בוקר טוב, כאן המתעורר הסידרתי (האמת כבר מתחיל לעצבןהחוסר שינה הזה, אתמול בערב כבר הייתי דיי זומבי בנהיגה חזרה למלון – לאטוב).
אבל לפחות נותר זמן מועט לעדכוני תנועה מלוס אנג'לס.
אז מה היה לנואתמול?
נתחיל בזה שלא היה פשוט להתעורר אחרי היום המתיש בדיסני (לצערי לא מדובר עליכמובן), אז בזמן שהבנות מתגלגלות מהמיטה, מצאתי את עצמי מבלה בסניף הקרוב של AAA.
היו נחמדים בצורה יוצאת דופן (אמריקה...), יצאתי משם עם TRIP TIK למרותשתוכנית טיול כבר יש לי בכמה פורמטים, מפות, 5 קילו ספרים ואפילו שקית ירוקה (שיהיהלסופרמרקט ונדאג לסביבה הירוקה באמריקה).
לקראת הצהרים עלינו צפונה חזרה ל LA. נתחיל מהסוף – ברור לי שלחלוטין אינדיבידואלי, אבל אנחנו לא נפלנו. אזור וניסביץ' מזכיר לי יותר את אילת (ואני לא חובב). לי היה בראש שהטיילת מאד זוהרתושיקית, כולן יהיו דוגמניות בביקיני על סקטים, בלונדיניות, צעירים וצעירות... זה לאממש ככה... 20מ' מהרחוב נראה די מוזנח, 90% תיירים, יותר מידי מקומיים שלא כל כךנעים לעבור לידם, חנויות – ממש טיילת באילת. פשוט הגירסה האמריקאית לארסים (כלהארסים שלנו בפורום – תירגעו, אני עברתי ילדות בבת-ים (נכון אושרה – תאשרי), מכיר, יודע, יש לי תואר שני בארסים, ויעל טוענת כשאני עצבני שגם ינקתי ממורשתם וזה לעולםלא יעלם – לפעמים לא מזיק.
אני ציפיתי לחוף ים מדהים, פאמלה אנדרסון בבגד יםאדום וכו' – מה יצא – 3 חולצות זבל ב 12$ לפני מס , סריקת הדוכנים, שני מופעירחוב לא משהו ועוד שלושה חבר'ה שמשחקים אותה עושים כושר ב GYM הפתוח.
יודע שלאהגעתי בסופ"ש וכנראה פחות שוקק, ואולי לקראת הערב יותר פעיל (אבל כולם לא ממליציםלהישאר שם מאוחר).
לסיכום: נחמד – לא יותר, שמש, צריכים קצת פוליש כדי שנחזורשוב.(שכחתי - מזג אוויר קצת קריר, מעולה)

התחנה הבאה – רודיאו דרייב. כברבדרך נפל לי האסימון סופית שבעצם נורא נחמד שלא יעל ולא הבנות מתעניינות מידיבחנויות יוקרה ובעאלק זוהר האופף את הכל. למה נחמד? כי קודם - עוד יבקשו ממני לעצורלשופינג קצר בטיפניז ונגמור את התקציב החודשי, אבל מעבר – הילדות לא נפלו עדייןויעל מעולם לא נשבתה מעולם בקטע של מותגי יוקרה מצד אחד או הערצה הבלתי ברורה שלכוכבים וסלבס ו VIP ועוד כאלו...
היו לנו שיחות תוך כדי הפקקים האינסופיים עללמה בכלל אנשים מחפשים את הזוהר הזה, מה יוצא לי מלראות את אנה מונטנה הולכת במדרכהממול (שלא תטעו - היא לא היתה בבית הגברת - הפסדנו), מה קורה שניה אחרי ההתרגשותהקטנה של לראות כוכב. גם אותי ניסו "אבא אם תראה את קרמר (מסיינפלד) עובר ליד, לא תרוץ?" אזנראה לי שלא, אולי יהיה נחמד לראות משהו מוכר, אבל מה באמת ישאר לי מזה? - נראה לישכלום מלבד לרוץ לספר לחברה'...
הוסכם שבגיל העשרה כנראה יש משהו שמפרפר להן בבטןיותר מאשר למבוגרים, אבל כנראה שלבנות שלי – לא הרבה מעבר – ואני דיי שמח על כך - שישארו תמימות וחמודות כמה שעוד אפשר.
אז את רודיאו עברנו בנסיעה, מתוקף הנסיעהבשכונה חלפנו בטח ליד בתים של כוכבים (או לא – מי יודע מה יש מאחורי החומות באמת, (ומשם לצומת של Beachwood פינת Franklin – למראה האולטימטיבי על השלט של הוליווד (לאהיה כל כך אולטימטיבי – נא להציע טיפים בפורום למיקום טוב יותר), ואז לשד' הוליווד.

כמו שנאמר למעלה – לא עושה לנו יותר מידי פירפורים ללכת על הכוכבים (נטע בכללאמרה שלא יפה לדרוך ככה על אנשים, בייחוד אם הם כאלה חשובים). למרות שבאמת זיהיתיאחוז ניכר ואני מכיר בפועלם של רבים ומאד (בגילי המופלג, כבר מכירים לא מעט), ונהנהמיצירתם של האומנים, זמרים, אנשי תעשיית הקולנוע – נו... אז מה?
קיבלנו דוגמא ב LIVE על מה שאני בדיוק מנסה להעביר. בתאטרון הסיני היתה פרימיירה של סרט אם אני לאטועה של ברוס וויליס, סילווסטר סטלונה וגם... ובעקבות זאת:
עשרות שוטרים סוגריםאזור סטרילי, אלפים (לא מגזים) עומדים על הגדרות, מצלמים בקצב (ובאמת – לא רואיםכלווווום מרוב צוותי הפקה ושומרי ראש), צרחות לכוון הסלבס, דחיפות ורעש. נו באמת, כנסו לאתר שלהם, ותורידו תמונה בקלוזאפ, מה יצא להם מלעמוד שם שעתיים ולצרוח "ברוסתעשה לי ילד" (אם הוא עוד יכול הטרח החביב- שלא תטעו, אני מת על הסרטים שלו). אתטביעות הידים לו ראינו כי חסמו את כל הרחבה - מעצבנים!!! )
אז עשינו ככה אתהסיבוב על המדרכות, הבנות הצטלמו למזכרת עם הכוכבים האמיתיים – שילגייה, שרק, וולטדיסני, עצירה בסופר (תזכירו לי לדבר על זה בפוסט אחר – יש לי שאלות לחובבי הטיוליםברכב+מלון להבדיל מקרוואנים)
סיכמנו שהיה יום נחמד ב LA אבל דיסנילנד, ניו יורקיותר כייף.

משם דהרנו למלון, שוב קצת מאוחר מידי ועייפים מידי אבל עם תקווה בלבליום מלא כייף באולפני יוניברסל.