בחרנו לטייל השנה באיים היפים של קוסמוי וקופנגן שממוקמים במפרץ תאילנד, והם יעדי תיירות פופולריים למשפחות שמחפשות גן עדן טרופי - בדיוק המשפחה שלנו! משפחתינו בת ארבע נפשות, כולל שני ילדים קטנים, החליטה לקחת מעבורת מקוסמוי לקופנגן כדי לחקור את יופיו של האי. בואו לעקוב אחר המסע שלנו ולחוות את הרגשות יחד איתנו :)

היום התחיל מוקדם עבורינו. התעוררנו עם עלות השחר, ארזנו את המזוודות ופנינו למזח בקוסמוי כדי לתפוס את המעבורת לקופנגן. את הכרטיסים למעבורת מקוסמוי לקופנגן הזמנו דרך אתר ferry.co.il - לקח לנו 15 דק' לערוך את כל ההזמנה ועשינו זאת ערב לפני מהגסט האוס מה שלחלוטין סידר אותנו והוריד לנו הרבה לחץ. הילדים היו נרגשים להיות על סירה, והם המשיכו לשאול אותנו שאלות על הים והאיים. כשהמעבורת יצאה מהמזח, הרגשנו את רוח הים המרעננת על הפנים, וידענו שאנו צפויים להרפתקה.

השייט במעבורת מקוסמוי לקופנגן ארך כחצי שעה. מצאנו מושבים נוחים בסיפון העליון כי הזמנו כרטיסים לא מסומנים, ונהננו מהנוף הציורי של האיים לאורך הדרך. ראינו דייגים משליכים את הרשתות שלהם לים, סירות מקומיות שטות ליד, ואת תצורות הסלע המדהימות של האיים. הילדים שמחו לראות כמה דולפינים שובבים שוחים לצד המעבורת, והם לא יכלו להפסיק לצחוק.

כשהתקרבנו לקופנגן, הרגשות היו מעורבים מהולים בהתרגשות ועצבנות. מצד אחד נורא רצינו לחקור את האי, אבל גם דאגנו למצוא את מקום הלינה ולנהל את צרכי הילדים. עם זאת, הוקל לנו לגלות שהמזח בקופנגן מאורגן ונוח. מצאנו בקלות מונית שתיקח אותנו למלון, שהיה ממוקם באזור שקט ונופי של האי.

במהלך שהותנו בקופנגן, ביקרנו בחופים היפים של האי, היערות השופעים ושוקי הלילה התוססים. ניסינו מאכלים מקומיים, טבלנו במים הצלולים ונהננו מהאווירה התוססת של האי. גם ביקרנו בכמה מקדשים ולמדו על התרבות והמסורות המקומיות. הילדים נהנו, והם לא יכלו להפסיק לבקש עוד מהגלידה, הצעצועים והפעילויות שהיו זמינים באי.

בסוף הטיול, היינו אסירי תודה על ההזדמנות לחוות את קוסמוי וקופנגן. נדהמנו מהיופי של האיים, מהחום של המקומיים ומהזיכרונות שיצרנו כמשפחה. היינו גאים בעצמינו על ניהול הלוגיסטיקה והצרכים של הילדים במהלך הטיול. הנסיעה במעבורת מקוסמוי לקופנגן הייתה גולת הכותרת של ההרפתקה ואנחנו ממליצים עליה לכל מי שמחפש מסע מהנה ונופי.

אם אתם מתכננים טיול לאיים היפים האלה, אל תפספסו את ההזדמנות לקחת שיט במעבורת מקוסמוי לקופנגן, ותנו לעצמכם להיות מופתעים מהיופי של מפרץ תאילנד.