תחבורה ציבורית ומוניות בשפינדרלוב מלין ”הגעה עצמית מפראג לשפינדלרוב מלין“
הגעה מפראג לשפינדלרוב: מכל טרמינל שתצאו, תלכו ימינה וחפשו קו 100. הוא מגיע כל רבע שעה. תוכלו לרכוש כרטיס נסיעה (שתשתמשו בו גם למטרו בהמשך) בעלות של 32 קרונות בתוך הטרמינלים או בחוץ במכונות אוטומטיות. שימו לב, לא המכונות ולא בדלפקים לא מקבלים כסף גדול (והכספומט נותן בדר"כ שטרות של 1000 קרון). בדלפקים ניתן לשלם באשראי. רוכשים כרטיס נסיעה לשעה וחצי, ומתקפית את הכרטיס בתוך האוטובוס. לכן, ניתן להיכנס מכל דלת כניסה של האוטובוס. קנס על אי תיקוף = 700 קרונות. זמן נסיעה כ-19 דקות. יורדים בתחנה האחרונה ZLICIN. התחנות מופיעות על גבי המסכים באוטובוס.
האוטובוס מגיע לכניסה למטרו B המסומן בצבע צהוב. נכנסים פנימה, הרכבת שלכם תגיע מצד ימין. הנסיעה עורכת כ-45 דקות. לרדת בתחנה האחרונה CERNY MOST.
בתחנה האחרונה, תצאו מצד ימין ותרדו למטה במדרגות. האוטובוס לשפינדל יוצא מתחנה מספר 2 (לאחר המדרגות, פונים ימינה והולכים כמעט עד הסוף).
האוטובוס מגיע מספר מפעמים בודדות ביום והביקוש די גדול. ניתן להזמין כרטיסים מראש באתר https://amsbus.cz/idos/koupitjizdenku/?x=27175 . למה עדיף להזמין? ככה המקומות שלכם שמורים. כרטיסים מוזמנים יש להדפיס ולהציג לנהג. אנחנו עלות כרטיס הלוך ושוב – 11.65 יורו.
הנסיעה אורכת כ-3 שעות, יורדים בתחנה אחרונה – SPINDLERUV MLYN.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל