אם ידעתם או לא, הרבה מהאוכלוסיה של איזור המפרץ הם אסייאתים. מה שמחייב כמובן יצוג הולם. למאכלים הרבים והמגוונים המייצגים אוכלוסיה זו. היום אני אפרסם מתכון אמריקאי -אסייאתי. נפוץ באיזור זה, שאם תצליחו. להכין, לא תצטערו. יאללה, בואו נתחיל

המצרכים (ל-4 מנות):

1/2 ק"ג בשר בקר טחון

2 כפות שמן

1 קופסת שעועית אדומה

3 שיני שום כתושות

1 פלפל אדום גדול, חתוך לרצועות דקות

1 פלפל אדום חריף, חתוך לרצועות דקות

צרור בזיליקום

2 כפות בוטנים קלויים או מטוגנים, קצוצים גס

לרוטב - 

4 כפות רוטב סויה

2 כפות מירין

1 כפית סוכר

 זה בעצם צ׳ילי קון קרנה ופד קפאו, יש פה הכל מהכל. מבשלים קודם את הבשר, לאחר מכן מכניסים. את שאר המרכיבים ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה. ניתן להגיש עם אורז וביצת עין מעל, בתיאבון!@