”מענג“
כבר יומיים ניסינו לסעוד שם ותמיד מלא. אתמול הגענו למקום והזמנו להיום בערב (מסתבר שהמסעדה פתוחה רק בסוף השבוע ורק בשעות הצהריים ואז שוב לאחר הפסקת צהריים נפתחת בערב, החל משעה 19). אין תפריט מודפס ובעלת הבית מפרטת את מה שיש היום במטבח. הרבה מנות, מגוונות, בגודל קטן ובינוני - הקונספט הוא שאין מנה עיקרית.
שתינו יין הבית (מיוצר בחווה שלהם), אכלנו כ 6 צלחות של מנות ראשונות קטנות (קישואים צרובים, קישואים עם בזיליקום, ריבועי פולנטה צרובים, שומר עם פרמז'ן וחמאה, חמוצים משלל ירקות, נקניקים, תפו”א) ועוד מספר בינוניות (שתי מנות רבילוי בעבודת יד ממולא בדלעת, פסטה עם בצל ושמנת, סטייק בקר ובשר ברווז). קינחנו בפנה קוטה (פעמיים), עוגת אגסים, עוגת שוקולד "סלמי" והוגשו לנו לשולחן, כחלק מהאירוח 3 בקבוקי שתייה חריפה שמיוצרת בחווה - גראפה, לימונצ'לו וליקר פירות (לא זיהיתי).
אכלנו כיד המלך גם במגוון וגם באיכות ובטעם ושילמנו עבור 4 אנשים בסה"כ 64 אירו.
רצינו להזמין מקומות למחר, אבל הם לא עובדים באמצע השבוע בתקופה זו (העונה בה פתוחים כל השבוע, החל מחג הפסחא). מומלץ מאוד.
קרא עוד