פניתי למלכה דרך קבוצות הפייסבוק השונות על הודו, לאחר התלבטויות וחששות היא עזרה לנו להחליט על יעד “חדש” בהודו (ישן אך לא מתויר רבות ע”י ישראלים) . לאחר שיחה ראשונית היא שלחה פרטים על שירותיה (יש לציין שהמיילים שלה (בעברית) מאוד מסודרים בניגוד להשוואה שערכנו מול חברות הודיות) , התחלנו בייעוץ טלפוני של טיול בתפירה אישית (זול משמעותית מאותו שירות בישראל) שבעקבותיו הגיעו דברי השיחה לכדי מסמך כתוב עם מידע על מקומות, שעות טיסות והמלצה על טיסות (עד כדי שליחת לינקים שתומכים בכרטיס אשראי בינלאומי) , לאחר עמידה בזמנים והבנה שמדובר באישה בעלת ידע על המקום והתרבות אשר בונה חבילות ליעדים לאחר בדיקות אמיתיות בשטח, בחרנו להמשיך איתה ולקחת מולה חבילה של מלונות ונהג.
מלכה הייתה הבחירה הנכונה שעזרה לטיול שלנו להיות מוצלח ועם טעם טוב - נתנה שירות מקצועי עם מידע מלא ועזרה רבה רבה. היו מקומות רבים שלא הייתה קליטה בקרלה אך היא תמיד ידעה להגיע אלינו אם דרך הנהג או שיחה לחדר במלון.
היה לנו טיול עם קשר יומיומי איתה, מלא בהרפתקאות וטיפים שרק מקומי וטייל מכיר ויודע. מלכה אשה אמינה, מכירה את שני הצדדים (הישראלי וההודי) , בעלת סבלנות רבה, עם רמת דיוק גבוהה - ההתרשמות שלנו שמדובר במקצוענית שאוהבת לעסוק בתיירות ועם ישראלים.
קרא עוד