אז אחרי תיכנונים רבים, (אני מציינת את העובדה שהתחלתי להתכונן לנסיעה הזאת בספטמבר שעבר! )הגיע הרגע המיוחל. נסיעה ליער השחור ואלזס. 1-14 ביולי. המטיילים: אבא, אמא, המתבגרת בת 12.5 והילד בן 9.5).
הזמנו כרטיסים באיזיג'ט שכפי הנראה התרגשו יותר מאיתנו, שכן כל הזמן שלחו לי הודעות שאוטוטו אני נוסעת. חייבת לציין שהכל דפק כמו שעון ולעבור ביקורת דרכונים בעשר דקות בקיץ זה חלום!
נחתנו בבאזל, יציאה מהצד הצרפתי ובכל מקרה רואים את השלט הגדול CAR RENTAL . שם עומדים דוכני השכרת הרכב. אנחנו לקחנו משלמה סיקסט SW ושודרגנו לפולקסווגן טורינו מעוררת קנאה, חדשה עם 11 ק"מ.
זה המקום להזכיר. אין לכם מה לעשות באזור ללא GPS! שימו לב להגדרות. בגרמניה הכבישים המהירים תענוג. גם בשל איכותם וגם כי הכל מאוד מסודר ומובנה. משום מה הGPS שלנו הוגדר על "הדרך הקצרה ביותר" אך היא לא בהכרח המהירה ביותר (ועל כך בהמשך...).
התחלנו בנסיעה לכיוון טיטיזי (שעה) ואני בהתלהבות של חוץ לארץ, שהכל נקי והכל מסודר ואת המתבגרים שלי עניין בעיקר איך להוריד משחקים ב IPAD.
התמקמות בצימר בטיטיזי. דירה מרווחת עם שני מפלסים חדר לנו וחדר לילדים עם מיטות נוחות ושמיכות מפנקות. מטבח מאובזר והכל נקי נקי. 60 מ' מהאגם. בעל הבית מקפיד להפריד למיחזור. אתם נכנסים לבית שכולו פחי מיחזור לכל דבר שזז. מרוב לחץ הפרדתי כל דבר אפשרי ,שערות מהמברשת למשל, לאיזה פח?. הכל נסגר מוקדם, אז יש מעט מסעדות פתוחות באזור.
Fam. ChristianWinterhalder
Hermeshofweg 4