המדריך אנדרי בוקאלו
Andre Bokalo

5
(8)
הוסף לטיול שלי
המדריך אנדרי בוקאלו - למטייל (1) מתוך הטיפ של gzvi
Svobody avenue, 8, לבוב, מחוז לביב, אוקראינה
380-970416309 00
הפרטים התקבלו מגולשי אתר למטייל ובאחריותם

מה חושבים מטיילים על המדריך אנדרי בוקאלו

5
8 מדרגים
2
0
0
0
0

8 המלצות וחוות דעת על המדריך אנדרי בוקאלו

תמונת הפרופיל של diti24
diti24

”שורשים עם אנדרי בוקאלו“

בעקבות ספר שכתבה אמי המנוחה חנה לבית קרנטר על הנתיב שעברה במסע השרדותה יצאנו למסע בין סוקאל שמצפון ללבוב, סטרי מדרום לה, צ׳ירוב, לבוב עצמה ועוד. אנדרי לקח אותנו בבוקר ממלון Ibis Styles שבלבוב (החדר המשודרג ממש מרווח וארוחת הבוקר מעולה) והפליא במציאת המקומות שחיפשנו, למשל גשר רכבת מסוים מעל הנהר בוג שאותו עברה ברגל או מקום אחר שבו קפצה מהרכבת. כבר ביום הראשון מצאנו את המקום שבו היה בית משפחתה בכפר פיסוצ´נה. למזלנו האדם הראשון שפגשנו לקח אותנו לאמו שידעה הכל מספורי אמה. בלי דובר אוקראינית לא היה לנו סיכוי. אנדרי שהיה בארץ 10 שנים עזר בצורה בלתי רגילה. הוא גם לא היסס לפנות לראשי כפר בחיפוש מידע כשנוצר צורך.

אנדרי שהוא נהג ומדריך התאים בצורה נפלאה למטרות שהצבנו לעצמנו וכמובן גם הדריך אותנו באזורים שעברנו בהם, בנושאים יהודיים בעיקר. האווירה ביננו הייתה מעולה כל הזמן.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של gzvi
gzvi

”מדריך עם נשמה“

בחור צעיר שפגש אותנו בשדה תעופה עם חיוך חם על הפנים. איש מדהים. נמרץ. אמפטי. עיינים שמחות וטובות. חייכן ללא הפסקה. יוצא מגידרו על מנת לעזור למטיילים למצוא את המטרה שלשמה הגיעו ללבוב (שורשים) , מאוד מאוד מאוד מומלץ.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של בושקוש
בושקוש

”המדריך המושלם לאוקריאנה“

הגענו לאוקריאנה לטיול שורשים. אנדרי היה חיוני לא רק בהתמצאות ותרגום אלה גם בהתמודדות עם כל קושי שניתקלנו בו. הוא פותר כל בעייה בקלות ועם חוש הומור. ממליצה בחום לכל מי שנוסע לאוקריאנה להעזר בו.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של IWIW
IWIW

”המדריך הכל יכול“

אנדרי עזר לנו רבות בביצוע מסע שורשים.

יצאנו משלחת משפחתית בת 9 משתתפים.

ערכנו בעזרת אנדרי ביקור ביברוב.לבוב וקוזלוב.

אנדרי סיפק הדרכה מקצועית עם ניסיון רב בגילוי שורשים.2 רכבי וואן והסעות לשדה.

בנוסף נידב אינפורמציה על מסעדות וקניות.נאלצנו להתמודד עם צורך בטיפול חרום בבית החולים ובחיפוש מזוודה אבודה.גם הפעם יכולת האילתור "והקשרים "של אנדרי היו לעזר רב.ממליץ בחום רב בשם כל הקבוצה.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של roznekhaya
roznekhaya

” נהג מומלץ דובר עברית בלבוב והסביבה “

נסענו עם אנדרי שלוש זוגות לשלושה ימים בתחילת חודש ינואר.

ההתקשרות עם אנדרי בעברית נעשית בוואטסאפ ומאוד נוחה. אנדרי חיכה לנו בשדה התעופה, לקח אותנו למלון, עשה סיור מהיר בעיר להתמצאות כללית.

טייל איתנו עם מדריכה דוברת עברית מקסימה בשם נלי (ראו טיפ נפרד) שהוליכה אותנו באתרי העיר לבוב. בכול האתרים הקשורים ליהודים ולנוצרים עם הסברים מפורטים. המליצו על בתי קפה מעניינים,מסעדות טובות ועוד. שניהם מאוד מומלצים ליחד ולחוד. מאוד חביבים ואמינים.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של sadot organic pruoduct ltd
sadot organic pruoduct ltd

”המלצה חמה “

במסגרת טיול שורשים שעשינו אני ואשתי בעיירה מוסציסקה עיירת הולדתו של אביה, כשעה נסיעה מלבוב לכיוון הגבול עם פולין, שכרנו את שרותיו של אנדרי כנהג ומדריך מקומי.

אנדרי, ששהה כעשר שנים בישראל וחזר ללבוב, פועל שנים רבות בעזרה לאיתור העבר של קרובי משפחה בכל אזור מערב אוקראינה. אנדרי פועל במקצוענות, אדיבות וסבלנות יוצאת דופן. בסיורנו בעיירה הוא הצליח לחשוף בפירוט רב את כל עוללות הנאצים בעיירה זו, ועל כך אנו מודים לו מאוד.

הטיפ עזר לך?
תמונת הפרופיל של 3MZ
3MZ

”המדריך אנדריי בוקאלו“

ביוני 2013 טסנו שבעה בני משפחה מישראל, למסע שורשים בגליציה המזרחית, בעבר פולין, כיום מערב אוקראינה. מוקדי המסע היו העיירות פודהייצה ומונסטרז'יסקה שבמחוז טרנופול. בתאום ובתכנון מראש נעזרנו במספר אנשים, כל זאת מתוך ידיעה, שקיים קושי להתנהל באוקראינה ללא הבנת השפה, אי היכולת לקרוא שילוט ותשתית כבישים רעועה. בנוסף לכך, נדרשנו למיניבוס.

בחיפושינו הגענו לאנדריי בוקאלו (Andrei Bokalo) ע"ס המלצה של בן משפחה שהקדים אותנו ונעזר באנדריי שהפך לאיש הקשר והמלווה שלנו לסיור באתרים היהודיים וחיפוש השורשים. אנדרי גם בחר עבורנו בהצלחה בתי מלון בטרנופול ולבוב וטיפל בהזמנת החדרים. לאנדריי היכרות טובה בארכיבים המקומיים והגישה לחיפוש מסמכים היתה קלה. בשהותנו בת היומיים בלבוב שימש מדריך לאתרי העיר המעניינים.

אנדרי הוא יליד אוקראינה הגר היום בלבוב. בעבר גר בארץ עשר שנים, מדבר היטב עברית ואוקראינית, בעל חוש הומור, ידע מקיף על אוקראינה ויכולת פנטסטית לתקשר עם תושבי המקום ולהגיע לכל מקום ולאנשים המתאימים שיעזרו בחיפושינו. הקשר עם אנדריי מאד קל, הוא מצוייד היטב ושולט בכל אמצעי התקשורת המודרניים (טלפון, אימייל, סקייפ), סבלני וזמין בערבים לשיחות. בסיס התמחיר של אנדריי הוא הגיוני והשימוש בשירותיו סיפק לנו תמורה מצויינת למחיר.

הטיפ עזר לך?

פוסטים מתוך הבלוגים על המדריך אנדרי בוקאלו

אין עדיין פוסטים על המדריך אנדרי בוקאלו.
בואו תהיו הראשונים להוסיף פוסט משלכם...

שתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל

כתבו בלוג

תגיות

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים ללבוב

אטרקציות בלבוב

מלונות ומקומות לינה בלבוב

מדריכים ונותני שירות בלבוב

נהגים בלבוב

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

חדשות התיירות והתעופה

קצת השראה לטיול הבא

המיוחדים שלנו

הטיפים הכי נצפים השבוע

למטייל וייטנאם

לאן טסים בחגים?

חופשת כריסמס - יעדים ושווקי חג מולד מומלצים

ROAD TRIP: המדריך להשכרת רכב בחו"ל

טיולי טבע ושטח בחו"ל

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 5 שעות
בהנחיית גורמי הביטחון: ארקיע עוצרת את הטיסות למרקש לאייטם המלא
בהנחיית גורמי הביטחון: ארקיע עוצרת את הטיסות למרקש
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 6 שעות
לילה מתחת לאפס: מלונות הקרח והשלג המיוחדים של אירופה לאייטם המלא
לילה מתחת לאפס: מלונות הקרח והשלג המיוחדים של אירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 6 שעות
מהומות בצרפת: האם בטוח לטייל בפריז בזמן ההפגנות? לאייטם המלא
מהומות בצרפת: האם בטוח לטייל בפריז בזמן ההפגנות?
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 23 שעות
הקו לבנגקוק מתחמם: אל על תפעיל מספר שיא של 14 טיסות שבועיות ישירות לתאילנד לאייטם המלא
הקו לבנגקוק מתחמם: אל על תפעיל מספר שיא של 14 טיסות שבועיות ישירות לתאילנד
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
אירופה בשלכת: 5 הערים שהכי כיף לטוס אליהן בסתיו לאייטם המלא
אירופה בשלכת: 5 הערים שהכי כיף לטוס אליהן בסתיו
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
יש דיליי בטיסה? 5 הסיבות המרכזיות לעיכובים בהמראות ונחיתות לאייטם המלא
יש דיליי בטיסה? 5 הסיבות המרכזיות לעיכובים בהמראות ונחיתות
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
בעוד שבועיים זה יעלה לכם הרבה פחות: תעריף החורף לחידוש דרכונים חוזר לאייטם המלא
בעוד שבועיים זה יעלה לכם הרבה פחות: תעריף החורף לחידוש דרכונים חוזר
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
תפריט של אסף גרניט ומערכת בידור אישית: אל על משדרגת את חווית הטיסה לאייטם המלא
תפריט של אסף גרניט ומערכת בידור אישית: אל על משדרגת את חווית הטיסה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
הלוואי עלינו: אלו 10 הערים עם התחבורה הציבורית הכי טובה באירופה לאייטם המלא
הלוואי עלינו: אלו 10 הערים עם התחבורה הציבורית הכי טובה באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
איפה הכי טעים לטייל בעולם? 10 המדינות שהכי שווה לטוס אליהן בשביל האוכל לאייטם המלא
איפה הכי טעים לטייל בעולם? 10 המדינות שהכי שווה לטוס אליהן בשביל האוכל
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
תשכחו מקורפו ומיורקה: גן העדן הזה שוב נבחר ליעד החופים הטוב באירופה לאייטם המלא
תשכחו מקורפו ומיורקה: גן העדן הזה שוב נבחר ליעד החופים הטוב באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
מה אסור לארוז לטיסה לארה"ב? 5 הפריטים שאתם חייבים להשאיר מחוץ לתיק לאייטם המלא
מה אסור לארוז לטיסה לארה"ב? 5 הפריטים שאתם חייבים להשאיר מחוץ לתיק
פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל
ברוכים הבאים ל-Travel Maker, הפודקאסט של למטייל על כל מה שחם בתיירות בארץ ובעולם. פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל