מטיילים עם ילדים-לונדון

תמונה ראשית עבור: מטיילים עם ילדים-לונדון

שלום לכולם וטיול נעים,

אני שמח להעלות סופסוף סיכום של שני טיולים שלנו בלונדון בסתיו של שנה שעברה והשנה. המדהים בלונדון היא שלמרות שהיינו בה 10 ימים מלאים עם הילדים (בני 7,9 ו-3), אפשר למלא בתכנים ואטרקציות נוספות לטיול נוסף. טסנו ללוטון, נחתנו בלילה ונשארנו ללון בשדה, בבוקר שכרנו רכב ובדרך ללונדון עצרנו בגן חיות ענק ומהמם – ZSL Whipsnade Zoo. לאחר מכן עצרנו לרגע במקדש הודי יפיפה Shree Sanatan Hindu Mandir.

המקומות והאטרקציות שעשינו בלונדון עצמה:

- סיור רגלי בעברית עם לונדוןאישי (האטרקציה של לונדון!!!)

- מוזיאון חדרי המלחמה של צ'רציל (חובה! ומדריך דיגיטלי בעברית, לדעתי ה המקום היחיד בלונדון עם מדריך קולי בעברית)

- סיור באצטדיון של צ'לסי – נחמד, לא מעבר

- יש לנו קטע עם סירות אז, היינו בכמה מקומות (מדרג לפי מידת ההתלהבות של הילדים):

1. המוזיאון הימי בגריניץ. מעבר לזה שזה מוזיאון מדהים ומאד מלמד מדובר במשחקיה הטובה ביותר לילדים בלונדון וזה בחינם..
  2. HMS BELFAST – בזמן שהיינו שם הגיעה לביקור ספינה ברזילאית שהיתה מחוברת אליה והשמחה היתה כפולה
  3. cutty sark
  4. שייט לגריניץ כולל הדרכה, דרך מהנה ומרגיעה לילדים הרבה יותר מהחלפת אוטובוסים/רכבות, בדרך אפילו ראינו כלב ים נח לאורך התמזה
  5. השכרת סירה בוינזדור

- אולפני הארי פוטר – הזמנו כרטיסים באינטרנט והגענו עצמאית ברכבת והשאטל הגעה פשוטה, נוחה ומהירה. לא רואה סיבה לשלם על נסיעה מאורגנת לשם, מה גם שאפשר למרוח את הזמן במוזיאון בכיף. צריך רק לדעת שיש לא מעט אנשים שבוחרים באופציה הזו ואז יכולים לחכות להסעה (בהלוך ובחזור) לא מעט. האולפנים מדהימים, הילדים נהנו בטירוף למרות שכלל לא יודעים אנגלית אבל מאד אוהבים את הארי פוטר. מי שהולך לאולפנים יכול לוותר על הגעה לרציף 9 ¾ בלונדון כי יש את אותו השלט ואותן אפשרויות צילום של הרציף באולפנים עצמם.

- סיור גרפיטי בצד המזרחי עם http://alternativeldn.com/ – מדליק בטירוף, כל האזור הזה מאד מעניין, מלא חנויות קטנות ושווקי אוכל קטנים. נהנינו מאד וגם הילדים למרות שהסיור באנגלית

- הילדים שלנו אוהבים מרק עוף ואנחנ גילינו שהאופציה הטובה ביותר לאכול מרף עוף בטיולים באירופה זה במסעדות ויאטנמיות. בהתאם לכך, בילינו לא מעט ערבים בציינה טאון במסעדת “הבית” viet. כיף להסתובב שם בערב כשהכל מואר וכאמור יש מרק עוף..

- גני קנזינגטון היו הגינה הפרטית שלנו בשתי הדירות. מעבר למשחקיה המתוקה מאד של דיאנה יש את גלריית סרפנטין שמדי שנה בונים מבנה ארעי מחוץ לגלריה ויש שם פעילויות נחמדות מאד לילדים.

-תצפיות – היינו ב-london eye ובשארד. הגלגל מנצח בענק.

- וינזדור- אהבנו מאד את הטירה עצמה וכמובן את העיירה, אפשר להזמין כרטיס מהנייד מהאתר שלהם ולחסוך את התור בכניסה..

- משחק של ארסנל – היינו במשחק של ליגת האלופות. חוויה מומלצת גם למי שאינו אוהד כדורגל מושבע. בגלל שזה היה משחק בשלב הבתים של ליגת האלופות היו מספיק כרטיסים ובזול ובמקום לקנות מאתרים שמוכרים במחירים מופקעים, עשינו כרטיס חבר לי ולילדים במועדון ורכשתי כרטיסים ישירות מהאתר הרשמי, יצא זול בהרבה וגם הילדים קבלו מכתבים נחמדים והפתעות הביתה למשך שנה שלמה. הבעיה במשחק ליגת אלופות שמסתיים מאוחר עם ילדים זה הדרך חזרה. בכניסה לתחתית יש תור מטורף ואף מונית לא מתקרת לאזור האיצטדיון.. בקיצור היתה חזרה מאד מאתגרת וחקרה.

-מוזיאונים- היינו בכמה:

1. מקום ראשון ללא מתחרים- מוזיאון הטבע, בילינו שם 4 שעות, למרות שאלו פוחלצים, המקום עצמו והסדר מותיר רושם מדהים על הילדים
  2. מוזיאון המדע- מומלץ. ענק, אי אפשר להספיק את כולו ואני ממליץ להתמקד באזור מסויים
  3. הבריטיש – יש חוברת הפעלה לילדים
  4. טייט מודרן

נשאר עוד לא מעט לפעמים הבאות...

תמונת הפרופיל של itai_y
צפייה בפרופיל שליחת הודעה הבלוג של itai_y

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים ללונדון

באנו ליהנות יצאנו עם תלונות: 10 אתרי התיירות המאכזבים ביותר בעולם לאייטם המלא
באנו ליהנות יצאנו עם תלונות: 10 אתרי התיירות המאכזבים ביותר בעולם
הדיל הכי משתלם באירופה: בעיר הזו תוכלו לישון במלון 5 כוכבים בפחות מ-150 אירו ללילה לאייטם המלא
טסים היום לחו"ל? צפי לשיבושי תנועה חריגים באזור נתב"ג בעקבות הפגנות החרדים לאייטם המלא
טסים היום לחו"ל? צפי לשיבושי תנועה חריגים באזור נתב"ג בעקבות הפגנות החרדים
הולנד נגד יפן: מי מנצחת בקרב על החופשה? לאייטם המלא
הולנד נגד יפן: מי מנצחת בקרב על החופשה?
גרמניה נגד קוראסאו: מי מנצחת בקרב על החופשה? לאייטם המלא
גרמניה נגד קוראסאו: מי מנצחת בקרב על החופשה?
אחרי יומיים בלבד: וויז אייר שבה היום לפעילות מלאה בישראל לאייטם המלא
אחרי יומיים בלבד: וויז אייר שבה היום לפעילות מלאה בישראל
קנדה נגד בוסניה: מי מנצחת בקרב על החופשה? לאייטם המלא
קנדה נגד בוסניה: מי מנצחת בקרב על החופשה?
מי קריסטל משגעים ומצוקים פראיים: הכירו את האי הסודי של האיטלקים לאייטם המלא
מי קריסטל משגעים ומצוקים פראיים: הכירו את האי הסודי של האיטלקים