טברנה לה בולה (La Bola) הינה מסעדה מסורתית, ותיקה ומוכרת במדריד, הממוקמת בלב ליבה של העיר .  

המומחיות של המקום הינה תבשיל הקוסידו מדרילניו המסורתי  (Cocido Madrileno), תבשיל בשר בבישול ארוך על בסיס גרגירי חומוס וירקות. מנה זו הינה מנה אופיינית לחורף הספרדי ובייחוד למדריד. המנה מוגשת בשלבים:   כמנה ראשונה מוגש המרק, הדבר הראשון שיוצא מהסיר כאשר שופכים ממנו את המנה לצלחת. כמנה שניה מוגשים גרגירי החומוס והירקות וכמנה שלישית מוגש הבשר. לרוב נהוג לשלב את המנה השנייה והשלישית למנה אחת וכך להגיש רק שתי מנות. במסעדת אווירה שקטה ונעימה, האוכל טרי ואיכותי והריחות נפלאים.