קבוצת IHG היא אחת החברות המובילות בעולם התיירות, המאגדת בתוכה למעלה מ-5,000 מלונות של קבוצת "אינטר קונטיננטל", "קראון פלאזה" ועוד. במועדון החברים של הקבוצה יש 79 מיליון חברים. כן, זה המספר! וכנראה כמות כזו לא טועה. נשלחתי ל"משימה סודית בעורף האויב" - להירשם למועדון החברים של הרשת ולנצל מיליון (!) נקודות.
טיפ מספר אחד - הירשמו, זה בחינם! מי יודע, יש כ"כ הרבה מלונות של הקבוצה. בכל פעם תצברו נקודות שיעניקו לכם לילות חינם, טיסות וגם הנחה זה לא רע בכלל. אתר האינטרנט
האתגר שלי, לעומת זאת, לא היה כ"כ פשוט... החיים לפעמים קשים ומסובכים: קיבלתי מיליון נקודות והמשימה הייתה להשתמש בכולן. להזמין תוך יומיים חופשת קיץ, הכוללת מלונות, טיסות והשכרת רכב. היו גם כמה מגבלות קטנות שאני אמנע מלפרט כי זה יעורר תגובות נזעמות ובצדק. זה שלב בו אתם אומרים "אוי, אוי, אוי" ואני רק "לפנק, לפנק, לפנק".
אני מודה שזה לא היה קל. ככה פתאום לקבל מתנה שכזו? למה זה מגיע לי? וגם קצת מגבלות שנבעו בעיקר מפאת תאריכי הקיץ והזמן הקצר שניתן לי כדי לבחור את היעד. לאור העובדה ש-Club Rewards IHG כולל לא פחות מתשעה מותגים בכמעט יותר מ-100 מדינות בעולם, משמעות הדבר היא מגוון כמעט בלתי מוגבל של אפשרויות נסיעה לכל יעד בעולם. זה המקום לחלום על הנסיעה שלכם ולאחר פרק זמן מסוים, תוכלו לפדות את הנקודות שלכם ב-Club Rewards IHG ולהגשים את החלום.
הבנתי שזה שלב של פיית המשאלות, הלא הם ה- Club Rewards IHGואני מודה שזה לא היה קל. יש משהו מלחיץ אבל גם מרגש בבחירה של חופשה עם אקדח לרקה: "מהר! ביומיים תחליטי לאן את רוצה לנסוע!". למזלי, נעזרתי בחברה בעלת ראש מציאותי. אז לפני שתקבלו את התמונות של השקיעות והאננס בסוף אוגוסט, הירשמו עכשיו ומי יודע, אולי ניפגש.
בקרוב המסלול... תאילנד? המלצות?
shelly
*הכותבת היא אורחת של Club Rewards IHG