יורוסטאר חידשה כאמור השבוע (10/2) את קו הרכבות הישיר מאמסטרדם ללונדון, לאחר הפסקה של 8 חודשים, לטובת בניית טרמינל נוסעים חדיש ומודרני בתחנת הרכבת של אמסטרדם - Amsterdam Centraal.
מדובר בחדשות טובות לציבור הנוסעים, שכן השהיית הקו סרבלה את הנסיעה ברכבת מאמסטרדם ללונדון, ואילצה את הנוסעים להגיע קודם כל עם רכבת מאמסטרדם לבריסל, לעבור ביקורת דרכונים ורק אז לעלות על רכבת יורוסטאר ללונדון.
החל מיום שני האחרון, הקו חזר לפעול בתדירות גבוהה יותר מבעבר – 3 פעמים ביום במהלך השבוע ופעמיים ביום בסופי השבוע ויאפשר לנוסעים להגיע תוך 3 שעות ו-52 דקות מאמסטרדם ללונדון. בנוסף, תדירות הקו צפוייה לעלות ל-5 פעמים ביום עד לשנת 2026, וכמו כן מתכננים להגדיל את קיבולת הנוסעים מ-400 נוסעים ל-650 נוסעים עד לחודש ספטמבר 2025.