מידע כללי על קניות בתאילנד

הוסף לטיול שלי
מידע כללי על קניות בתאילנד - למטייל (1) מתוף הטיפ של גולן ש
מידע כללי על קניות בתאילנד מתוך הטיפ של גולן שרמן - למטייל (2) מתוך הטיפ של גולן שרמן
מידע כללי על קניות בתאילנד מתוך הטיפ של גולן שרמן - למטייל (3) מתוך הטיפ של גולן שרמן
הפרטים התקבלו מגולשי אתר למטייל ובאחריותם

20 המלצות וחוות דעת על מידע כללי על קניות בתאילנד

תמונת הפרופיל של תמי_3575721
תמי_3575721

”קניות לא של סמרטוטים“

ממש כיף להסתובב בשווקים ולקנות שמונצעס ודברים זולים (בשוק הלילה בצ'יאנג מאי, בקאוסאן בבנגקוק וכו') .

אבל אם אין לכם כבר סבלנות לשטויות, ורוצים קצת בגדים יותר “רציניים” ועדיין ממש זולים, אז עדיף להגיע לקניונים.

בקוסמוי - מאוד נהנינו בקניון Central Festival ברחוב שליד בית חב”ד. יש שם למשל חנות נחמדה Uniqlo לבגדי ילדים, נשים וגברים.

מצאנו שם גם קניון שנקרא Outlet Village (אם אני זוכרת נכון.) , ושם קנינו נעלי ספורט ב-Nike Factory Store במחירים של החל מ- 1250 באט.

בבנגקוק - אהבנו את החנות Tokyu בקניון ה- Mbk.

ויש גם את הקניון Fashion Outlet ברחוב Silom, באזור של קניוני הסיאם.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של תמי_3575721
תמי_3575721

”מה לארוז לנסיעה לתאילנד?“

נסענו לשבועיים לתאילנד, ארזנו איתנו 4 חולצות, 2 זוגות מכנסיים, 6 תחתונים, תיק כלי רחצה, וזהו. (במלונות הטובים גם נותנים בחדר מברשות שיניים, מסרק, סכין גילוח כל יום) .

אין צורך להיסחב עם הרבה דברים, כי פעמיים במשך השהות מסרנו את הבגדים לכביסה בעלות של 40 באט לקילו. הכביסה חזרה למחרת באותה השעה נקייה, ריחנית ומקופלת.

וככה נשאר לנו מספיק מקום במזוודות לטירוף הקניות שבבנגקוק!

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של elimir
elimir

”NaRaYa - תיקי בד איכותיים“

רשת תיקי Naraya היא רשת של תיקי בד אופנתיים מסוגננים מתוצרת תאילנד. חנויות הרשת נמצאות ברב הקניונים, ברחבי תאילנד ותוכלו למצא בהם מגוון של תיקים ססגונים בגדלים שונים, תיקים ערב קטנים ומהודרים, נרתיקי איפור ושאר תיקים קטנים באיכות מעולה ומחיר מצחיק. קניתי לי תיק לקיץ, מספר תיקים לערב, בצבעים שונים וכן תיקים מגניבים קטנים כמתנה לחברות.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של elimir
elimir

”Otop חנויות עם מיטב מוצרי מלאכת היד של תאילנד“

זאת רשת חנויות דמוי “משכית” עם מיטב מוצרי מלאכת היד של כל מחוזות תאילנד. החניות פזורות בכל רחבי תאילנד ונועדו לעודד יצירה מקומית באיכות מעולה. ניתן לקנות בהן משי תאילנדי, תכשיטי כסף, פניני מים מלוחים, מוצרי עץ ותיקים מעור חתול ים (מנטה ריי) . דברים מדהימים ביופיים והמחירים בהתאם. לא חייבים לקנות אפשר סתם להתייחס לחנות כאל מוזאון קטן. המוכרת תשאר אדיבה, כמקובל בתאילנד.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של גולן שרמן
גולן שרמן
3

”החזר מע"מ על קניות בתאילנד“

באם עשיתם קניות במקומות מסודרים (בעיקר בקניונים) הנושאים על חלון הראווה את הסימן המתאים (ראו תמונה), בסכום של יותר מ-2000 באט באותה חנות באותו יום, אל תשכחו להצטייד בטופס החזר מע"מ (טופס PP10) שיזכה אתכם בהחזר של 7% בשדה התעופה עד 60 יום מיום הקנייה ובשדה תעופה בלבד. עם הגיעכם לשדה לאזור הצ'ק אין (ראו תמונה), יש להחתים את הטופס הצהוב שקיבלתם בחנות ולאחר ביקורת הדרכונים נמצאות שתי תחנות לקבלת ההחזר בשני אזורים שונים של הדיוטי פרי (ראו תמונה). מההחזר תנוכה לכם עמלה בסך 100 באט.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של aya31101977
aya31101977

”עדשות מגע בחנויות אופטיקה בקוסמוי“

כבר שנים אני קונה בחנויות האופטיקה בקוסמוי (זו רשת אחת שפרוסה על כל רחוב צאוונג) עדשות מגע עם מספר, בלי מספר, עם צבע, בלי צבע – האיכות מדהימה. העדשות זולות מאוד, בערך 30 שקלים לחודש. כדאי לכם לקנות בכמויות אם אתם צריכים, אני מגיעה ומזמינה מראש, וזה מגיע אחרי כמה ימים. אם אין לכם מספר גבוה או דרישות מיוחדות, תמיד יש בחנות אספקה.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של מטייל קבוע
מטייל קבוע

”קניות בתאילנד - עצות והמלצות“

בתאילנד שני ערים זולות מאוד - בנגקוק וצ'אנג מאי, אך את רוב הקניות הייתי משאיר לבנגקוק שהיא זולה יותר בהרבה.

מבחינתם אלקטרוניקה - מחשבים ניידים, סלולריים מקוריים, טאבלטים - חד משמעית בתאילנד יותר זול, מגיע לכם בנוסף החזר מס של 7%.

השוק הכי זול בתאילנד הוא צ'אטוצ'אק (Chatuchak) שוק סוף השבוע של בנגקוק. המחירים בו מגוכחים. לפני שמבזבזים כסף במקומות אחרים, כדאי לעבור שם קודם. פתוח שבת וראשון 8:00-18:00.

מומלץ לבקר גם בשוק הסיטונאי שוק פראטונם, גם שם תמצאו מחירם זולים מאוד.

מבחינת רשתות אופנה בינלאומיות - המחירים בתאילנד זהים לישראל ואף יקרים יותר אז אל תבנו על זה. מה שלא מיוצר בתאילנד יקר מאוד אפילו לתייר הישראלי בתחום הביגוד.

יוצא דופן הוא המותג פייר קרדן, שניתן למצוא פריטים שלו ב90%(!) פחות מבישראל. נכנסים לקניונים וקונים פריטים מקוריים ואיכותיים בסביבות ה-30-60 ש”ח למכופתרת, טי שירט, או חולצת פולו. המחירים זולים מכיוון שהוא מייצר בתאילנד. 

מי שמחפש בגדים מזויפים ברמה גבוהה יוכל למצוא בשוק הלילה פטפונג ובקניון ה-MBK.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של ורד קזו
ורד קזו

”קניות בתאילנד“

רבים, ואני בניהם, שנוסעים לצפון תאילנד, האיים ובגנקוק מתלבטים איפה הכי כדאי לעשות קניות. אין לשאלה זו תשובה ברורה. לסחורת השווקים או מה שאני מכנה ״ התלבושת האחידה״ של תאילנד- אני חושבת שכישרון המיקוח שלכם יקבע את המחיר. חשוב לציין (ופה אני קצת ״אכלתי אותה״), שלא תמיד הסחורה חוזרת על עצמה. מאוד אהבתי את הצעיפים, התיקים ועבודות היד שניתן למצוא בצפון- עבודות יד זולות מאוד של שבטים עניים, דברים אלו ייחודיים לצפון תאילנד, אם לא קניתם שם וחשבתם להשאיר הכל ליום הקניות בבנגקוק צפו לאכזבה. בבנגקוק קשה מאוד למצוא את הדברים האותנטיים האלו והאמינו לי שחיפשתי.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של שגיא הראל
שגיא הראל

”שעונים בתאילנד“

בתאילנד מתמחים במכירת שעונים מכל סוג ובהם מותגים שעונים יוקרתיים כמו רולקס, פתק פיליפ, ברייטלינג וכדומה שנראים בדיוק כמו המקור, אלא שהם מזויפים. שעון מצוין לגבר או לאשה ממותג לא ידוע יעלה לאחר מיקוח 10-20 שקלים. אבל במקרים רבים לא להיות מופתעים אם הוא הפסיק לעבוד לאחר כמה ימים.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של R e e F
R e e F

”פסלים ופסלונים בתאילנד“

במידה והחלטתם לקנות פסלים ופסלונים בתאילנד, תבדקו טוב כאשר המחיר זול, בדרך כלל אומרים לכם שזה עשוי עץ, אך לרוב מדובר על יציקת קרמיקה או גבס צבועים בצבע דמוי טיק, מהגוני או וונגה. אחרי שהתמקחתם וחתכתם לעשירית מחיר, בקשו מהמוכר לזרוק הפסלון מגובה 10 ס"מ על המדרכה כתנאי להשלמת העסקה, אם הוא יסרב, הסיבה ברורה. בכל מקרה, לא מדובר על כסף רב, אך עדיין עדיף לקנות פילון מעץ ולא מגבס, שלרוב יישבר עוד בדרככם חזרה ארצה.

הטיפ עזר לך?

פוסטים מתוך הבלוגים על מידע כללי על קניות בתאילנד

אין עדיין פוסטים על מידע כללי על קניות בתאילנד.
בואו תהיו הראשונים להוסיף פוסט משלכם...

שתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל

כתבו בלוג

תגיות

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לתאילנד

אטרקציות בתאילנד

מלונות ומקומות לינה בתאילנד

מדריכים ונותני שירות בתאילנד

נהגים בתאילנד

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

חדשות התיירות והתעופה

קצת השראה לטיול הבא

המיוחדים שלנו

הטיפים הכי נצפים השבוע

לאן טסים בקיץ?

חופשת קיץ למשפחות בהרי האלפים

טסים עם אל על

ROAD TRIP: המדריך להשכרת רכב בחו"ל

טיולי טבע ושטח בחו"ל

קרוזים והפלגות נופש

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 22 שעות
אזהרה חמורה במדינה הפופולרית: סכנה ממשית לתיירים ומקומיים ב-16 ערים לאייטם המלא
אזהרה חמורה במדינה הפופולרית: סכנה ממשית לתיירים ומקומיים ב-16 ערים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 22 שעות
סופ"ש עמוס בנתב"ג: רשות שדות התעופה מפרסמת המלצות למגיעים עם רכב לאייטם המלא
סופ"ש עמוס בנתב"ג: רשות שדות התעופה מפרסמת המלצות למגיעים עם רכב
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 23 שעות
עד 10 שנות מאסר: תאילנד מחמירה את הענישה על קנאביס לאייטם המלא
עד 10 שנות מאסר: תאילנד מחמירה את הענישה על קנאביס
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
החל מ-174 אירו לכיוון: בלו בירד מתגברת טיסות לאחד היעדים המרכזיים באירופה לאייטם המלא
החל מ-174 אירו לכיוון: בלו בירד מתגברת טיסות לאחד היעדים המרכזיים באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
העוקץ החדש בחופי איטליה: אסור להביא סנדביצ'ים מהבית והנופשים זועמים לאייטם המלא
העוקץ החדש בחופי איטליה: אסור להביא סנדביצ'ים מהבית והנופשים זועמים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
לא היינו חוזרים: המטיילים הכריעו – זה היעד הכי אוברייטד בעולם לאייטם המלא
לא היינו חוזרים: המטיילים הכריעו – זה היעד הכי אוברייטד בעולם
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
חבל שלא בישראל: וויז אייר פתחה בסיס במונטנגרו והזניקה את מספר הנוסעים לשיא של כל הזמנים לאייטם המלא
חבל שלא בישראל: וויז אייר פתחה בסיס במונטנגרו והזניקה את מספר הנוסעים לשיא של כל הזמנים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
טיסות החל מ-49 דולר: חברת התעופה יצאה במבצע קיץ משתלם במיוחד ליעדים באירופה לאייטם המלא
טיסות החל מ-49 דולר: חברת התעופה יצאה במבצע קיץ משתלם במיוחד ליעדים באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
מהשחקים אל מאחורי הסורגים: טייס יפני נכנס לכלא לאחר שתקף מינית דיילת לאייטם המלא
מהשחקים אל מאחורי הסורגים: טייס יפני נכנס לכלא לאחר שתקף מינית דיילת
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
5 טיסות ביום ו-99 שקל לכיוון: הקו החדש והמסובסד של ישראייר לאילת לאייטם המלא
5 טיסות ביום ו-99 שקל לכיוון: הקו החדש והמסובסד של ישראייר לאילת
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
חוזרים ל"נוהל איראן": המהלך של ארקיע לקראת התחדשות המלחמה לאייטם המלא
חוזרים ל"נוהל איראן": המהלך של ארקיע לקראת התחדשות המלחמה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
לא ביבי ולא בנט: הדרמה האמיתית של יום הבחירות תתרחש בנתב״ג לאייטם המלא
לא ביבי ולא בנט: הדרמה האמיתית של יום הבחירות תתרחש בנתב״ג
פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל
ברוכים הבאים ל-Travel Maker, הפודקאסט של למטייל על כל מה שחם בתיירות בארץ ובעולם. פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל