המלצה חמה על מלון בוטיק מקסים בברצלונה. בשבוע שעבר התארחנו במלון Ag Apartment שממוקם במקום מרכזי בברצלונה במרחק של דקות הליכה מפלאסה אספניה, פלאסה קטלוניה והרמבלאס.
המלון שוכן בבית עשירים משנת 1893 שעבר תהליך שימור (חדר המדרגות ואלמנטים נוספים -מקוריים) והפך למלון סופר מודרני ועם זאת אינטימי ואפילו רומנטי. המלון כולל 12 סוויטות שונות אחת מהשנייה.
הסוויטה שלנו כללה חדר שינה עם מיטה כפולה נוחה להפליא, חדר נוסף עם שתי מיטות, פינת אירוח עם טלוויזיה, פינת אוכל ומטבח מאובזרים בצורה מושלמת (מקרר, מכונת אספרסו כולל קפה ותה, טוסטר, קומקום, צלחות, כוסות, סכו"ם ועוד) שירותים ומקלחת. האווירה במלון היא ייחודית.
הבעלים של המלון הינם זוג ישראלים כאשר הבעל הוא צלם מרתק בשם אנריקה רוטנברג אשר קנה לו בשנים האחרונות שם עולמי וצילומיו מעטרים את קירות הסוויטות והמלון. המלון מתאים לעיר המופלאה הזו כמו יד לכפפה והוא מתאים מאד לזוגות צעירים ומבוגרים, אנשי עסקים ומשפחות קטנות. הואיל ואין במלון ארוחות או רום סרוויס חשוב לציין שהוא מוקף בתי קפה, מסעדות, חנויות מכולת וכו'.
קרא עוד