדה, קולומביה הבריטית. תמיד אהבתי לטייל ולעבוד בתיירות וכשיצאתי לחופשת לידה כלפני מספר חודשים החלטתי להקדיש את זמני הפנוי לבלוג שישמש ישראלים מטיילים בחיפוש מידע ועדכונים על העיר Vancouver, BC. אני כותבת על אטרקציות, ממליצה על מסעדות, מחפשת דילים על מוזיאונים, וטיולי לוויתנים, טיסות וכו׳. מקווה שהמידע יתרום לשהייה מהנה לכל הקוראים, ואם יש לכם שאלות אל תהססו לכתוב לי! תמיד אשמח לעזור בכיף ) ג׳וליאנה (בארץ קיצרתי את שמי ליולי אבל בסוף החלטתי ששם מלא זה תמיד יותר יפה)!

שיתוף על חוויה עם : שיט כלבי ים עם Sewell's Marina

תמונה ראשית עבור: שיתוף על חוויה עם : שיט כלבי ים עם Sewell's Marina
כלבי ים, howe sound, שיט דרך Sewell's Marina

היי לכל הקוראים, הייתי רוצה לשתף אותכם בחוויה של סופ״ש הלפני אחרון. אמא שלי הגיעה לבקר אותי ורציתי לקחת אותה להינות מלוותנים. אבל מכיוון שהייתי לחוצה בזמן החלטנו בסוף לקחת טיול לראות כלבי ים ונופים של Howe Sound. הזמנתי דרך Sewell's Marina לשתינו את הטיול הבא : http://www.sewellsmarina.com/sea-safari/ אז ככה, היה מדהים! יותר ממה שציפיתי. בהתחלה הלבישו אותנו בחליפות אדומות - מגן מהרוח החזקה כשנוסעים על סירת זודיאק וגם lifejacket שצף על המים (אף פעם לא הזדמן להשתמש בשל סיבה זו, אל דאגה). הסירה הייתה מאוד יציבה על המים, ההרגשה הייתה כאילו הסירה חותכת את המים, לכן לא הרגשתי בחילה. אבל מכיוון שאני מאוד רגישה- באופן אקסטרמלי ביותר, בסוף הטיול כבר התעייפתי קצת. בטיול עצמו היה כיף לא נוראמלי: מפרץ Howe Sound , מים בצבע כחול עמוק, יותר מאוחר הפך לירוק בהיר כי בסוף יצאה השמש. ראינו איים מלאי כלבי ים - הרגשה של פעם בחיים, אי של ציפורים נודדות שהגיעו לשם כדי להעביר זמן מה או ל״המשך דור״. מה עוד, נופים של איים מאבן גרניט ועצים צומחים מהם, נשרים: ראינו שני זוגות ואחד שישב והתבונן עלינו מעל ראש העץ או שחיפש לו דג לארוחה. המדריכים סיפרו על האיזור, הטבע, מחירי נדל״ן, בדיחות, והכי חשוב הסיעו כמה פעמים את הסירה בצורה מעגלית קצת - בקיצור עשו קצת אקשן שאני ואמי מאוווווד נהנינו. את הטיול לקחתי בחינם (פריבילגיות של עובדת בתיירות חחחח) אבל המחירים שווים ולפעמים יש להם דילים דרך groupon המקומי, כך שגם אתם אם תרכשו כרטיסים מראש תוכלו להינות ממחיר מוזל. אופ! מצאתי את הדיל: https://touch.groupon.com/deals/sewell-s-marina-1 חה חה :) מה ששכחתי לציין: השכרתי את הסירות שלהם פעמיים (דרוש רישיון נהיגה רגיל לרכב לאחד הנוסעים) - זה גם חוייה ממש כיפית, הרגשה אחרת כמובן כשאתם לבד עם האוקיינוס - יותר רומנטי אבל גם פחות רואים. אם משכירים סירה לא צריכים ללבוש את החליפות הגנה. פשוט להינות מהנופים, כלבי ים, והשקט. זה משהו שלא משווקים לתיירים אבל לדעתי זאת אחת החוויות שדווקא נותנת להרגיש את הטבע המקומי במלוא המילה. *לפעמים* אף עדיף על טיול לוייתנים שלוקח עד 7 שעות מזמנכם. מצרפת תמונות, מקווה שהוידאו יעבוד גם! לא עובד... הינה הלינק של תמונות בבלוג: http://www.tiyulvancouver.com/שיט-כלבי-ים-עם-sewells-marina . ממליצה בחום!!!!!!! :))) תהנו! ג׳וליאנה

תמונת הפרופיל של Juliana_tiyulvancouver

לא רק סרטונים וריקודים: כך הפכה טיקטוק למנוע החדש לתכנון חופשות לאייטם המלא
לא רק סרטונים וריקודים: כך הפכה טיקטוק למנוע החדש לתכנון חופשות
החופשה מתייקרת: עיר הבירה הפופולרית הכפילה את מס התיירים לאייטם המלא
החופשה מתייקרת: עיר הבירה הפופולרית הכפילה את מס התיירים
תשכחו מכרית צוואר מתנפחת: ענקית התעופה השיקה פיתוח שיעזור לכם לישון בטיסה לאייטם המלא
תשכחו מכרית צוואר מתנפחת: ענקית התעופה השיקה פיתוח שיעזור לכם לישון בטיסה
העצמה נשית בישראייר: שלוש טייסות חדשות הצטרפו לצוות הטיסה לאייטם המלא
העצמה נשית בישראייר: שלוש טייסות חדשות הצטרפו לצוות הטיסה
הקיף את כדור הארץ פעמיים וחצי: המסע האווירי המטורף של נשיא פיפ"א במהלך המונדיאל לאייטם המלא
הקיף את כדור הארץ פעמיים וחצי: המסע האווירי המטורף של נשיא פיפ"א במהלך המונדיאל
בשורה לישראלים: הוויזה לאירופה נדחתה שוב לאייטם המלא
בשורה לישראלים: הוויזה לאירופה נדחתה שוב
עכשיו זה רשמי: דרישת הוויזה לקולומביה עבור ישראלים תבוטל בקרוב לאייטם המלא
עכשיו זה רשמי: דרישת הוויזה לקולומביה עבור ישראלים תבוטל בקרוב
אזהרה לטסים לאיטליה: שיבושים וביטולי טיסות ברחבי המדינה לאייטם המלא
אזהרה לטסים לאיטליה: שיבושים וביטולי טיסות ברחבי המדינה
בצל המלחמה באיראן: שר החוץ של המדינה הידידותית הגיע לביקור תמיכה בישראל לאייטם המלא
בצל המלחמה באיראן: שר החוץ של המדינה הידידותית הגיע לביקור תמיכה בישראל
אזהרה חמורה במדינה הפופולרית: סכנה ממשית לתיירים ומקומיים ב-16 ערים לאייטם המלא