המדריך אלכס סבאנידזה ”חווית טבע משפחתית בגאורגיה עם מדריך 10“
טיילנו עם אלכס 8 ימים ברחבי גיאורגיה וחזרנו נפעמים.
אלכס מקסים, אחראי ואכפתי, עם אנגלית מצוינת וידע בלתי נגמר, בכל תחום שרלבנטי למטיילים בארץ היפה הזו: תרבות, גיאוגרפיה, קולינריה, פוליטיקה ועוד ועוד.
כבר משיחת הטלפון שבה תיאמנו ציפיות, הרגשתי שיש פה אדם מבין עניין, הבין מה הטעם שלנו, הציע איך להתנהל ולתכנן את המסלול ותפר את הכל על בסיס מה שעניין אותנו ויצר לנו חוויה פשוט מעולה!
הוא גם מדריך נהדר וגם לאורך כל המסלול, מתמודד עם אתגרי שטח ו 4*4 בצורה יוצאת דופן. לקח אותנו למקומות שעל אף שיא העונה- היינו בין הבודדים שהגיעו אליהם, הגענו לאגמים קסומים, הרים מושלגים ונופים מטמטמים.
מאוד אהבתי גם שבהתאם למזג האוויר המליץ לשנות את סדר התוכנית, וכך בזמן שבאזור סוונטי ירדו גשמים ששיבשו למטיילים את התוכניות, אנחנו נהנו בזכות אלכס באזור אחר ואח”כ המשכנו לסוונטי.
נסענו בהרכב של זוג+ נער בן 16, וגם הנער מאוד נהנה!
זו היתה פעם שנייה שלי בגאורגיה ולא היה מה להשוות את הרמה של אלכס אל מול ה”מדריך”/ נהג שעימו טיילתי שם בפעם הראשונה.
ממליצה בחום על טיול עם אלכס!
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל