”לחם שוטי וגבינה בדרך לקאחטי“
בדרך לחבל היין קאחטי, כדאי לעצור בבכפר באדיאאורי. אין צורך לחפש את הכפר על המפה, כי בכל מקרה תעברו דרך הכפר בדרך לקאחטי. בכפר מאפיות רבות של לחם שוטי, שנאכל באופן עצמאי או עם גבינה. תזהו את המקום לפי שלטים של לחם או לפי שולחנות ועליהם גושי גבינה עגולים. הלחם צר וארוך, ונאפה בתוך כד חרס ענק (בחיים לא ראיתי כזה תנור). טעמנו גבינות בדרגות מליחות שונות, וקנינו מעט גבינה לאכול עם הלחם הטרי והחם. טעים ביותר.