ארוח אצל מלכה בבנגלור ”חדר אירוח בביתה של מלכה בבנגלור“
אני אשה בת 72 אשר מטיילת בגפי. יצרתי קשר עם מלכה כדי להגיע לביצה שבבנגלור, ברגע שמלכה הבינה שיש לי בעיה היא שנסה מותניים ועזרה לי בהכל וכל זאת לפני שהייתי מטיילת שלה או אורחת שלה.עזרה לי בטיסות, שהייה במומבאיי, תדרכה אותי היכן לטייל במומבאיי, סדרה עבורי מוניות וכיו”ב. במומבאי היא אף פגשה אותי וליוותה אותי לביתה שבבנגלור. העניינים התגלגלו בעזרתה רק לטובה.
בבנגלור יש לציין שהיא אינה גרה במתחם שבו היו המלצות קודמות אלא היא עברה דירה למתחם חדש לגמריי, מתחם מהמם עם מתקנים שקיימים במלונות 5 כוכבים והרגשה של חו”ל.כשנכנסתי למתחם ביתה התפעלתי לדעת שישי חיים אחרים בהודו, חוויתי חיים של הודים אמידים ונהניתי מכל רגע.
החדר מסודר, נקי עם מקלחת צמודה, מערבית נקייה, יש מים חמים, מאוורר תקרה, חלון ענק שמשקיף על נוף המתחם ומיטה זוגית. מלכה ומשפחתה נתנו לי הרגשת בית מהרגע הראשון, שיחקתי עם ילדיה, אכלתי בשולחנה והרגשתי כבת בית.
למי שמחפש את החוויה ההודית הביתית אשר היא שונה ולא מוכרת למטייל הממוצע הישראלי מוזמן להתארח אצל מלכה בבנגלור. המקום שווה אירוח ומומלץ מכל הלב.
יש לציין שמלכה החלה סיורים בעברית בבנגלור ואפשר לתאם מולה בכל בעיה.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל