היינו בבאטומי כל המשפחה זאת הפעם השנייה ואני חייבת להמליץ על כמה דברים חדשים שהכרתי ולא המקומות הרגילים שכולם מכירים , קודם כל האוכל המטורף הטעים והטרי , במיוחד אהבתי את מסעדת אקסודוס שחזרנו אליה כמה וכמה פעמים , בבוקר אכלנו במרפסת שלהם שנמצאת על האגם ובערב בפנים עם כל האורות וההופעות שיש במקום רקדניות, רקדנית בטן וזמרים , קוקטלים מטורפים וטעימים .
בנוסף לזה נהנו במיוחד מהסאפים של באטומי סאפ מושלם , הם היחידים עם סאפים קשיחים כמו שאני מכירה בארץ דבר הנתן אופציה גם למשפחה שלי להשתתף בעקבות היציבות של הסאפ ואף לקחתי את אחותי יחד איתי על אותו הסאפ היא בת 10 , הזמנו רחפן בנוסף שעה לנו תמונות חלומיות כמו שאתם יכולים לראות. האתר שלהם Batumi-sup.com טלפון +995558107918 נתנו לנו שירות מדהים והרבה המלצות להמשך.
לקחנו נהג בשם ג'וני שלקח אותנו למערת הנטיפים ועשה לנו סיבוב בכפרים ובאגמים ממליצה עליו בחום , לקח אותנו גם מהשדה ובחזרה מדבר עברית שוטף ובן אדם נחמד ממש שעשה לנו את הטיול +995568540909
מה אגיד לכם אני אחזור לפה בטוח ממליצה בחום תהנו עיר יפיפיה זולה ומחוצה להם בטיולים נופים וחוויות מדהימות שווה