היי, אני מיכל, או מיקמיק איך שחבריי ומשפחתי נוהגים לכנות אותי.. אחרי כמה שנים טובות של צבירת ניסיון והתנסויות שונות - מצאתי את מקומי כבלוגרית. "הבלוג הוא הכלי להעביר לעולם את כל הידע והתובנות שלי בהמון תחומים בהם התנסיתי ואותם אני אוהבת. צילום, שיווק, כתיבה, וטיולים." אף פעם לא הצלחתי לחבר את כולם יחד, למדתי ועבדתי כסוכנת נסיעות ומדריכת טיולים אחרי הצבא. ידעתי שבוער בי הצורך לטייל לראות עולם, להכיר אנשים ותרבויות, ללמוד שפות. החלום היה להיות צלמת ב"מסע אחר" אותו קראתי בשקיקה כנערה. אהבתי גם לכתוב, למגירה בעיקר חח אך גם יצא לי להוציא עט ככתבת צעירה ב"ראש 1", מי שזוכר... אחרי הצבע גם ביליתי את שנות הלימודים בעבודה הנפלאה כדיילת אויר - חלום שהתגשם! וב6 שנים האחרונות עבדתי כצלמת חתונות וניובורן מקצועית. מוזמנים לקרוא על חוויותינו ממסעותיי בעולם השיווק והדיילות. לקבל טיפים מועילים על טיולים עם משפחה להנות מתמונות איכותיות ורעיונות מקוריים שמציפים אותנו ועולים מידי פעם לבלוג. www.mamabstyle.com | @mamabstyle | pinterest MamaBstyle

הקסם של פארק ווזיאנקי בורשה

תמונה ראשית עבור: הקסם של פארק ווזיאנקי בורשה
הקסם של פארק וזיאנקי בורשה

טבע באמצע העיר! רצינו לחוות טבע ולהנות מירוק ביעד קרוב.

להנות מטיול עם בן 3 בין העצים, האגמים והחיות, פארק ווזיאנקי הוא בהחלט מענה לכל הבקשות האלו.

הפארק הקסום היה בעבר חצרו של המלך ושוכן בו ארמון על האגם, בפארק הענק תוכלו למצוא שלל של “אטרקציות” ממראות ומבנים היסטוריים ונפלאים כמו הארמון, אמפי תיאטרון, פסלים ומבנים נפלאים נוספים לבתי קפה, גלידריות ושפע של טבע וקסם. טווסים משוטטים, ברווזים, ענפות וסנאים חמודים! ניתן להיכנס לבקר בארמון בתשלום.

לנו בדירה מדהימה 5 דקות הליכה מהפארק. ולכן פשוט הלכנו אליו ברגל. גילינו שהוא שוכן ליד פארנק נפלא נוסף ואפשר לבלות בטיול יום שלם, בין הפארקים כביש מהיר. מצד אחד, בפארק Ujazdowski Park תוכלו למצוא אגם מהמם מדשאות ופרחים, ואפילו כניסה למוזיאון היסטורי, מהצד השני, Łazienki Park תמצאו פארק בוטני (בתשלום של 18 זלוטי)

ויער ענק בו כל המתואר מעלה (בתי קפה, מוזיאוני אומנות, הארמון ועוד)

אם תעצרו באחת הסופרים ותקנו אגוזי לוז ב- 8 זלוטי, תוכלו להנות מלהאכיל סנאים חמודים. הסנאים נמצאים בעצים שבין הארמון לגשר, באזור היער ליד הנהר. (קראנו לו בוויז סנאים פארק וזיאנקי)

הפארק הפחות מוכר… קסום לא פחות

ממליצה מאוד לא לפספס את הפארק, לטייל ולהנות, עם אתם עם ילדים קטנים – הצטיידו בעגלה.

בתוך הפארק המון בתי קפה ומסעדה אחת יוקרתית אבל אם מתחשק לכם סטייק – שווה לכם לבקר בה.. Restauracja Belvedere מסעדה יפיפייה באמצע הפארק קצת אחרי האמפי תיאטרון.

אנחנו ישבנו לקפה וקינוח במסעדה קטנה ומהממת שנקראת “החממה” היא נמצאת ליד הגן הבוטני, לא מצאתי אותה במפה. יש בחוץ ערסלים ושולחן לילדים, הקטן ישן ואנחנו נהננו מאתנחתא של טבע. היה נפלא. ממליצה בחום! ביקרנו גם בעוד אטרקציות בורשה, מוזמנים לקרוא על החוויה. אשמח לשמוע אם יש לכם שאלות.

לקריאת הבלוג שלי “ורשה עם ילדים” היכנסו >

"לנסיעות חיוניות בלבד": מדינות בעולם מחמירות את אזהרת המסע לישראל לאייטם המלא
"לנסיעות חיוניות בלבד": מדינות בעולם מחמירות את אזהרת המסע לישראל
טסים עם ארקיע? אלה השינויים במדיניות ההזמנות בעקבות המצב הביטחוני לאייטם המלא
טסים עם ארקיע? אלה השינויים במדיניות ההזמנות בעקבות המצב הביטחוני
האם נתב"ג ימשיך לפעול כרגיל? פיקוד העורף דורש להגביל את מספר השוהים בשדה לאייטם המלא
האם נתב"ג ימשיך לפעול כרגיל? פיקוד העורף דורש להגביל את מספר השוהים בשדה
בזמן שאחרות מבטלות: זאת חברת התעופה הזרה שממשיכה לטוס לישראל למרות המצב לאייטם המלא
בזמן שאחרות מבטלות: זאת חברת התעופה הזרה שממשיכה לטוס לישראל למרות המצב