כן, אין צורך להסביר. לא הגעתם במיוחד לאלבני בשביל חיי הלילה.
אבל תנו לי להפתיע אתכם (וכמובן שיש לי פה “פור” כמקומי לשעבר):
יש לא מעט מה לעשות, ובאווירה מגוונת. הקאצ' – צריך פשוט...להכיר
הקז'ואל:
ב-1094 מדיסון, תמצאו שניים וחצי מקומות נחמדים לאללה. אם אתם בראש סתם לשבת על בירה, באווירה מגוונת של אמריקאים שיכורים באמצע שבוע, ועם אוכל של פאב שיעלה לכם את הכולסטרול – ג'וניורס זה המקום.
החצי-קז'ואל:
בא לכם קצת להתפנק על אלכוהול טוב, לאכול אוכל מאוד-מאוד טעים (עם אופציות צמחוניות/טבעוניות/גלוטן פרי ועוד), ובו זמנים לראות איזה משחק בטלוויזיה. סיטי-ליין & גריל שבווסטרן אבניו. מקום חדש יחסית ואחד האהובים עלי.
הסיבוב ברים עד שנמאס:
לארק סטריט. פשוט ללכת מהצומת של 20-לארק לכיוון צפון עד שרואים שפשוט אין שם ברים יותר. יש שם 4-5 מקומות מגניבים, כשעדיף במיוחד לסיים (או להתחיל?) ב”בומרס”. שזה הבוריטו הכי טעים שאתם תאכלו בחייכם. אם יש לכם יום הולדת גם תקבלו בחצי מחיר מרגריטה ע-נ-ק-י-ת.
אם התמזל מזלכם ואתם בלארק סטריט באיזשהו חג, ניצחתם.
ואם אתם כבר בעניין של אוכל מקסיקני טוב: אל מריאצ'י. שזה מקום יותר קלאסי, מאוד טעים שם, והפיצ'ר מרגריטה שלהם פשוט טוב.
לחזור לפנות בוקר:
קרוליין סטריט בסרטוגה (40 דק צפונה לאלבני). אני לא מכיר מקום יותר מגניב למסיבות באזור. שווה את הנסיעה.
המקום הכי שווה שם ברחוב הוא הבניין קומות (אני חושב שיש בו 4 או 5), כשבכל קומה יש מסיבה מסוג אחר, ובגג יש בר מגניב עם צ'יל מצויין.
קלאסי.
אם אתם בעניין של להתלבש יפה, לשתות קוקטיילים שהם לפעמים פשוט אומנות, להרגיש היפסטרים במידה נכונה, ולהתרחק מההמולה:
לוקאס קונפקשונרי (בעיירה טרוי, 20 דק מאלבני). אנסה לתאר את זה כ-3 ברים שמאוחדים במבנה שהיה כנראה מפעל לשעבר, בווייב מאוד מיוחד. כשרוצים, לוקחים את השתייה ועוברים לבר הבא במתחם.
518 ספיקאיזי. לחפש בצהריים אותו יום את הבר בגוגל, ולהזמין מקום (כן כן). להגיע מכובדים, ולצלצל בפעמון בכניסה. בפנים: בר עם חוקים נוקשים (אסור להוציא את הטלפון הנייד!), ברמנים מקצועיים, ומוזיקת ג'אז.
בנוסף, למי ששייך לקהילה הגאה:
הווטרוורקס דאנס-בר. גם סטרייטים מוזמנים.
ת-ה-נ-ו