אוקיי בואו תשמעו איזה מסלול פיצוץ הכנתי בשבילכם..סוף ספטמבר 2016 .זוג בני חמישים.מתאים גם לצעירים עם ראש טוב ולא קרחנה ובירות בשביל אלו כדאי שתישארו ברודוס..בהנחה שאתם שוכרים רכב ..אז ככה.. נוחתים מקבלים רכב הולכים למלון ברודוס ללילה אחד מתארגנים ןעושים סיבוב היכרות ברודוס עיר עתיקה בערב ובלילה עם כל מלכודות התיירים המוכרים ואם אתם בראש שלי אז תתרחקו מהסימטאות עם כל החנויות של שוק רמלה לוד בתוספת העיר העתיקה בירושלים ולכו לשוטט בסימטאות ללא תיירים שמה תגלו את פינות החמד האמיתיות.אוקיי.. אז מיצינו ..לילה טוב.. אופס ..בוקר טוב.. בתיאבון..עוזבים מלון מעמיסים מזוודות על האוטו ולדרך..חשוב מאוד.. השימוש בגוגל מפ לא דורש אינטרנט ואיך בדיוק להשתמש בזה תיגשו לאתר של תותי..בחורה בשם זואי מסבירה הכל בצורה מצויינת.אז נוסעים לפילירמוס לאקרופולים עולים על גבעה לא חייבים להיכנס למינזר שאגב פתוח בימי שבת חינם.משם ממשיכים לאורך החוף לעתיקות קמירוס שאם אתם לא ארכיאולוגים בנשמה ובאתם עם מעדר וזכוכית מגדלת אין לכם מה לעשות שם.ומשם הלאה צמוד לים למבצר של קריתניה.חינם. חובה נוף מהמם ולמטה אפשר לשתות בירה בגינה יפה.משם למבצר של מונוליטוס ..גם שווה ביותר..תקפצו לarnitha כפר קטן ומדהים רק לראות סמטאות בכניסה אליו יש מסעדה ללא שילוט וללא תפריט יענו לא לתיירים לכו תשבו תזמינו ..הבן של הבעלים מדבר אנגלית..אחלה..משם לכו לפרסוניסי..דרך קטבייה ..תעיפו מבט תחליטו מה רוצים והלאה..למסנגרוס..תעלו למעלה לכיכר תחנו ליד המסעדה המקומית היחידה תזמינו מה בא לכם לכו להסתובב ברגל בסימטאות..רכב לא ניכנס שם..בתים מהממים..ומשם לgennadi .תגעו לפני החשיכה.ושם אתם ישנים...בפקודה..יענו חייבים..אנחנו היינו במלון שנקרא SUMMER BREZZ לקחנו במחיר של 130 שח לזוג עם ארוחת בוקר שזה גרושים
חדר לא משהו שירותים ומקלחת צפופים ..יאללה תפסיקו להתפנק..חדר נקי יחס נפלא לובי מקסים אוכל אחלה. בוקר כלול במחיר. ויש להם גם תפריט ערב מעניין ב10 יורו ..אבל הכי חשוב זה להסתובב בגנדי בערב ..אוירה מדהימה יש רחוב ראשי יענו סימטה ראשית עם חנויות ומסעדות מקומיות .סימטאות שמזכירות את הקסבה בשכם בלי הפחד של הבלוקים על הראש..רומנטי ויפה..תשוטטו ממש לשוטט..ןתחזיקו ידיים .מאהבה ולא מפחד.
בבוקר ..תתעוררו תתארגנו תאכלו אחלה ארוחת בוקר..ויאללה לכיוון לינדוס...תסתמכו על טיפים באתר.יום ראשון כניסה חינם..אישתי חושבת שתיכננתי מראש את כל החינם בגלל שאני תימני..נישבע לכם יצא בפוקס..יענו במקרה..כלומר לא התכוונתי..שווה מומלץ. ותתרחקו מהרחובות של הבאזר..משם למעיינות שבע המעיינות נחמד בשביל האטרקציה ותו לא..ןמשם לחוף אנתוני קווין .חובה מהמם..ומשם למרחצאות קליתיאה.יפה גם..ומשם לרודוס לטיול של ערב ..ולמלון..בקיצור סובב כל רודוס.דיברו על מסלול נסיעה יפה מארניתה למסנגרוס אבל מתברר שזה דרך כורכר ולא רציתי להעמיד את הרכב במבחן אולי עם גיפ הייתי עושה זאת..בקיצור לכו לכפרים תאכלו עם מקומיים.ועם רכב שכור זה טיול אחר..לדעתי מבחינת קניות אין מה לעשות לפני החזרה לנמל תעופה ניכנסנו לגמבו חנות שמומלצת ..ובכנות ממש מקס סטוק שבירושלים..סתם..אין משהו מיוחד..אבל על טעם וריח ..לך תתווכח..
בקיצור תהנו ותיזכרו..באיזי ..לאט באתם להינות.. חופש.. לא לריב על שטויות תזרמו ..את הויכוחים תשאירו לבית..אם אתם רוצים לשאול משהו ..בכיף..