שלום רב, אני לא נמנית עם אלה שכותבים פוסטים ומתארים את הטיול האישי שלהם , כדי לשתף אחרים ולתת להם מידע וטיפים על המקומות בהם הם טיילו. אבל החלטתי לכתוב את הפוסט הנ"ל כדי להמליץ לכם על הדירה הנפלאה, בה שהיתי עם משפחתי (5 נפשות) בחופשת הקיץ יולי 2016. החלטתנו לתכנן טיול לצפון איטליה ולחבל טיצ'יאנו בשוויץ. רצינו למצוא דירה, שתהיה קרובה עד כשעה מכל מקום אליו רצינו להגיע. לאחר שיטוטי ברשת הגעתי לאתר שנקרא Lake View , כך התוודעתי לדירות הנהדרות הנמצאות באזור העיר העתיקה ב- Porlezza , באתר ישנו גם בלוג נפלא על האזור כולו , עם המלצות וטיפים נהדרים. אנו לקחנו את הדירה הגדולה, שהייתה מאוד פונקציונלית , מאובזרת , מרווחת ועם נוף נפלא, אך נאלצנו לעלות במדרגות. אך זוגות ומשפחות "קטנות" יכולות להזמין את הדירות בקומה הראשונה. האזור בפורלצה מקסים יש המון חנויות קטנות , מכולת , מעדנייה , חנויות בגדים, מסעדות ועוד... כנסייה יפיפייה ממש ליד. טיילת למרגלות אגם לוגאנו ושוק נפלא שמתקיים פעמיים בשבוע . בקרבת 2 רחובות מהדירה יש סופר גדול, אנחנו קנינו שם רוב הזמן. מהנקודה הזאת יצאנו לטייל בשוויץ בחבל טיצ'יאנו וקצת באיטליה. טיילנו עפ"י הסדר הבא. ponte dei salti ובסכר הנהדר בעמק וורסקה בעיר לוגאנו ב - park civico והמשכנו לאחת התצפיות המרהיבות על אגם לוגאנו ב- MONTE BRE ביום השלישי נסענו עד ל- MONTE TAMARO עלינו ברכבל לראש ההר , היינו בפארק האתגרי (פארק חבלים) ובבובקה קאר. וגם עלינו עד ראש ההר, לנוף מרהיב עם ראות נהדרת, רואים את האלפים. נסענו למנאג'יו ולקחנו את המעבורת לבלאג'יו ובילינו יום שלם במה שנקרא "פנינת האגם". נסענו יום אחד ל- BELLINZONA הרי היא בירת מחוז טיצ'יאנו וביקרנו בטירות שהוכרזו כאתרי מורשת ע"י אונסקו , טיילנו גם בטבע ההררי הנהדר נהנינו מפיסת היסטוריה מופלאה. ביומנו האחרון נסענו שוב לעיר לוגאנו לטיילת התוססת שלה , לאזור מתחם החנויות והמסעדות היוקרתי , הגדוש תיירים ועשירי עולם. הטיול שלנו היה מהנה , גדוש חוויות משפחתיות והותיר טעם של עוד.
חופשה משפחתית - צפון איטליה ושוויץ