טיסות בארצות הברית (ארה"ב)

הוסף לטיול שלי
הפרטים התקבלו מגולשי אתר למטייל ובאחריותם

52 המלצות וחוות דעת על טיסות בארצות הברית (ארה"ב)

תמונת הפרופיל של NAFTALI BLEICH
NAFTALI BLEICH

”טיסות פנימיות זולות בתוך ארצות הברית“

חברת התעופה פרונטיר מפעילה טיסות פנימיות בתוך ארצות הברית במחירים מאוד זולים. אנחנו טסנו מלאס וגאס ללוס אנג''לס במחיר של 48$. הטיסה הוזמנה כשלושה חודשים מראש אולם במידה ומזמינים ברגע האחרון אפשר להשיג טיסות במחירי מציאה. החברה מפעילה טיסות בכל רחבי ארצות הברית. לחברה יש אתר אינטרנט להזמנות.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של kkt2
kkt2

”במידה ויש טיסות פנים מומלץ לסגור חבילה הכוללת את כל הטיסות“

סגרתי חבילה הכוללת 2 טיסות (הלוך לסן פרנסיסקו, חזור מניו יורק) טראנס אטלנטיות עם בריטיש אירוויז (קונקשן בלונדון) ו-2 טיסות פנימיות (ווגאס-מיאמי, מיאמי-ניו יורק) הכל יחד יצא לי 1,700 פאונד לזוג. במידה ומזמינים יחד את כל החבילה אז בטיסות הפנימיות נכללת מזוודה לבטן המטוס (ואם מזמינים בנפרד את הטיסות הפנימיות תצטרכו לשלם עוד על מזוודה לכל אחד) אז שווה לבצע בדיקה “Multi” בסקייסקאנר להשוואת מחירים לפני שקונים.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של kkt2
kkt2

”טיסות פנים של אמריקן איירליינס“

לקחנו 2 טיסות פנים עם אמריקן, לאס ווגאס-מיאמי ומיאמי-ניו יורק (לה גוורדיה) . הטיסה מווגאס למיאמי התעכבה בשעתיים, אך למרות זאת הטיסה היתה טובה. מערכת הבידור היתה מצויינת עם משחקים ומוזיקה עכשווית, ואפילו מצאתי כמה להקות שאני מכיר ואוהב! הטיסה השנייה ממיאמי לניו יורק עברה ללא תקלות או עיכובים וגם כן היתה מצוינת. מומלץ מאוד.

חשוב לציין בהגעה במונית/הובר לשדה התעופה במיאמי שאתם טסים עם אמריקן כי יש להם קומה משלהם בשדה ונהג המונית הביא אותנו הישר לטרמינל של אמריקן.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של kkt2
kkt2

”אמריקן איירליינס - צ'ק אין וקבלת כרטיסי טיסה “

למרות שאמריקן מאפשרים לבחור מושבים מראש בטיסות שלהם (ולא במעמד הצ'ק אין שהוא נפתח 24 שעות לפני הטיסה) עדיין עדיף להכנס ולעשות צ'ק אין באינטרנט ולהוריד את הברקוד לטלפון (אין צורך להדפיס את הכרטיסים! ) כאשר מגיעים לשדה יש עמדות ממוחשבות ששם צריך לשים את הטלפון ולסרוק את הברקוד של הכרטיס וכמובן לבחור את המזוודות ששולחים לבטן המטוס (חשוב מאוד לבחור במשבצת! אפילו אם כבר שילמתם מראש) ולאחר מכן יש אפשרות לבחרו להדפיס את הכרטיסים במכונה.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של גלית הותיקה
גלית הותיקה

”טיסה לא ישירה לארצות הברית“

עד הפעם האחרונה טסנו ישיר בלבד. הפעם הזמנתי טיסות לניו ארק עם סוויס+יונייטד ובחזרה ישיר מניוארק לישראל עם יונייטד. הקונקשן היה של שעתיים והספיק בהחלט. הפער בין הטיסות הללו לטיסה הישירה עמד על 500 דולר לאדם. היינו מאד מרוצים. כשלוקחים בחשבון את גובה ההפרש ואת הקונקשן הנוח לדעתי מומלץ לבחון את הנושא. לא בטוחה אם הייתי בוחרת בטיסת קונקשן לארץ ולכן העובדה שבחזרה טסנו ישיר הייתה מאד נוחה.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של יערי
יערי

”חוויית טיסה עם טורקיש איירליינס“

הטיפ הזה נכתב תוך כדי הנאה והתלהבות במהלך טיסה מאיסטנבול לסן פרנסיסקו במטוס חדיש ורחב גוף – בואינג 777-300 של חברת טורקיש איירליינס. השירות, היחס של הצוות והאיכות של המטוס והטיסה ראויים להערכה, כמו גם האפשרות לרכוש שירות Wifi באיכות טובה מאוד בטיסה במחיר הוגן של 15 דולר ל-24 שעות, דבר שמאפשר להעביר את הזמן בצורה טובה ונחמדה. מומלץ.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של אירה.ק.
אירה.ק.

”החוויה שלי עם חברת טלטוס “

הזמנתי כרטיס טיסה לארה”ב דרך אתר טרווליסט, שהזמינו לי את הכרטיס מחברת טלטוס. כשהתקשרתי לטלטוס לבקש לדחות את הכרטיס, לא היה עם מי לדבר! הם מטפלים בהכול רק במייל, עונים בצורה לא מקצועית ופשוט אי אפשר להשיג אותם! שירות נוראי. באמת שלא ממליצה לאף אחד להתקרב לחברה הזאת, לא ראיתי בחיי חוסר שירותיות כזאת, .פשוט בושה שאין עם מי לדבר! כשהתקשרתי לחברה, אמרו לי לפנות רק במיילים וניתקו. פשוט תיזהרו.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של shmill
shmill

”כדאי לדעת: מדיניות הביטולים של חברת התעופה Allegiant“

שלום, Allegiant זו חברה שטסה ל-16 יעדים בתוך ארה"ב (כולל הוואי). המחירים זולים. מפת היעדים נמצאת כאן https://www.allegiantair.com/route-map

יתרון: טיסה ניתן לשנות ללא קנס עד שעה לפני ההמראה. החיסרון: במקרה של ביטול (לא שינוי) אז שווי הכרטיסים נשמר לכם (אם רכשתם ביטוח מראש למקרה של ביטול) אבל רק עד שנה מיום ההזמנה הראשונה. את התקציב הזה ניתן להעביר לצד ג' ללא כל בעיה.

להמחשה: באוקטובר 2014 רכשתי אצלם כרטיסים מלוס אנג'לס להונולולו במחיר ממש מציאה אבל עקב תאונה ואשפוז של אשתי נאלצנו לבטל את כל הנסיעה. היות שרכשתי ביטוח עומד לרשותי בחברה זו תקציב שעלי לנצלו עד סוף אוקטובר 2015. מה שלא יקרה עקב התאונה והחברה לא מוכנה לשנות ממדיניותה.

החברה הציעה לי למצוא מישהו שיקח את התקציב ממני ויזמין טיסות.

לא נתקלתי בדוגמא נוספת למדיניות כזו. (להשוואה, כל החברות האחרות שהזמנתי אצלם טיסות כמו לופטהנזה או הוואי אירליינס, החזירו לי את כל הכספים ללא קנסות).

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של alon_y1
alon_y1

”תשלום על מזוודות בטיסות פנים בארצות הברית“

טסתי לארצות הברית בחודש מאי 2015 למספר יעדים. סגרתי טיסה לניו יורק הלוך ושוב למשך שלושה שבועות, רק אחר כך החלטתי באילו יעדים אבקר. המסלול נקבע לניו יורק, מפלי הניאגרה (באפלו), סן פרנסיסקו ולאס וגאס. הזמנתי דרך האינטרנט טיסות פנים, סך הכל ארבע טיסות, לא הבנתי שום דבר לגבי התשלום של המזוודות, ולא מצאתי תשובה ברורה בחיפוש באינטרנט לגבי העלויות. אשתף אתכם בידוע לי כיום, לאחר שחזרתי: ניתן להעלות למטוס מזוודה קטנה עד שמונה ק”ג וכן תיק מחשב, לפעמים החברות לא עושות עניין אם מעלים גם תיק גב קטן בנוסף. עלות מזוודה עד עשרים ושלושה ק”ג לבטן המטוס עולה עשרים וחמישה דולר, משקל עודף מייקר בעוד שבעים וחמישה דולר.

אציין כי החברות מקפידות מאוד, כלומר יותר משתלם לעלות שתי מזוודות שכל אחת עולה עשרים וחמש דולר מאשר מזוודה אחת עם משקל עודף מעל עשרים ושלושה ק”ג, אציין כי טסתי בשלוש חברות שונות. בטיסה אחת מבאפלו לסן פרנסיסקו לא גבו תשלום עבור המזוודה, כנראה מאחר ומדובר בטיסה ארוכה עם קונקשן. אציין כי הגעתי עם מזוודה אחת גדולה לבטן המטוס ואחת קטנה שמעלים למטוס וכשחזרתי מלאס וגאס חזרה לניו יורק, הייתי עם שתי מזוודות גדולות ושילמתי עבור כל מזוודה עשרים וחמישה דולר. כמו כן, אציין שאת הטיסה הבין לאומית עשיתי עם Air Rusia, שם היה אפשרי מראש להעלות שתי מזוודות גדולות ואחת קטנה ללא תוספת תשלום. מקווה שהצלחתי לספק מידע חיוני לגולשי “למטייל”.

הטיפ עזר לך?

פוסטים מתוך הבלוגים על טיסות בארצות הברית (ארה"ב)

אין עדיין פוסטים על טיסות בארצות הברית (ארה"ב).
בואו תהיו הראשונים להוסיף פוסט משלכם...

שתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל

כתבו בלוג

תגיות

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לארצות הברית (ארה"ב)

אטרקציות בארצות הברית (ארה"ב)

מלונות ומקומות לינה בארצות הברית (ארה"ב)

מדריכים ונותני שירות בארצות הברית (ארה"ב)

נהגים בארצות הברית (ארה"ב)

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

חדשות התיירות והתעופה

קצת השראה לטיול הבא

המיוחדים שלנו

הטיפים הכי נצפים השבוע

לאן טסים בקיץ?

חופשת קיץ למשפחות בהרי האלפים

טסים עם אל על

ROAD TRIP: המדריך להשכרת רכב בחו"ל

טיולי טבע ושטח בחו"ל

קרוזים והפלגות נופש

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 19 שעות
5 טיסות ביום ו-99 שקל לכיוון: הקו החדש והמסובסד של ישראייר לאילת לאייטם המלא
5 טיסות ביום ו-99 שקל לכיוון: הקו החדש והמסובסד של ישראייר לאילת
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 21 שעות
חוזרים ל"נוהל איראן": המהלך של ארקיע לקראת התחדשות המלחמה לאייטם המלא
חוזרים ל"נוהל איראן": המהלך של ארקיע לקראת התחדשות המלחמה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 22 שעות
לא ביבי ולא בנט: הדרמה האמיתית של יום הבחירות תתרחש בנתב״ג לאייטם המלא
לא ביבי ולא בנט: הדרמה האמיתית של יום הבחירות תתרחש בנתב״ג
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 23 שעות
טיסות ביזנס החל מ-769 דולר: אל על יצאה במבצע קיץ שיסתיים בקרוב לאייטם המלא
טיסות ביזנס החל מ-769 דולר: אל על יצאה במבצע קיץ שיסתיים בקרוב
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
חופשה בפחות מאלף שקל: זה היעד האירופי הזול שהישראלים גילו השנה לאייטם המלא
חופשה בפחות מאלף שקל: זה היעד האירופי הזול שהישראלים גילו השנה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
טיסות החל מ-104 אירו: מבצע חדש לזמן מוגבל ליעד האהוב על הישראלים לאייטם המלא
טיסות החל מ-104 אירו: מבצע חדש לזמן מוגבל ליעד האהוב על הישראלים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
לא עוצרת: וויז אייר מתרחבת באירופה עם עשרות קווים חדשים לאייטם המלא
לא עוצרת: וויז אייר מתרחבת באירופה עם עשרות קווים חדשים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
עקפה את טוקיו ובנגקוק: זו העיר הטובה ביותר בעולם לחופשה ב-2026 לאייטם המלא
עקפה את טוקיו ובנגקוק: זו העיר הטובה ביותר בעולם לחופשה ב-2026
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
קנס של עד 200 אירו: היעד האיטלקי האהוב מקשיח את הכללים למבקרים לאייטם המלא
קנס של עד 200 אירו: היעד האיטלקי האהוב מקשיח את הכללים למבקרים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 5 ימים
לא פוקט ולא המלדיביים: האי הזה נבחר לטוב ביותר בעולם לשנת 2026 לאייטם המלא
לא פוקט ולא המלדיביים: האי הזה נבחר לטוב ביותר בעולם לשנת 2026
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 6 ימים
לאחר שלוש שנות הפסקה: ארקיע חוזרת להפעיל טיסות ישירות ליעד האהוב לאייטם המלא
לאחר שלוש שנות הפסקה: ארקיע חוזרת להפעיל טיסות ישירות ליעד האהוב
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 6 ימים
שוב במקום הראשון: זו העיר שהכי טוב לגור בה בעולם בשנת 2026 לאייטם המלא
שוב במקום הראשון: זו העיר שהכי טוב לגור בה בעולם בשנת 2026
פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל
ברוכים הבאים ל-Travel Maker, הפודקאסט של למטייל על כל מה שחם בתיירות בארץ ובעולם. פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל