מאס דה שוגול
Mas de Shogol

5
(20)
הוסף לטיול שלי
מאס דה שוגול - למטייל (1) מתוך הטיפ של שלומית_
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של zoharben - למטייל (2) מתוך הטיפ של zoharben
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של zoharben - למטייל (3) מתוך הטיפ של zoharben
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של zoharben - למטייל (4) מתוך הטיפ של zoharben
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של aranr - למטייל (5) מתוך הטיפ של aranr
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של aranr - למטייל (6) מתוך הטיפ של aranr
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של aranr - למטייל (7) מתוך הטיפ של aranr
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של aranr - למטייל (8) מתוך הטיפ של aranr
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של aranr - למטייל (9) מתוך הטיפ של aranr
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של סימה - למטייל (10) מתוך הטיפ של סימה
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של סימה - למטייל (11) מתוך הטיפ של סימה
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של סימה - למטייל (12) מתוך הטיפ של סימה
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של סימה - למטייל (13) מתוך הטיפ של סימה
מאס דה שוגול מתוך הטיפ של שלומית_ - למטייל (14) מתוך הטיפ של שלומית_
Chemin Romieu, 84400 Robion, France
הפרטים התקבלו מגולשי אתר למטייל ובאחריותם

מה חושבים מטיילים על מאס דה שוגול

5
20 מדרגים
17
0
0
0
0

20 המלצות וחוות דעת על מאס דה שוגול

תמונת הפרופיל של orna57
orna57

”מאס דה שוגול- מומלץ מאוד“

בעקבות המלצות רבות באתר, הזמנו שלושה לילות במאס דה שוגול ונהנינו מכל רגע. הבית גדול ויפה מאוד, נמצא במקום מרכזי ונוח לגישה. החדר שקיבלנו היה נאה ומרווח מאוד, מאובזר היטב. יוסי, שמנהל את הבית, היה אדיב מאוד, וסייע לנו בעצותיו הטובות לנצל את השהות שלנו באופן מיטבי. בנוסף, ארוחת הבוקר שהוא מכין מגוונת וטעימה מאוד.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של benmiriam
benmiriam

”המקום הכי טוב להתארח בו בפרובאנס“

להתארח 5 לילות במאס דה שוגול זו חוויה. הכל בכל מהנה, מרגיע וטעים. שכרנו לפי הצעתה של שרה את הדירה הגדולה בגלל היותנו זוג מבוגר ושמחנו על כך כי הדירה נהדרת. האירוח של יוסי, מפעיל את המקום, הוא אירוח של מלכים. לא פחות. יוסי קשוב לכל בקשה, מכין ארוחות בוקר כיד המלך שטעמן עדיין בפינו. המיקום מעולה כי מכסימום נסענו 45 דקות לכל כיוון ועל-פי-רוב לא יותר ממחצית השעה. מומלץ בחום!

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של idithgal
idithgal

”מאס דה שוגול- המלצה חמה!“

נהנינו מאוד בשהות שלנו במאס דה שוגול. הגענו לשבוע, משפחה מורחבת של 14 איש. לאחר סיוע והכוונה במיילים ובטלפון של שרה, בעלת המקום, פגשנו במקום את יוסי, שמנהל את המקום בפועל.

יוסי הוא מארח למופת, המקום התאים לנו, החדרים מקסימים, ארוחות הבוקר נפלאות, המקום נגיש למקומות רבים השווים טיול- בקיצור- ממליצים מאוד!

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של judel
judel

”מאס דה שוגול - יוצא מהכלל, נהדר!“

ביקרנו בפרובנס בספטמבר - אוקטובר 2018. אנחנו רוצים לספר ולהמליץ לכם בחום על מקום, בו התארחנו חמישה לילות, ממנו יצאנו לטיולי כוכב והגענו למקומות מדהימים ביופיים. שם המקום הוא מאס דה שוגול - Mas De Shogol, שנמצא במרחק 30 ק'מ מזרחית לאוויניון.

המיקום של מאס דה שוגול ממש אידיאלי. כל האתרים המומלצים המהווים Must במרכז פרובנס נמצאים ברדיוס של עד שעה נסיעה מהמקום, כשהדגש הוא עד! יש מקומות ואתרים מומלצים שהנסיעה אליהם אינה עולה על 30 דקות! מאס דה שוגול שוכנת בלב טבע יפיפה, מוקף ירק, עצים עתיקים, שדות, גפנים ופרחים. החדרים מרווחים, מאובזרים ומסודרים בטוב טעם ומהם משתקפת בריכה נהדרת.

עיקר ההמלצה שלנו לשהות במקום באה בזכות הפן האנושי. הבעלים הישראלים המקסימים, רחבי הלב והנדיבים, שהיה לנו איתם קשר טלפוני ובאי - מייל, לפני ובמהלך השהות במקום, הטיבו לבחור במנהל הנכון במקום הנכון - שמו יוסי. איש שכולו לב גדול ורצון לנתינה. יוסי לא התעייף מלתת הדרכות, עצות, הסברים והמלצות שנתן על טיולים ואתרים בסביבה (מלווה במפות) והמלצות על מסעדות שונות באזור. יוסי היה תמיד זמין כשהיינו זקוקים לו. יוסי, חוץ מניהול המקום, הוא גם בשלן ואופה, שבכל בוקר פינק את המתארחים בארוחות בוקר טעימות, מגוונות ומשביעות. ממליצים לכם מכל הלב לנפוש במקום לכל אירוע ואפילו סתם כך, רק כדי לחגוג את עצם החיים עצמם. יהודה (יודל) ושרה, הרצליה.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של Hagit3203395
Hagit3203395

”מקום מומלץ מאוד“

הגענו בעקבות ההמלצה כאן, ב"למטייל" ולא התאכזבנו - להיפך. לצערי, לא שריינו מקום מראש, אלא פשוט הגענו. היה רק לילה אחד פנוי וקיבלנו חדר מקסים, מרווח, שמייד הוכנסה אליו מיטה נוספת עבור בתנו. יוסי מאוד מסביר פנים, מייד הביא מפה והמלצות בעברית לטיולים ולשווקים באזור. המליץ על מסעדות וגם הזמין לנו מקום לארוחת ערב ואף ניסה לעזור לנו למצוא מקום לינה. אם אתם באזור, אל תהססו להגיע. המקום מקסים והאווירה נפלאה.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של zvimo
zvimo

”מדהים“

אנחנו שני זוגות. הגענו למאס דה שוגול ביוני 2018 בעקבות המלצות באתר. הזמנו 7 לילות ונהנו מהחדרים היפים והנוחים ומהבריכה בסוף היום הטיול, יוסי שמנהל את המקום מדריך ומנחה וממליץ לאן כדאי לטייל.

ולסיכום היה ממש כיף.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של סימה
סימה

”לינה מומלצת בפרובאנס“

הגענו למקום בעקבות המלצות רבות באתר. מדובר בבית חווה שנמצא קרוב לעיירה L'isle-Sur-La-Sorgue, המקום בבעלות ישראלית. החדרים מרווחים ומעוצבים יפה, יש חצר יפה, בריכה ומטבחון משותף בחצר שמשרת את כל מי ששוהה במקום. יש גם דירות עם מטבחון. ארוחת הבוקר משודרגת וטעימה. יוסי שמנהל את המקום מקסים ועזר הרבה בטיפים ומפות בנוגע למסלול. מומלץ.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של JudeW1
JudeW1

”מאס דה שוגול - אירוח כפרי במיקום מעולה“

תכננו להשאר 3 לילות - הארכנו ל-6 לילות. המיקום של החווה מאפשר טיולים יומיים למספר גדול מאוד של כפרים ועיירות בנסיעה קצרה/בינונית ללא נסיעה בכבישים מהירים ובכבישי אגרה.

היה לנו חדר מקסים, ומעל הכל יוסי (מנהל המקום) עזר לנו לתכנן מסלולים יומיים, אירח בחום ובלבביות ופינק בארוחות בוקר מושקעות. מומלץ בחום!

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של TLRB1
TLRB1

”אירוח מומלץ בפרובאנס“

חזרנו היום מצרפת, מאזור פרובאנס. התארחנו מס׳ ימים באחוזת מאס דה שוגול, מקום יפיפה, נוף מהמם, נעים, רגוע, מרוהט בטוב טעם, עד לפרטים הקטנים.

יחס אישי, פרטיות, שלווה, נקיון, כל מה שדמיינו. ארוחת בוקר טעימה ומושקעת.

אווירה מיוחדת, יוסי מנהל המקום מתעניין, מסייע ועוזר, חלק משמעותי ובלתי נפרד מה״נוף” המיוחד של המקום. בהחלט מקום מומלץ לאירוח.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של aranr
aranr

”במילה אחת - מעולה!“

מאס זה שוגול (Mas De Shogol) אחוזה קסומה משנת 1706, ממוקמת במיקום קסום במרכז פרובנס. המיקום מאפשר לקיים טיולי כוכב בקלות. מנהל המקום יוסי, איש קסום עם ידע עצום על פרובנס בכלל ועיירותיה בפרט וידי זהב במטבח (יוסי הוא זה שיכין עבורכם ויגיש את ארוחת הבוקר בחצר לצל עצי דולב בני מעל 100 שנה) . במילה אחת - מעולה!

הטיפ עזר לך?

פוסטים מתוך הבלוגים על מאס דה שוגול

אין עדיין פוסטים על מאס דה שוגול.
בואו תהיו הראשונים להוסיף פוסט משלכם...

שתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל

כתבו בלוג

תגיות

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לפרובאנס

אטרקציות בפרובאנס

מלונות ומקומות לינה בפרובאנס

מדריכים ונותני שירות בפרובאנס

נהגים בפרובאנס

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

חדשות התיירות והתעופה

קצת השראה לטיול הבא

המיוחדים שלנו

הטיפים הכי נצפים השבוע

לאן טסים בקיץ?

חופשת קיץ למשפחות בהרי האלפים

טסים עם אל על

ROAD TRIP: המדריך להשכרת רכב בחו"ל

טיולי טבע ושטח בחו"ל

קרוזים והפלגות נופש

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 17 שעות
זה רשמי: איסור כניסת הישראלים לאחד היעדים היפים בעולם יימשך עד להודעה חדשה לאייטם המלא
זה רשמי: איסור כניסת הישראלים לאחד היעדים היפים בעולם יימשך עד להודעה חדשה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 19 שעות
לא פריז ולא לונדון: זאת העיר הכי ידידותית בעולם לרילוקיישן לאייטם המלא
לא פריז ולא לונדון: זאת העיר הכי ידידותית בעולם לרילוקיישן
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
נמאס לכם מהצפיפות במטוס? אלה חברות התעופה עם הכי הרבה מקום לרגליים לאייטם המלא
נמאס לכם מהצפיפות במטוס? אלה חברות התעופה עם הכי הרבה מקום לרגליים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
לא דובאי ולא ניו יורק: שדות התעופה היפים בעולם נחשפו לאייטם המלא
לא דובאי ולא ניו יורק: שדות התעופה היפים בעולם נחשפו
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
מפתיעה לא רק במונדיאל: כף ורדה היא יעד חופשה ששווה להכיר לאייטם המלא
מפתיעה לא רק במונדיאל: כף ורדה היא יעד חופשה ששווה להכיר
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
השאירה אבק לרומא ופריז: זו העיר הכי מבוקשת בעולם לקיץ 2026 לאייטם המלא
השאירה אבק לרומא ופריז: זו העיר הכי מבוקשת בעולם לקיץ 2026
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
טרולי בחינם ופיצוי על איחורים: אירופה משנה את כללי המשחק לנוסעים לאייטם המלא
טרולי בחינם ופיצוי על איחורים: אירופה משנה את כללי המשחק לנוסעים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
מרחיבה יעדים: שיתוף הפעולה החדש של אל על בצפון אירופה לאייטם המלא
מרחיבה יעדים: שיתוף הפעולה החדש של אל על בצפון אירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
אנגליה נגד קרואטיה: מי מנצחת בקרב על החופשה? לאייטם המלא
אנגליה נגד קרואטיה: מי מנצחת בקרב על החופשה?
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
לראשונה: אל על משיקה שירות WIFI חינמי בטיסותיה לאייטם המלא
לראשונה: אל על משיקה שירות WIFI חינמי בטיסותיה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
למרות ביטולי הטיסות: ספיריט תמשיך להפעיל את הקו הישיר לסיישל לאייטם המלא
למרות ביטולי הטיסות: ספיריט תמשיך להפעיל את הקו הישיר לסיישל
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
אי אפשר לומר שהופתענו: אלו היעדים המבוקשים ביותר בקיץ 2026 לאייטם המלא
אי אפשר לומר שהופתענו: אלו היעדים המבוקשים ביותר בקיץ 2026
פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל
ברוכים הבאים ל-Travel Maker, הפודקאסט של למטייל על כל מה שחם בתיירות בארץ ובעולם. פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל