הגענו לורשה בטיסת אלעל , שלמרות ההשמצות, יצאה בזמן .
רכשו סים בשדה התעופה במחיר 9 זלוטי וזה עזר מאד בשימוש בגוגל מפות כדי להתנהל בעיר רגלית או בתחבורה ציבורית.
התחבורה הציבורית מעולה ! זמינות גדולה ומחירים זולים מאד . אם חשבתם שמוניות זולות בורשה אז מחירי התחבורה הציבורית מגוחכים. נסיעה בכל אמצעי התחבורה למשך 24 שעות עולה 15 ₪ (כאזרח ותיק שילמנו 7.5₪) ובסוף שבוע מששי בשעה 20:00 עד יום שני בבוקר -24₪ .הגענו לכל מקום כולל הלוך ושוב בתחבורה ציבורית.
ממליצה לטייל בעיר העתיקה , מוזיאון גיטו ורשה, מוזיאון יהדות פולין, מוזיאון קופרניקוס למדע. ללמוד על יהודי ורשה ולוחמי גיטו ורשה וללכת בעקבותם בעיר היהודית. אם אתם מתקשים, קחו סיור מאורגן עם החבר׳ה הישראליים מעיין ודביר. סעו לטייל בפארק ואזינקי המדהים גם בחורף.
מסעדות - ורשה מלאה במסעדות מעולות לפי הטעם האישי שלכם. חובה לטעום פירוגי ומרק פטריות . בקרו בהלה קוזיקי(שרונה מארקט) ותמצאו אוכל לטעמכם במקום. הגלידה מומלצת מאד. עוגות וגלידות יש בכל פינה. מומלץ לבקר בבית הקפה של וודל ולטעום משקה קקאו שזה פשוט שוקולד מומס בכוס.
קניות - חוץ מקוסמטיקה ואיפור תוצרת מקומית מעולה , לא מצאתי משהו שמשך את עיני . כנראה שאני גרועה בשופינג .
לסיכום, העיר עשתה לי חשק להמשיך לטייל בפולין.
5 ימים בורשה, פולין