אוכל רחוב ומידע כללי בטוקיו ”סושי איכותי זול וטרי“
קיבלנו המלצה מקרוב משפחה שמכיר מקרוב את יפן, לאכול סושי ברשת Uobei שיש להם כמה סניפים ברחבי טוקיו.
אנחנו הלכנו לסניף בשכונת שיבויה מכיוון שהיה במרחק הליכה קצר מבית המלון שישנו בו.
מדובר על רשת של סושיות שהמרכיב המרכזי בהן - סושי על גבי מסוע.
בUobei אין מלצרים, אין טיפים ומשלמים אך ורק על המנות.
המקום תמיד מלא ולכן כשמגיעים צריך לחכות בכניסה. גם אם התור נראה ארוך זה בהחלט שווה את הסבלנות!
כשמגיע תורכם אתם מקבלים מספר של כיסא ושורה ומתיישבים אחד ליד השני.
זה החיסרון של המקום שיש בו; צפיפות ורעש.
ואל תצפו למוזיקת אווירה כי אין שם. אז אם המקום נראה לכם במבט ראשוני צפוף ורועש תנו צ׳אנס.
לכל כיסא יש מסך אישי שממנו מבצעים כל פעם את ההזמנה.
במסך הראשוני הכל רשום ביפנית אבל ניתן לשנות לאנגלית.
האוכל מחולק לפי קטגוריות שונות כשההתמחות של המקום - סוגים שונים של סושי.
ניתן גם למצוא אגרול שהיה מעולה ולא איכזב.
על הקינוחים ממליצה לוותר ולאכול במקום אחר.
לצד כל מנה שמופיעה על הצג יש תמונה והסבר קצר של המנה + מחיר.
ניתן להזמין בכל פעם עד 3 מנות (אין מקום מעבר לזה במגש של המסוע) .
האוכל נעשה במקום ומרגישים את הטריות של המנות, המחירים מאוד זולים והסושי טעים להפליא.
אם מסתבכים עם ההזמנה ניתן לקרוא לאחראי שיבוא לעזור. קחו בחשבון שהם לא ממש יודעים אנגלית אבל ינסו לעשות את המיטב ולעזור לכם.
אם יושבים לידכם תיירים עדיף לנסות ולהעזר בהם.
בסיום הארוחה לוחצים על כפתור ״חשבון״ ומשלמים בקופה שנמצאת בכניסה.
מאוד אהבנו את האוכל, המחירים והמיקום.
ולכן בזמן ששהינו בטוקיו הגענו לסניף.
של Uobei בשיבויה 3 פעמים ונהנו מכל רגע!
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל