האי מיאג'ימה ”החוויה שלנו במייאגימה“
נסענו כ-35 דקות מתחנת הרכבת בהירושימה אל תחנת Miyajimaguchi. שם, קל מאוד, המון רב יורד מהרכבת ועובר מרחק הליכה של חמש דקות אל המעבורת לאי. היא נמצאת ישר מול היציאה מהתחנה. יש שילוט גדול. לא להתבלבל בין המעבורת של Jr לבין המעבורת הרגילה. שטים במעבורת, גם כיף. מגיעים לאי. כל ההמון צועד לרחוב. קל לזהות את הדרך, אך מומלץ לעצור לרגע לקבל מפה מדוכן המידע ביציאה מהמעבורת. רחוב מקסים לאורך הים, חוף יפה, חלק מהרחוב עובר בכפר, חנויות, מסעדות, ססגוני מאוד, צבאים מסתובבים חופשי, אוכלים מפות וניירות מכיסי התיירים, ואוכל כמובן.
הגענו למקדש הכתום היפה על חוף הים, נכנסנו, מומלץ ויפה. כמובן רואים את הטורי המפורסם בשיט, גם מחוף הים ומהמקדש. ראינו במקדש טקס שהשתתפה בו משפחה יפנית לבושה באופן מסורתי. המשכנו לתחנת האוטובוס חינם אל תחנת הרכבל. האוטובוס מסיע עד 18 נוסעים בכל פעם. יוצא פעם בחצי שעה. בשעה 12 בצהרים עד 13.30 יש לנהג הפסקה. מי שמעדיף עולה ברגל אל התחנת הרכבל. אנו חיכינו לאוטובוס ובחזרה ירדנו ברגל. רבע שעה הליכה מקסימה, יש מסעדה בדרך, יער, ונחל עם גשר פשוט מקסים ולא לוותר על הירידה הקצרה הזו. אפשר לשבת על ספסלים ליד הנחל. הרכבל מורכב משני חלקים. עולים ברכבל הראשון ואז בתחנה עוברים לרכבל השני.
מגיעים לתחנה השניה האחרונה. שם יש נקודת תצפית מאוד יפה וגבוה. יש מעט ספסלים. מכאן מתחיל מסלול הליכה מעגלי בערך שעה. לאחר מכן ירדנו בחזרה באמצעות הרכבלים. כאמור, לא חיכינו לאוטובוס וירדנו לכפר ברגל, מומלץ. נכנסנו למקדש וגם צפינו בטורי ובמקדש בתוך שפל הים, הסתובבנו קצת בדרך הכפר חזרה למעבורת, אכלנו מעט בדוכנים, או יותר נכון, ניסינו לאכול תוך כדי ניסיונות התחמקות מהצבאים שחשבו להשתתף איתנו באוכל.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל