אמ;לק
הנה הגיע תורי לסיכום מסלול מהסרטים! - זהירות זה קצת חופר
מלונות סגרתי דרך סיאם טורס תאילנד - Siam Tours Thailand
חבר'ה אתם תותחים 💪
אטרקציות אני לא ממליץ לסגור מראש - בכל יעד יש סוכנויות ישראליות ומקומיות שאפשר לסגור במקום לפי מזג האויר והדודא!
אני נסעתי לבד אבל בהחלט זה מתאים לזוגות צעירים וצעירים ברוחם! וההמלצות בהתאם , הרבה חיי לילה, חופים יפים אטרקציות והכי חשוב אוכל!!
פוקט 5 לילות :
מלונות - מלון the kee חדר עם גישה לבריכה, ממש על הבנגלה - מלון פגז!
למי שמחפש קרבה לבית חבד - מלון מובינפיק אחלה
חיי לילה - אני אהבתי את האילוזן שזה מועדון גדול בפוקט עם אחלה מוזיקה הבעיה שהמועדון מפוצץ ואין הרבה מקום לנשום. בנוסף יש את השוגר למי שאוהב בעיקר מוזיקה שחורה.
אטרקציות - איי סימילאן - חובה !! החוף הכי יפה שראיתי בכל תאילנד והייתי בהרבה!
הנסיעה לשם קצת מייגעת (בערך שעתיים) ועוד שעתיים בספיד בואט אבל זה שווה כל דקה וכל שקל פשוט נראה כמו גלויה!
אומגות- מטורף ! למי שאוהב גבהים וכאלה מגניב ממש.
קופיפי 4 לילות:
מלונות - מלון Ibiza house - וילה עם נוף לבריכה. סה"כ מלון פשוט אבל ממש נהנתי בו, הוא ממוקם ממש במרכז והמלון מחולק לשניים. אזור הוילות יותר שקט עם בריכה שהכניסה אליה מוגבלת רק לאורחי הוילות.
בנוסף יש בריכה חיצונית ובה מסיבות בריכה מטורפות
אטרקציות - טיול 7 האיים עם לילי המטורפת - כל מילה מיותרת!
חיי לילה - יש מסיבות חוף מגניבות בלילה , לא לפספס!
קניות בקופיפי ממש יקרות ! לא שווה לקנות
אוכל - dow מסעדה תאילנדית אבל מרגיש כמו בבית עם מנות ישראליות - מומלץ!
קופנגן 5 לילות:
מלונות - Tommy Resort - עדיין לא סגור אם זה מלון או גסט האוס אבל אני אישית מאוד אהבתי.
מלון על הפול מון! כאשר הפקיד קבלה , הוא הנהג וגם הדיג'יי של המסיבה! חח
לקחתי את הבונגלו מול הבריכה - פשוט אבל מקסים בעיני.
אטרקציות - בטן גב בעיקר ומנוחה אחרי הפול מון!
אוכל - מאמא שניצל טעים ממש בעיקר בלילה אחרי מסיבה!! ויש מסעדה בשם "פאפא קוק" בטונג סאלה - ממש אהבתי
חיי לילה - פול מון - זה מסכם את הכל!
בנגקוק 5 לילות:
מלון - So sofitel - מלון 5 כוכבים מושלם עם מסיבות בריכה ברמה גבוהה. קצת מרוחק מהמרכז אבל שווה ביותר.
אוכל - מסעדת הלנה בבנגקוק - מסעדה יוונית פשוט טעימה וואו אכלתי שם 3 פעמים!! הדג היה פשוט אליפות ויתר המנות גם כן! בקיצור המלצה רותחת 🔥
Seiniku-ten - מסעדה יפנית מגניבה עם גריל באמצע השולחן וקונספט של אכול כפי יכולתך.
חיי לילה - רחוב סוי 11 - (מועדון השוגר והלבלס)
אטרקציות - רצפת הזכוכית מהאנקון - נחמד לא עפתי במיוחד!
קניות - ברור שיש את הMBK אבל יותר מעניין זה מרכז הקניות לגאדג'טים ומחשבים Fortune Town - הרבה יותר מבחר והרבה יותר זול!
מבחינת כסף אני ממליץ להגיע עם כרטיסי אשראי בינלאומי וחלק מהכסף במזומן ותמיד אפשר למשוך.
לעוד שאלות וטיפים מוזמנים לשאול