ג'י אס אס השכרת רכב ”חברת השכרת ג'יפים נהדרת בגאורגיה“
במהלך יוני-יולי היינו שבועיים בטיול בגאורגיה. שכרנו ג'יפ מסוג טויוטה 4Runner דרך חברת Gss Car Renral.
יש לחברה אתר מסודר ודרך המייל וגם בשיחה טלפונית עשינו את כל סידורי ההשכרה. נשלח לנו חוזה מסודר והתנאים היו ברורים (ביטוח מלא, פקדון בסך 200 דולר שבסופו של דבר גם לא לקחו מאתנו). קיבלנו מספר טלפון למענה 24 שעות ביממה למקרה תקלה (לא נזקקנו לזה).
הביאו לנו את הרכב למלון בטביליסי וגם באו לאסוף את הרכב מהמלון בטביליסי על פי בקשתנו וזאת ללא עלות נוספת. הרכב היה במצב מצויין, נקי ושמור מאוד (עם חיבור לנייד ולמוסיקה, חשוב כאשר נוהגים שעות רבות). הרכב היה מתאים מאוד לתנאי הדרך הקשים בהם נסענו – הרבה נסיעת שטח עם דרישות לעבירות טובה מאוד.
המחיר היה 75 דולר ליום. לרכב היה מנוע בנזין בנפח 4.7 ליטר, כך שהוא היה חזק והתאים לנהיגה בשטח. חסרון מסוים זה שהרכב צרך דלק קצת יותר ממה שאנחנו רגילים, אבל זה לא נורא מכיוון שמחירי הדלק בגאורגיה זולים באופן משמעותי מהארץ. הרכב מתאים לדעתי לעד ארבעה אנשים, יש לו תא מטען גדול.
נציג חברת ההשכרה היה מאוד נחמד, דובר אנגלית וענה בסבלנות על כל השאלות שלנו. הגיע בזמן למסירה ולאיסוף. הציעו לנו גם ללא תשלום הסעה לשדה התעופה אחרי שהחזרנו את הרכב במלון יומיים לפני הטיסה ארצה.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל