מידע לטיול לבורגס לצעירים 2013 חודש יולי . כדאי להיכנס ולקרוא , יחסוך לכם הרבה בלאגן בראש !!

מידע לטיול לבורגס לצעירים 2013 חודש יולי .

נתחיל מהסיבה לכתיבה של כל המגילה הזאתי : ( סה"כ חוות דעת שירותית שלי כלקוח ששילם למישהו ולא קיבל את מה שהובטח לו כפי איך שהוצג והוסבר לו )
*היזהרו מסוכנים של כל כל מיני חברות שמנסים למכור לכם חבילות לטיול שלכם , אל תגמרו את הטיול שלכם ותהיו משועבדים לחבילה שהם מוכרים לכם **

איך שהגענו למלון באו אלינו שני חברה צעירים ואמרו לנו אל תדאגו אנחנו איתכם עד שאתם הולכים הביתה , אחרי זה עבר אלינו בחור בשם משה ( סתם שם בדוי לא

רוצה ליפול עליו כי אני מספיק הולך.. ) ולקח אותנו למלון , לאחר מכן הסביר לנו ונתן לנו דף עם כל מה שאנחנו " צריכים " לעבור בתור חברה צעירים שבאים להנות 5

ימים.. , לאחר מכן אמר לנו שאין לילה שאנחנו לא חוזרים בלי גרמניה , שבדיה , מוסקווה , סקנדינביה וכל מיני ארצות למיניהם לחדר .. אז כדאי שנקנה שתיה ונתכונן ,

ומפה מתחילה מסכת השקרים הנפלאה , אני ינסה לקצר , הבחור הראה לנו סרטון בפלאפון בשביל " שנתלהב " ונשלם לו כי אנחנו הולכים " להנות " , הוא רק לא מבין

שאנחנו בני 24 ולא בני 16 שמחפשים מקום לפעם הראשונה.. , בכל מקרה אמר לו שבכל מקום השתיה שנקבל היא כוסות גדולים ואנחנו נקיא מרוב השתיה , ב-80 %

מהמקומות השתיה זה צ'ייסרים של פקק של בקבוק קולה ולא יותר וגם זה מיץ.. אין טיפת אלכוהול ( ושלא ינסו לעבוד על בוכרים / רוסים !! ) , בכל מקרה אנחנו שילמנו

לו כל אחד 125 יורו שזה מ-ל-א כסף , אל תשכחו שלכל המסיבות ולכל הדברים אתם יכולים להכנס במחיר זול מחיר כניסה לכל מועדון בערך נע בין 5 ל-10 לבה ולא

יותר.. איך לעזעאל הוא הגיע ל-600 שקל ? , בכל מקרה אנחנו נפלנו אני רק מקווה שאחרים לא יפלו , תעשו סיבוב קצר של חצי שעה ותשיגו דילים יותר זולים , אני

אמרתי לבחור שלא יפיל אותנו כי אני יכתוב עליו ויפיל אותו ואני לא רואה בעיניים בקטע הזה והוא אמר " אל תדאג הכל יהיה בסדר.. " , לאחר מכן שבאתי אליו

והתווכחתי איתו הצטרך לויכוח סוכן של השטיח המעופף ששיחק אותה גיבור ואמר שהוא מוכר הכי זול ואם יש יותר זול שאני יגיד לו ויקבל החזר , הוא רק לא הבין שאני

לא באתי לעשות פה השוואות מחירים , ושאני לא חייב לו דין וחשבון ושגם אותו אני יכניס לרשימה השחורה , הדיל שהוא מוכר שווה והכל סבבה , אבל שווה לא יותר

מ-50 יורו , או 60 , אבל בוודאי שלא 125 יורו , חבל על הכסף שלכם , אל תשכחו גם שאתם תהיו נעולים ז"א ברגע שקניתם ממנו את כל החבילה וכל יום לקחתם מסיבת

קצף או סבב מועדונים אז אין לכם זמן פנוי ואם שילמתם כבר על דברים אז לא תלכו? בקיצור אני עוד קיצרתי אז כדאי מאוד מאוד להיזהר מהסוכנים האלה ויש עוד

מקומות באינטרנט שכתוב להיזהר מהם , הם באים לעשות קופה על צעירים בזמן שאלה כולה באים להנות , אל תפחדו להעיז ולשאול , מבחינתי תשלחו הודעה

לפייסבוק אני יעזור לכם רק תעשו לי טובה אל תתחברו לחברה האלה סה"כ בורגס מקום לא גדול ותוך יום לומדים הכל איך ללכת ולאן לגיע , אין יותר מדי מה

להתבלבל . אל תאמינו למילים שלהם של " אני איתכם כל לילה " - היינו ממש צריכים לרדוף אחריו בשביל לדעת לאן להגיע ואיפה להיות , למועדון אחד בכלל לא

קיבלו את הכרטיסים שלנו , לפחות לגבי זה קיבלנו החזר במקום . הוא מכר את הכניסה ב-20 לבה , שילמנו כדאי להכנס רק 5 לבה... תעשו ת'חשבון לבד, ברגע

שהכסף אצלו בכיס הוא נעלם וממשיך בעבודה שלו ( וזה בסדר גמור.. ) לחפש חבר'ה חדשים ולדחוף להם כל מיני חבילות , הפעמים היחידות שראינו אותו זה רק "

במקרה " .
כל הזמן הבחור היה קובע איתנו שעה להיפגש במלון ואז כל מיני תירוצים של " ואי הייתי פה לפני שניה איפה הייתם , וואי בדיוק אני לוקח את הכביסה שלי " - מזל שאנחנו לא טיפש - עשרה ושהוא לא יכול לעבוד עלינו , הייתם צריכים להתסכל עליו בזמן שאמרתי לו שאני יכתוב על כל זה , ושאמרתי לו גבר אם אנחנו משלמים לך אתה איתנו ולא דופק אותנו אז הוא חייך .. ועוד אחרי שעשיתי לו פרצוף של רפי גינת הוא כבר הבין..

בכל מקרה עוד מידע למי שירצה יכול לבקש ממני בפייסבוק ולראות סרטונים / תמונות ..

מועדונים - השירים כל הזמן חוזרים על עצמם , הם יכולים לשים את אותו השיר באותו הלילה בסביבות 5 פעמים.. קצת עפים על עצמם בקטע הזה .
מועדון אורנג' - היינו בכמה וכמה מועדונים כמו לאזור , מאניה, קאקו ביץ' ועוד.. זה המועדון הכי ממולץ לדעתי , מוזיקה טובה שילוב של האוס + היפ הופ , שמה השירים

עוד לא חוזרים על עצמם לפחות .
קאקו ביץ' גם מקום טוב אבל היינו שמה רק בסבב מועדונים ככה שאני לא יכול לשפוט .
לאזור - מועדון של ילדות וילדים , קשה מאוד לרקוד עם מישהי בת 13 או 14 בזמן שאתה עשר שנים גדול יותר ממנה אז בקטע הזה קצת התבאסנו , מדי פעם יש קצת

קצף שזורקים על הקהל ( לא מסיבת קצת.. יש הבדל שלא יחרטטו אותכם )

אוכל - טוב אז כל המסעדות ששמו למעלה איזה שלט כמו " מסעדת שושן הישראלית " וכל מיני חרטות למיניהם לא נראו לי לעין אז אנחנו חיינו על צ'יפס וטונה שבוע

שלם כי אין ברירה משתדלים לשמור מה שאפשר , אז מי ששומר שידע לא להתקרב אליהם כי כולם שקרנים , ניתן ללכת לבית חב"ד אך האוכל מאוד יקר .. שני שנצלים

רגילים וקצת אורז צ'יפס עולה 45 שקל.. יכול להשביע אותכם לכמה שעות לא יותר..
לכן אני ממליץ למי שרוצה לשמור קצת בנוגע לאכול וכל זה לקחת טונות + מנות חמות מהארץ לשמה + הרי גם ככה זה יתרוקן לכן ואז בדרך חזור לא תצטרכו לקחת את

זה.. החישוב הוא 2 טונות ומנה חמה אחת ליום אחד... חבל על הכסף היקר שתבזבזו בבית חבד . בכל מקרה אל תאמינו לכל השקרנים שמה במסעדות כי א-י-ן מסעדה

כשרה חוץ מבית חב"ד .

סבב ברים - מחיר של מאה שקל לא משנה אם זה ברים/ מועדונים - תתמקחו על המחיר , ניתן לקנות כרטיסים מכל מיני אנשים שמיחצנים את המסיבות ברחוב ,משהו

מאוד כדאי מתחילים סביבות השעה 8 באיזה מקום ואז מקבלים בכל כניסה לכל מועדון צ'ייסר , ולא... לא כוס גדולה אלא משהו ברמה של פקק של בקבוק קולה ובתוך

זה מין תפוזים , זה בדיוק הצ'ייסר שלא ישגעו אותכם , יש בחלק מהם Happy Hour שזה אומר קודם 2 כוסות ומקבלים עוד 2 חינם לא משנה מה קניתם , וכל מיני שטויות

כאלה רק צריך להקשיב באנגלית למה שהבחור על הבמה אומר , יש כל מיני משחקי סקס או כל מיני תחרויות בכל מיני מועדונים , סה"כ מאוד נחמד . ( יש איזה 4

מועדונים או ברים שיוצאים אליהם , כל שעה למקום אחר או באוטובוסים או ברגל זה תלוי איפה ולאן ) .

מסיבת קצף באחד החופים ( לנו היה בחוף גואבה . באזור של הטיילת ) - שווה לדעתי מחיר של 50 - 70 שקל לא יותר . - מסיבת קצף של איזה שעתיים - שלוש על החוף

סה"כ... משהו נחמד,שתיה חינם ..

הפלגה על מין יאכטה קטנה ( TATTO - PARTY BOAT ) + כניסה לים ואז מסיבה של איזה שעה + אוכל שזה המבורגר לא כשר כמובן ( בשר חזיר .. ) אז בשבילי זה היה

לאכול חסה ומלפפון רק . בכל מקרה משהו מאוד נחמד שווה לדעתי מחיר של עד 100 שקל... זה בערך משעה 1 עד 6 בערב... כדאי מאוד .

להכניס אלכוהול מהארץ לבולגריה - אין בעיה מותר לכם להכניס כמה שתרצו ( יש מקומות שמגבילים.. ) אבל גם האלכוהול ששמה מוכרים גם זול ככה שאין לכם יותר

מדי מה להביא אלא פשוט לקנות בקיוסקים ששמה.

סיגריות - יותר זול מהדיוט פרי אבל הטבק לא אותו דבר ככה שאם תרצו להביא איזה תיירת לארץ להתחתן איתה ולהביא ילדים בלונדינים וחתיכים פשוט תביאו לה

קופסה והיא תתמכר מבחינת זה איזה סם שהם לא מכירים.. ועל שני הקופסאות רשום מלבורו ...

מזג אוויר - משוגע לחלוטין פתאום באמצע מסיבת קצת יש גשם , אני חזרתי מצונן לארץ באמצע הקיץ ( בחיים לא קרה לי כזה דבר ) אתה נכנס לבריכה כולך קופא מקור

. קחו בחשבון שהשמש שמה לא כמו בארץ שלנו כל הזמן.. אתה יכול להכנס לבריכה בשיא החום ואחרי כמה דקות יתחילו עננים ( לא מחייב גשם , פשוט קר.. )

קזינו - יש לכם מלא מקומות תעשו סיבוב בטיילת ותמצאו לא חסר... יש כאלה שדווקא באמת יש להם מזל במכונות ומרוויחים .. צריך לדעת לשחק כמובן , מי שיודע

לשחק יהנה מבחינת הקזינו הוא יכול לשבת לשמה שבוע ורק להמר . קיצר תביאו הרבה יורו ..

המרת כספים - לבורגס טסים עם יורו או דולר , ואחרי הנחיתה פשוט סיבוב קצר בטיילת ותמצאו בוטיקים קטנים כאלה כמו אלה ששמלאים לוטו ששמה אפשר להמיר

לכסף בולגרי , הסימן של המקום זה כתר למעלה וכתוב Crown , הבנתי שבמקומות אחרים לוקחים הרבה עמלה אז אני פשוט המרתי שמה . תספרו את הכסף שאתם

נותנים לההוא שיושב שמה לידו לפני שאתם נותנים לו . שלא יגיד לכם פתאום שחסר איזה 10 יורו ויעלים לכם כסף . תזהרו !

שעה וזמן - השעון הוא בדיוק כמו בישראל ככה שאין לכם מה לדאוג מבחינת זמנים

פלאפון וגלישה באינטרנט - אנחנו לקחנו פלאפונים אך בחרנו להתנתק מכל השיחות והבעיות וכל החדשות של הארץ שלנו ( וברוך ה יש מלא חדשות אצלנו כל יום .. אף

פעם לא משעמם ) , לקחו פלאפונים כדי לצלם אז פשוט בעליה למטוס ניתן להוציא את הכרטיס SIM מהמכשיר ואז במלון או במקום שיש לכם WIFI אתם יכולים לגלוש

בלי בעיה בשביל לדבר בסקייפ או וואצטפ , פייסבוק וכאלה.. לכל המכורים .. ( לא עדיף להתנתק מהכל ופשוט להנות ? )

קניות - כל מה שמוכרים לכם שמה מזויף אם זה שעונים או בשמים או כל מיני חולצות. תחשבו פעמיים או שווה לכם להשקיע בחולצה יפה חצי מחיר ממה שהיא עולה

באמת ואחרי הכביסה הראשונה אתם יכולים לזרוק אותה לפח.. וכך בנוגע לכל הבשמים המסריחים..

טיול סגוואי - לשעה זה עולה בערך 20 לבה , מאוד ממולץ לעשות טיול ושעה זה יספיק לכם לא צריך יותר מזה כי אתם מוגבלים במקומות שאתם יכולים לנסוע , אסור

לכם לעלות על הטיילת , אנחנו עלינו ורק בסוף אמרו לנו שאם שוטרים יתפסו אותנו נשלם קנס ויקחו אותנו לתחנה . ככה ששעה זה מספיק אל תתפתו ליותר מדי זמן כי

אין צורך .

זהו עד כאן מה זרם לי לראש ומה שעברנו אני וחברים שלי אז לא לשכוח להיזהר מהסוכנים , ותבלו כי בורגס מטורפת !!

תמונת הפרופיל של Shlomi3176903
צפייה בפרופיל שליחת הודעה הבלוג של Shlomi3176903

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לבורגס

בזמן שספרד ויוון רותחות: אלו 10 היעדים הכי נעימים וקרירים באירופה כרגע לאייטם המלא
בזמן שספרד ויוון רותחות: אלו 10 היעדים הכי נעימים וקרירים באירופה כרגע
המלדיביים אאוט: היעד הסודי הזה לא פחות מרשים - ואין לו שום בעיה עם ישראלים לאייטם המלא
המלדיביים אאוט: היעד הסודי הזה לא פחות מרשים - ואין לו שום בעיה עם ישראלים
15% הנחה על כל היעדים: ארקיע מפתיעה במבצע למזמינים במהלך הסופ"ש לאייטם המלא
15% הנחה על כל היעדים: ארקיע מפתיעה במבצע למזמינים במהלך הסופ"ש
ארה"ב נגד אוסטרליה: מי מנצחת בקרב על החופשה? לאייטם המלא
ארה"ב נגד אוסטרליה: מי מנצחת בקרב על החופשה?
מעלה הילוך: חברת הבת של אל על משיקה קו ליעד קיץ חדש באירופה לאייטם המלא
מעלה הילוך: חברת הבת של אל על משיקה קו ליעד קיץ חדש באירופה
שורדים את מבחן הזמן: המלונות שנכנסו להיכל התהילה העולמי לאייטם המלא
שורדים את מבחן הזמן: המלונות שנכנסו להיכל התהילה העולמי
רק אני והטרולי שלי: זאת העיר הטובה ביותר בעולם לטיולי סולו לאייטם המלא
רק אני והטרולי שלי: זאת העיר הטובה ביותר בעולם לטיולי סולו
טרמינל 1 נפתח מחדש: איך זה ישפיע על הנוסעים בקיץ הקרוב? לאייטם המלא
טרמינל 1 נפתח מחדש: איך זה ישפיע על הנוסעים בקיץ הקרוב?
זה רשמי: איסור כניסת הישראלים לאחד היעדים היפים בעולם יימשך עד להודעה חדשה לאייטם המלא
זה רשמי: איסור כניסת הישראלים לאחד היעדים היפים בעולם יימשך עד להודעה חדשה
לא פריז ולא לונדון: זאת העיר הכי ידידותית בעולם לרילוקיישן לאייטם המלא