זה עתה חזרנו מטיול מדהים בן 14 יום ברחבי וייטנאם, שאורגן על ידי Metta Voyage. מהרגע הראשון הכל הרגיש קל ומסביר פנים.
ג'סטין באך מ- Metta Voyage עזר לנו לתכנן הכל. הוא היה כל כך אדיב וסבלני, תמיד ענה על השאלות שלנו ודאג שנרגיש בנוח. במהלך הטיול הוא נשאר איתנו בקשר ובדק שהכל כשורה. זה גרם לנו להרגיש בטוחים ומטופלים, אפילו רחוק מהבית.
כשנחתנו בהאנוי, פגשנו את המדריך שלנו וי, ששהה איתנו במשך רוב המסע. וי לא הייתה רק מדריך - היא הרגישה כמו חברה. היא תמיד חייכה, הסבירה הכל במילים פשוטות, ודאגה שנהיה מאושרים. הודות ל-Vy, למדנו לא רק על מקומות, אלא על החיים האמיתיים והלב של וייטנאם.
בהאנוי ביקרנו ברובע העתיק וראינו את מופע בובות המים. אחר כך נסענו ברכבת הלילה לסאפה, שם טיילנו בכפרים יפים ושדות אורז ירוקים. המפגש עם האנשים המקומיים שם היה אחד החלקים הטובים ביותר בטיול שלנו.
אחרי סאפה, שייטנו דרך הקסם של מפרץ האלונג, מוקף באיי גיר גבוהים. ישנו על סירה מתחת לכוכבים - זה היה בלתי נשכח.
אחר כך טסנו דרומה להואה וביקרנו בעיר הקיסרית העתיקה. לאחר מכן, נסענו להוי אן, עיירה מלאה באורות וצבעים. ללכת ברחובות בלילה הרגיש כמו ללכת בתוך חלום. Vy גם הראה לנו נקודות סודיות ועזרה לנו לטעום את האוכל המקומי הטוב ביותר.
בתום המסע, חקרנו ברחובותיה העמוסים של הו צ'י מין סיטי ושיטנו בסירה אל השווקים הצפים של דלתת המקונג. לכל מקום היה קסם משלו, וכל יום הביא זיכרונות חדשים.
הכל בטיול הזה היה מאורגן בצורה מושלמת - מלונות, תחבורה, מדריכים - לא היינו צריכים לדאוג לכלום. הודות לג'סטין ווי, יכולנו פשוט להירגע וליהנות מכל רגע.
הטיול הזה הראה לנו את יופייה של וייטנאם, אבל אפילו יותר, הוא הראה לנו את טוב הלב של אנשיה.
לעולם לא נשכח את המסע הזה - ואנחנו כבר חולמים לחזור.
תודה לך, Metta Voyage, על הכל!