הנהג עומר ”נהג דובר עברית באזור בורגס/סאני ביץ'“
באוגוסט 2014 טילנו משפחתי ואני באזור בורגס. התארכנו במלון בסאני ביץ בשם “קובן” שנמצא על הטיילת המרכזית שלכשעצמו מקום מטריף ומלא אטרקציות, אקשן, בילויים ובעיקר הרבה רעש. כדי לשבור את השיגרה במלון החלטנו לקחת פה ושם טיולים חד יומיים. ישראלים במלון נתנו לנו טלפון של נהג בשם יעקב, אבל באותו יום יעקב היה תפוס והוא הפנה אותנו למישהו שעובד איתו בשם עומר. בשורה אחת ניתן לסכם שמאד היינו מרוצים שיעקב היה תפוס כי גילנו את עומר – נהג ומדריך בחסד עליון ואנו ממליצים מאד עליו (מצורף תצלום כרטיס ביקור שלו, הוא דובר עברית).
מלכתחילה תכננו רק יום אחד עם עומר, אבל מכיוון שהחוויה היתה כל כך טובה, מיד סגרנו איתו על שלושה ימים רצופים. יום אחד נסענו לטיול כפרים בהרי הבלקן, חוויה אותנטית ביותר, ראינו כיצד הכפריים חיים. לא לוותר על הביקור אצל סבתא טניה, אישה אנרגטית ביותר, דוברת עברית שאירחה אותנו לארוחת צהרים עשירה שכולה ממטעמי הגינה הפרטית שלה. ביום השני נסענו לוורנה, יום מיותר לדעתנו למעט הביקור בחולות הזהב שהשאיר טעם טוב מהיום.
ביום השלישי נסענו לסוזפול – יום מוצלח ביותר ומאד מומלץ . בדרך לקחנו שייט בנהר רופוטומו, ביקרנו בטירה מרשימה ומטופחת. ולסיום כרגיל אכלנו במסעדת דגים על המזח.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל