יום ראשון- טיסה מבן גוריון, הגעה לשדה התעופה OTOPENI, אשר בבוקרסט.
בבוקרסט קיבלה את פנינו מדריכת הטיול צ'ילוֹ עם רכב בעל 8 מקומות,מרווח וחדיש. היא הייתה אחראית לקחת אותנו לכל מקום כך שלא היינו צריכים להיות עסוקים בנסיעה עצמה.
משדה התעופה נסענו לכוון עמק פרחובה, וביקרנו באחת ממערות המלח המפורסמות של רומניה.
לאחר הביקור נסענו לעבר עיירת הנופש סינאיה. שם גרים עשירי רומניה ועשירי העולם, העיר ציורית ומדהימה.ומשם לכוון Brasov.
אפשר להזמין לינה במלון ,Kronwel Brasov Hotelאשר בעיר ברשוב,
ל-2 הלילות הראשונים, אך אנחנו המשכנו לנסוע צפונה עד לכפר Reci שם לנו יומיים בפנסיון Todor. פנסיון מדהים שמנוהל ע"י רֶבֶּקָה ובעלה.
יום שני- נסענו ל- ,Bran שם ביקרנו בטירת דרקולה וביריד ארטיזנה (אמנות מקומית) , אשר מסביב לטירה .
ביקרנו במקום ששמו MOECIU ומשם חזרנו ללינה חזרה לכפר Reci , או למלון בBrasov-.
יום שלישי- נסיעה ל- Sighisoara
העיר סִיגִישוּאָרה נבנתה בימי הביניים והיא יפה עד מאד. ביקרנו בה ונהננו מאוד.
נסע לטרגוּ מוּרש ללינה, אפשר להזמין לינה במלון PLAZA EXECUTIVE HOTEL אך אנחנו בחרנו ללון ב-פנסיון TEMPO.
יום רביעי- נסיעה לברשוב ופוייאנה ברשוב . טיול בעיר ברשוב, עלייה ברכבל לפויאנה ברשוב. פארק החבלים המרהיב בברשוב לילדים. נסיעה לכוון דרום- לבוקרסט.(את היום הזה ניתן לפצל לשניים וללון בברשוב).
יום חמישי- נגיע לבוקרסט לפנות ערב ללינה. לנו במלון BERTHELOT.
יום שישי- את היום האחרון בילינו בבוקרשט , אתרי ביקור: ארמון צאושסקו, מוזיאון הכפר, קניון באנֶסה.
הערה:
יש לציין את היחס הנפלא שקיבלנו ממדריכת התיירים צ'ילו קובאצ'י (kovecsi csilla), ניתן למצוא אותה בפייסבוק, היא דוברת עיברית שוטפת. כדי לכתוב לה הודעה אפשר בעיברית באותיות לועזיות.ההדרכה ומאור הפנים שלה שווים כל אגורה.מומלצת מאוד!!!
ניתן לראות באינטרנט את כל המקומות.
בהצלחה, היונגרית.