מסלול מוניטור רידג' - אל פסגתו של הר הגעש סנט הלנס
איך הפך סנט הלנס למכתש ענק לאחר ההתפרצות הגדולה שלו ב-1980? איך עולים אל פסגת המוניטור רידג’? ולמי המסלול האתגרי הזה מומלץ? קבלו מסלול נדיר שייקח אתכם אל פסגתו של הר הגעש סנט הלנס.
איך הפך סנט הלנס למכתש ענק לאחר ההתפרצות הגדולה שלו ב-1980? איך עולים אל פסגת המוניטור רידג’? ולמי המסלול האתגרי הזה מומלץ? קבלו מסלול נדיר שייקח אתכם אל פסגתו של הר הגעש סנט הלנס.
ממשיכים לקנדה בפורום מורחב: נוסעים ברכב שלג מיוחד על קרחון בפארק ג`ספר, משייטים באגם טורקיז יפהפה בלייק לואיז ומקבלים שיעור הסטוריה מהצ`יף ``קרייזי הורס``.
חופשה משפחתית בקנדה טומנת בחובה מפלים, קניונים, אגמים, תצפיות, דרכי נוף, פארקים ועוד. לפניכם מסלול ל-17 יום הכולל את הרוקיז - מערב קנדה וסיאטל. מדובר בטיול בלתי נשכח, עם נופים ומראות שההורים וגם הילדים, לא ישכחו לעולם.
הגעתם לסיאטל ומה עכשיו? איך תוכלו לחלק את הזמן שלכם בעיר בצורה יעילה? לאילו מקומות כדאי לכם ללכת ובאיזה מסלולים לבחור? בחרנו עבורכם מספר מסלולי טיול בסיאטל, הכוללים את כל האטרקציות שודאי לא תרצו לפספס.
אגם שלו, שמיים בהירים, יער ואוירה נינוחה - כיצד מסתיימת לה ארוחת ערב שבת בתוך כל זה? וגם, לקינוח, מסלול הטיול המשפחתי בארה``ב וקנדה.
מסן פרנסיסקו התוססת, הכרמים והיין בנאפה וסונומה, הירוק והמים של קליפורניה עד לוושינגטון: טיול המשלב עיר מיוחדת, אולי הכי מיוחדת בעולם, עם מקומות קסומים כמו עמק הנאפה ועם וושינגטון הנמצאת בקצה הצפוני - מערבי של ארצות הברית.
משפחת קמחי חוזרת לארצות הברית, הולכת לאיבוד בחיפוש אחר עיירת רפאים, מטיילת בילוסטון ובהר רשמור ומקנחת בחופשה ביתית בקליבלנד.
את סוף השבוע האחרון בילינו בטיול באורגון, המדינה השוכנת מדרום לוושינגטון, שבה אנו גרים. הטיול דרש נסיעות רבות מאחר ומוקדי העניין, שלא הסכמנו לוותר עליהם בביקור, נמצאים במרחק מספר שעות נסיעה אחד מהשני.
המדינות הצפון מערביות של ארה``ב, וושינגטון ואורגון, קוסמות מאד לאוהבי הערים זכות סיאטל ופורטלנד, אבל יש בהן גם המון טבע נפלא שאסור להחמיץ. משפחת לונדנר מטיילת בקרוואן בין הפארקים הלאומיים, הרים ואגמים ומספרת לכם על כל המקומות שכדאי לכם לבקר בהם. מומלץ!
לסיום ניסינו להתקרב עד כמה שאפשר ללוע הר הגעש. ההר הזה, לא שואלים "האם" הוא יתפרץ שוב אלא "מתי" זה יקרה. וכשאנחנו הגענו, תפסנו אותו ביום עצבני במיוחד. קיטור אדיר היתמר מעליו וכל שבילי ההליכה לכיוונו היו סגורים מסיבות מובנות.
ירדנו לסיאטל לשני לילות. עד הגבול ליווה אותנו כיסוי דק של שלג שעטף בלבן כל דבר בצדי הדרכים. מרגע שהגענו לגבול עם ארה``ב הוא נעלם כלא היה. סיאטל היא עיר יפה שיש בה הרבה מוקדי עניין, מוסיקה וקפה. אמרנו יפה אבל לא יפה כמו ואנקובר.
משפחת אוזן מגיעה למדינת וושינגטון. הם מסיירים בפארק הלאומי MOUNT RAINIER, ממשיכים לסיאטל ומבקרים באטרקציות המרכזיות בעיר, משם לחצי האי אולימפיק, ומתלהבים מהיער הירוק...