היינו ביולי 2016 בלוס אנג'לס , זוג ללילה אחד (36) שעות. נחתנו מלאס ווגאס בשבע בבוקר ולקחנו את השאטל חינם בשדה התעופה לקו הירוק בסאבווי. שם קנינו כרטיס ל-24 שעות המאפשר נסיעה חופשית בסאבווי ובאוטובוסים. השכונות בסביבות שדה התעופה לא מומלצות להסתובבות חופשית (לנו זה נודע מאוחר יותר),במיוחד בשעות החשיכה. כל תחנת סאבווי מאובטחת ע”י 2 שומרים המוודאים שלכולם יש כרטיס בתוקף אגב שמירה על ביטחון הנוסעים-כך הרגשנו בטוחים יותר. עברנו מספרים קוים המסומנים בצבעים והגענו לשדרות הוליווד, מאחוריהם שכן מלוננו-מלון דו קומתי, בייתי וחביב. מומלץ. Hollywood Celebrity Hotel
הנחנו מזוודות ואף הוזמנו לארוחת בוקר קלה שעוררה אותנו לאחר חצי לילה ללא שינה וטיסה,קיבלנו את החדר מוקדם מאוד. חדר ענק ונעים.טיילנו באיזור המלון ונסענו בסאבווי לפיר בסנטה מוניקה, וניס ביץ'-מקסים, כייפי,מלא דוכנים,מסעדות,אנשים,נוף מהמם ופשוט חופש מוחלט. המשכנו לטייל במדרחוב בסנטה מוניקה המלא אקשן,הופעות,חנויות שונות ובתי קפה.
למחרת נסענו באוטובוס לקניון הסלבריטים הגרוב ולשוק האיכרים,ישבנו וצפינו בהמונים הצועדים בשדרת הכוכבים בהוליווד,התיאטרון הסיני וכל האיזור. בערב טסנו לניו יורק, הפעם את הדרך לשדה התעופה עשינו בדרך בטוחה יותר,במונית,שעברה דרך שכונת בברלי הילס הידועה:)
טיול מהנה וכייפי.